ENERGIE

 

HOME oude ufowijzer

PAUL HARMANS

UFO's

ONTVOERINGEN

DIERVERMINKINGEN

GRAANCIRKELS

FOTO's

BOEKEN

VIDEO's op het web

LINKS

SUBPAGINA's

UFO's EN ATOOMWAPENS

DISCLOSURE PROJECT

COMETA RAPPORT

ROSWELL

DAN BURISCH

STARCHILD SKULL

HISTORISCHE UFO's (Nieuw)

ENERGIE

9/11

SKEPTICI

Verzamelingen Bezoekers

 

Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen


Op deze pagina vind je artikelen die met energievoorziening te maken hebben, zoals de nulpuntenergie, de magneetstroomconverters en verhalen over list en bedrog van politici, milieuorganisaties en natuurlijk de grote olieconcerns.

Ik open deze pagina met een persoonlijke anekdote, een verhaal waar de titel “Hoe het Nederlandse volk al in 1974 door Shell werd besodemieterd!” niet zou misstaan, want het dekt de lading (ruwe olie) perfect.

Toen ik begin jaren ’70 naar zee ging, was dat bij Shell Tankers. In winter/voorjaar 1974 voer ik op een mammoettanker van dik 200.000 ton met de naam Macoma. Wij hadden in de Perzische Golf geladen met bestemming Rotterdam. In die tijd (1973/1974) was er ook juist de oliecrisis, mensen van mijn generatie zullen zich dat nog heel goed herinneren. Op de reis naar Rotterdam (rondom Afrika, dergelijke tankers passen niet door het Suezkanaal) kregen we, toen we net weer de evenaar waren gepasseerd, nu op een noordelijke koers, te horen dat de raffinaderijen in Rotterdam vol zaten en voorlopig geen ruwe olie konden bergen. Wij moesten voor de kust van Senegal, bij Dakar, maar voor anker gaan en wachten op nieuwe orders.


ss MACOMA - 206.679 ton - bouwjaar 1968 - (toenmalig) vlaggeschip van Shell Tankers

Toen we voor Dakar lagen, bleken daar nog zo’n 5 of 6 volle mammoettankers met bestemming Rotterdam voor anker te liggen. Kun je nagaan, meer dan een miljoen ton olie voor Nederland en daar was de benzine vanwege angst voor schaarste letterlijk en figuurlijk alleen te krijgen op de bonnen die de regering uitgaf en waren de autoloze zondagen verplicht, de kinderen fietsten en rolschaatsten op de rijkswegen. Uiteindelijk ben ik na een paar weken (op 28 juli) in Senegal afgelost en heeft de Macoma een week of wat daarna haar lading op Curaçao gelost. Ik weet niet of de Nederlandse regering op de hoogte was van dit soort praktijken, maar het is wel duidelijk dat Shell een spelletje speelde door de olieprijs toen al flink op te voeren onder het mom van schaarste of dat we het zogenaamd niet kregen van de oliesjeiks. Overigens kreeg Shell in de Perzische Golf gewoon ruwe olie omdat we onder de vlag van de Nederlandse Antillen voeren en die eilanden vielen min of meer buiten de boycot.

Het lijkt een onschuldig voorval, maar in feite werden we toen al gigantisch voor de gek gehouden. Misschien had ik met mijn verhaal naar de kranten moeten stappen, die stonden in die tijd nog een beetje aan de kant van het volk, maar ja, toen waren we nog naïef en ik besefte vele jaren later pas hoe bijzonder het eigenlijk was. De moraal van dit verhaal? Dat oliemaatschappijen welbewust schaarste en prijsverhogingen in de hand werken om de eigen miljardeninkomsten nog hoger op te schroeven en dat deden ze al begin jaren ’70!


De informatie (nieuwe artikelen en vertalingen) over de E-Cat Koude Kernfusie techniek is vanaf nu (26 nov. 2011) te vinden op www.e-cat.co.nl en niet meer op deze pagina van ufowijzer. De eerdere artikelen staan hier nog wel, maar zijn ook te vinden op de nieuwe website

3 februari 2015

AFGESLOTEN BEHUIZING VOOR (BEDINI) KRISTALBATTERIJ februari 2015 Ik zal me even voorstellen, mij naam is Alex B. Sinds mijn vroege kindertijd ben ik al geïnteresseerd in ufo’s en buitenaardse fenomenen. Al surfend kwam ik zodoende uw site tegen. Het verhaal over de kristalbatterij heeft mijn volle aandacht. Zelf denk ik een suggestie voor de opbouw van de batterij te hebben.

25 januari 2014

INDUSTRIAL HEAT’s AANKOOP VAN DE E-CAT IS EEN BELANGRIJKE BEVESTIGING VAN ROSSI EN EEN BOOST VOOR LENR
De aankondiging gisteren (24 januari 2014) door Industrial Heat, LLC van de aankoop door hen van de rechten voor Andrea Rossi’s E-Cat technologie, is volgens mij één van de meest belangrijke mijlpalen in het gehele LENR verhaal tot nu toe. We hebben nu een bedrijf dat is opgericht door serieuze en ervaren professionals (JT Vaughn en Tom Darden, beiden van Cherokee Ivestment Partners) die veel geld hebben gestoken in de uitvinding van Andrea Rossi en die nu publiekelijk naar buiten treden en er positief over zijn.
http://www.e-cat.co.nl/Tekstpagina/E-Cat25Januari2014.htm


www.sneltekenaarwillem.nl

25 januari 2014

PERSBERICHT: INDUSTRIAL HEAT HEEFT ANDREA ROSSI’s E-CAT TECHNOLOGIE GEKOCHT
Industrial Heat, LLC kondigt aan dat het de rechten heeft gekocht van Andrea Rossi’s Italiaanse low energy nuclear reaction (LENR) technologie, the Energy Catalyzer (E-Cat). Een primair doel van het bedrijf is de technologie breed beschikbaar te maken, vanwege de potentiële impact op luchtvervuiling en CO2 uitstoot veroorzaakt door het verbranden van fossiele brandstoffen en biomassa.
http://www.e-cat.co.nl/Tekstpagina/E-Cat25Januari2014b.htm


www.sneltekenaarwillem.nl

20 oktober 2013

Na twee jaar continue branden zijn mijn kristalbatterijen nog lang niet aan hun eind. Elke week wat water erbij en het LED fietsachterlicht met 3 LEDjes erin blijft maar gaan. De kristallen in de koperen bakjes groeien over de rand, maar dat doet niets af aan het voltage, na twee jaar nog steeds 1,63 volt.

Weten jullie het nog? Het is aan John Bedini te danken dat deze kristalbatterij aan de vergetelheid is ontrukt. Begin 1900 brandden vuurtorenlichten op deze batterijen, natuurlijk een stuk groter dan die van mij, maar de blokken magnesium in de koperen bakken bleven ook toen al jarenlang actief. Dat was niet helemaal naar de zin van de batterijenfabrikanten, die wilden wel eens van de volle planken af. Zij vervingen het magnesium voor zink en hoera! Zink was veel eerder vergaan dan magnesium, dus weg volle planken. Natuurlijk kwamen jaren later de chemiejongens op het idee van de wegwerpbatterij die zij hebben gevuld met hun chemische troep, die zijn leeg voordat je er erg in hebt en dus koop je die dingen tegenwoordig in een 20stuks verpakking en na een maand grijp je weer mis.
http://www.energyfromthevacuum.com/Disc27CrystalBatteries/Disc27CrystalBatteries.html

28 juli 2013

VIDEO's VAN DEFKALION DEMONSTRATIE BESCHIKBAAR Voor hen die geen kans hadden de live demonstratie van Defkalion te volgen, zijn de video’s van de demonstratie van 23 juli op de Defkalion Livestream.com webpagina gezet... Voor hen die een verkorte versie van de test willen zien, hieronder staat een video van een uur, door Brian Josephson (winnaar Nobelprijs natuurkunde) op YouTube gezet en die enkele van de meer belangrijke momenten van de test laat zien. Brian Josephson "Zal dit de gebeurtenis worden die uiteindelijk leidt tot acceptatie van Low Energy Nuclear Reactions (koude kernfusie)?"

6 juli 2013

NIEUWE JOHN BEDINI DVD - DE BEDINI SG MACHINE

Wie anders dan de uitvinder, John Bedini, kan het complete verhaal vertellen over hetgeen bekend staat als de SG Machine/Motor en hoe het werkelijk werkt?


Klik voor meer afbeeldingen op de link onderaan

SG is een toevoegsel afkomstig van schoolgirl (SG) Shawnee Baughman die een tiental jaren geleden met het basiscircuit een wetenschapsprijs won.

Dus, hier is het, en John gaat niet alleen terug naar zijn vroege kinderjaren om zijn inspanningen te achterhalen om een uniek generator/motor systeem uit te vinden, maar hij toont vervolgens op de werkbank en op het schoolbord hoe hij gedurende jaren nauwgezet via trial and error zijn ontwerpen modificeerde totdat hij zijn beoogde doelen bereikte. Een apparaat dat vanuit een enkele primaire batterij stroom produceert om daarmee één of meerdere secondaire batterijen op te laden.

De Bedini SG Machine - verklaard door de uitvinder en patenthouder gedurende bijna drie uur en slechts een maand geleden gefilmd. Nog uitvoeriger, afdoend, authentiek en hedendaagser dan dit is niet mogelijk!

Beschikbaar als dubbelDVD op:
http://energyfromthevacuum.com/Disc33SG/Disc33SG.html

11 juni 2013

GRATIS VOOR EEN GOED ONDERKOMEN - EEN 1 MW E-CAT CENTRALE
Frank Acland: Ik denk dat dit fantastisch nieuws is: Leonardo Corporation en Hydro Fusion (E-Cat licentiehouder voor Noord-Europa) bieden een gratis 1MW E-Cat centrale (lage temperatuur) aan voor een klant die bereid is het als proefproject te laten draaien. Het enige waarvoor de klant hoeft te betalen is de hitte die de centrale produceert - dat goedkoper is dan welke hitte ook waarvoor de klant nu moet betalen.
http://www.e-cat.co.nl/Tekstpagina/E-Cat10Juni2013b.htm

20 mei 2013

ONAFHANKELIJK TESTVERSLAG: E-CAT OP ZIJN MINST 10 MAAL BETER DAN CONVENTIONELE ENERGIEBRONNEN
De berekende volumetrische en gravimetrische energieopbrengsten die werden gevonden, bevinden zich ver boven deze die worden gevonden bij welke bekende chemische bron dan ook. Zelfs bij de meest conservatieve aannames, zoals fouten bij de metingen, is het resultaat nog steeds 10 maal meer dan bij conventionele energiebronnen.
http://www.e-cat.co.nl/Tekstpagina/E-Cat20Mei2013.htm

28 april 2013

SCHALIE-LACH-GAS
De politiek is opeens voorstander van een bedenkelijke manier van gaswinning, maar ach, dat was ook het geval met boren in de Waddenzee, eerst zogenaamd tegen, dan opeens voorzichtig voorstander en vervolgens schaamteloos de leuzen van de olie-industrie nababbelen alsof wij en die politici nog nooit ondervonden hebben dat dat meestal leugens zijn. En als de politiek draaikontgedrag vertoont, dan keren ook de gevestigde media hun reet, want de zogenaamde waakhond van de maatschappij is allang tot tandeloze, kreupele vlooienbaal verworden. Kwijlen en likken naar boven, schijten en bijten naar beneden.
http://www.e-cat.co.nl/Tekstpagina/SchalieLachGas28April2013.htm

12 april 2013

DEFKALION HOUDT ZICH KOEST, MAAR BEREIDT ZICH VOOR OP ENKELE GROTE SUCCESSEN
Defkalion tuigt rond de 20 grote toepassingen op voor hun LENR (koude kernfusie) reactor via contracten met verschillende licentiehouders, inclusief enkele belangrijke spelers op de markt. De prijs wordt verwacht rond 1/10e te zijn van wat we momenteel voor energie betalen. Het eerste product wordt in het tweede kwartaal van 2014 verwacht. Een publieke demonstratie van een reactor komt volgens verwachting in de ‘National Instruments Week’ in augustus.
http://www.e-cat.co.nl/Tekstpagina/Defkalion12April2013.htm

25 maart 2013

ROSSI MELDT DAT DE TESTEN ZIJN BEËINDIGD, DE RESULTATEN ZIJN POSITIEF
De volgende opmerking staat zojuist op Andrea Rossi’s Journal of Nuclear Physics:

Beste Georgehants,

Je opmerking is belangrijk omdat het de ingang is tot de volgende informatie: De testen van de onafhankelijke partij zijn gisteren beëindigd. Ik was er niet bij aanwezig, vandaar dat ik niet exact op de hoogte ben van de resultaten, maar deze zullen zeer zeker door de onderzoekers gepubliceerd worden, mogelijk rond half april. Ik heb een ontmoeting gehad met de 11 professoren en experts die de testen hebben gedaan en zij waren zeer positief. Eén van hen vertelde mij: “We hebben bewijs dat het ‘effect’ zonder enige twijfel echt is.”
http://www.e-cat.co.nl/Tekstpagina/E-Cat25Maart2013.htm

20 maart 2013

YILDIZ MAGNEET MOTOR DOCUMENTAIRE TRAILER MAART 2013
René van der Woude van mixr.nl in Nederland, die werkt aan een documentaire over de Yildiz magneetmotor (volgens moderne wetenschappers zogenaamd ‘onmogelijk’) heeft een trailer voor de docu geplaatst.

Onze vriend Jorge Duarte, Assistant Associate Professor of Electromechanics and Power Electronics aan de technische universiteit Eindhoven in Nederland, komt in deze trailer prominent in beeld en aan het woord. Hij heeft de motor bij twee verschillende opstellingen, gedurende 5 uur continue zien draaien en hij was degene die hem uitzette omdat hij genoeg had gezien om hem ervan te overtuigen dat het authentiek is. De fan vraagt 380 Watt als de motor draait op de snelheden die Yildiz demonstreert.
http://www.e-cat.co.nl/Tekstpagina/Yildiz20Maart2013.htm

13 maart 2013

YILDIZ MAGNEETMOTOR: RICHT ZICH VOOR DE EERSTE BELANGRIJKE GELDIGVERKLARING OP HET PUBLIEK IN PLAATS VAN UNIVERSITEITEN maart 2013 Na 33 jaar van ontwikkeling van deze ‘onmogelijke’ technologie, richt Yildiz zich op de publieke demonstratie van zijn technologie op de uitvinders Expo in Genève, zodat de gehele wereld getuige kan zijn en om uiteindelijk eenvoudig het bewijs te leveren waar hij zo vele jaren naar heeft gezocht, maar dat universiteiten continue hebben geweigerd te verschaffen.

1 maart 2013

BSMH - MAGNETISCHE MONOPOLE (PERMANENTE MAGNEETMOTOR)
De specificaties van de permanente magneetmotor van Yildiz, gestuurd aan het Turkse patentinstituut als onderdeel van de deelname aan de uitvindersconferentie in Geneve van 11 tot 14 april 2013
http://www.e-cat.co.nl/Tekstpagina/Yildiz1Maart2013.htm

19 februari 2013

Permanente magneetmotor Yildiz
Het lijkt er toch van te komen, vandaag laat het team van Yildiz weten dat ze gereed zijn om naar de universiteit in Europa te vertrekken.

Halil schrijft:

We zijn dicht bij een einde… ik bedoel het einde van wachten en het is tijd om te beginnen… De laatste gelukkige dagen voor Dansie (scepticus) en zijn vrienden. (Natuurlijk zullen de sceptici zeggen dat ze blij zullen zijn als ze ongelijk hebben, maar in de tussentijd is het zo dat zij het blijkbaar leuk vinden om mensen teveel belachelijk te maken.) Ik kan het niet hebben dat zij tegen de goede hoop van goede mensen schoppen.

De beste groeten van Yildiz. Hij heeft reeds enkele onderdelen naar Europa gezonden, deel voor deel. De motor wordt ook overgebracht naar Europa. Wij zullen tezamen naar Europa rijden in drie auto’s. De exacte dag van vertrek en aankomst zullen we niet aankondigen en ook de route niet, dat is vanwege veiligheidsredenen. Op de eerste dag van de testen zullen we alle informatie vrijgeven (over de testen). We zullen op de eerste dag natuurlijk ook de naam van de universiteit bekendmaken. De universiteiten werken samen. Het is een belangrijke samenwerking tussen de universiteiten en de wetenschappers. Er zal een online uitzending zijn… op het net, op TV, op YouTube, Facebook, Twitter… Rene zal de documentaire filmen… het deel van de testen. Het zal vrijgegeven worden voor het volk. Ik bedoel, iedereen kan het thuis online bekijken, gedurende 30 dagen. Allereerst zullen de Tv-kanalen van de universiteiten het brengen. Dan de andere, locale en internationale. We moeten Mr Yildiz onbelemmerd laten. De motor is voor de vrijheid van alle mensen. Het moet dus geen instrument worden om zijn vrijheid te beknotten!
Bron: http://peswiki.com
Volg het op: Facebook
Volg het op: YouTube
Volg het op: Twitter

13 februari 2013

IS DE BELOOFDE 30 DAGEN TEST VAN DE YILDIZ PERMANENTE MAGNEETMOTOR EEN VALSE VLAG OPERATIE?
Op 12 februari schrijft Arch. Halil (een vrijwilliger die Muammer Yildiz helpt met het onder de aandacht brengen van zijn permanente magneetmotor) aan Sterling D. Allan, eigenaar van de website http://peswiki.com, via Skype een uitgebreide update betreffende de beloofde 30 dagen test van de Yildiz magneetmotor op een Europese universiteit. Ik begin mij af te vragen of deze belofte een ‘valse vlag operatie’ van diverse elitegroeperingen is geweest om de aanvankelijke test van drie dagen van de magneetmotoren in een Turks hotel om zeep te helpen?
http://www.e-cat.co.nl/Tekstpagina/Yildiz13Februari2013.htm

21 januari 2013

Hallo Paul, De ontwikkelingen rondom Yildiz worden geblogd op PESN:

http://peswiki.com/index.php/Event:2013:Validating_Muammer_Yildiz%27_Magnet_Motor_for_30_Days_at_European_University

Nederland is erg actief rondom Yildiz, wetenschapper dr. Ward van der Houwen maakt samen met Rene van der Woude (http://www.mixr.nl) nu een docu over hem, ook straks tijdens de aanstaande testen van zijn permanente magneetmotor op een universiteit. Het 1e deeltje staat inmiddels op youTube.

Met vriendelijke groeten,

Harold


http://www.youtube.com/watch?v=yMOcaJa4dfs

19 januari 2013

Andrea Rossi wel of geen oplichter?
Voor mensen die nog steeds denken dat de E-Cat technologie van Andrea Rossi bedrog is, afgelopen 16 januari heeft een Italiaanse wetenschapper een Europees patent gekregen op het opwekken van hitte op gang gebracht door een nikkel-waterstof reactie (LENR - koude kernfusie). Exact dezelfde elementen die ook Rossi gebruikt. Mocht dat je nog niet overtuigen dat dan ook Rossi wel eens op de juiste weg kon zitten, dezelfde wetenschapper die het patent daarop heeft verkregen, heeft jaren met Rossi samengewerkt om de E-Cat te ontwikkelen. Rossi een oplichter? Overweeg dat nog maar eens heel goed!
http://www.e-cat.co.nl/Tekstpagina/E-Cat18Januari2013.htm

7 januari 2013

Internationaal gepatenteerd apparaat van voortdurende beweging
Kennen jullie de Yildiz magneetmotor nog? De motor werd op 20 april 2010 gedemonstreerd op de TU Delft en er was nogal wat commotie omdat zoiets niet op een degelijk instituut als de TU thuis zou horen. Natuurlijk pakten de kwallen van Stichting Skepsis de organisator ervan, Coen Vermeeren, hard aan en drongen aan op zijn ontslag.

 

Het project van Yildiz is echter niet van het toneel verdwenen, op de achtergrond is men er hard mee aan het werk gegaan en binnenkort (waarschijnlijk al half januari) zal er op een Europesche universiteit een test van 30 dagen beginnen, zie voor meer info, foto’s en video’s de volgende website: http://www.bsmhturk.com/startpagina.php

Zie ook:
http://www.bsmhturk.com/modelling-yildiz-motor.pdf

http://pesn.com/2013/01/04/9602242_BSMH-Yildiz_All-Magnet-Motor_30-Day_University_Test_Pending
http://pesn.com/2013/01/05/9602260_Assistant_Professor_Presents_Scientific_Model_for_Yildiz_Magnet_Motor

30 december 2012

BOEKBESPREKING 'DE GROTE PIRAMIDE VAN GIZEH ALS MONUMENT VAN DE SCHEPPING' december 2012 Willem Witteveen schreef over zijn diepgaand onderzoek en zijn bevindingen het boek: ‘De Grote Piramide van Gizeh als monument van de schepping’. Zelfs als je denkt zo’n beetje alles al te weten over de Grote Piramide, dan zal je je verbazen over de inhoud. Willem vergelijkt de Grote Piramide met een schaalmodel van de Aarde, in het bouwwerk zit alles verwerkt dat belangrijk is voor een menselijke beschaving. Het is feitelijk het belangrijkste schoolboek dat er bestaat, met lessen waarvan het tijd wordt dat we ze eindelijk eens gaan bestuderen en serieus nemen. Hij bespreekt in zijn boek de vier elementen waaruit de aarde bestaat, namelijk Aarde, Water, Lucht en Vuur, elementen die bewust allemaal in de Grote Piramide zijn verwerkt. Elk element en de betekenis en functie ervan binnen de Grote Piramide wordt afzonderlijk en uitgebreid door hem beschreven.

29 december 2012

EEN ZAKENVOORSTEL - BROOKS AGNEW (DE GLOBAL B.E.M.-CONFERENTIE - DEEL IV) december 2012 Uit Noord-Amerika komt Brooks Agnew met een zakenvoorstel naar de 3-daagse conferentie georganiseerd door Global B.E.M. Een zakenvoorstel gericht aan negen landen en met name aan bedenkers en uitvinders van ideeën voor prototype-apparaten voor ander energiegebruik en voor gebruik van andere vormen en bronnen van energie. Het voorstel houdt in een fonds op te richten, het "Global Energy Freedom Fund" (Wereldwijde EnergieVrijheidsFonds), afgekort G.E.F.F.

17 december 2012

"TERWIJL DE G20 VIOOL SPEELT, BRANDT DE PLANEET" - PAUL HELLYER (DE GLOBAL B.E.M.-CONFERENTIE - DEEL III) Paul Hellyer start zijn lezing met de vraag: "Wat zou jij doen als iemand op je deur bonst en roept dat je huis in brand staat?" Dat is volgens hem de situatie, zoals die vandaag bestaat, met betrekking tot de opwarming van de Aarde, onze thuisplaneet. "Echter, wereldleiders schijnen zowel de urgentie als de omvang van het gevaar te ontkennen. In plaats daarvan verspillen G20 leiders het meeste van hun energie aan het proberen te redden van een handvol privé-banken. Erger nog, ze verspillen veel te veel tijd op zoek naar nieuwe oliebronnen om het huidige rampzalige traject uit te breiden." Wat doen de regeringen in feite? Ze sturen wat naar rechts, misschien sturen ze ook een beetje naar links, maar ze blijven richting de afgrond rijden. Een U-bocht is echter nodig. Weg van de afgrond. Een U-bocht is nodig voor bijna elke beleidsbeslissing.

5 december 2012

DE (TOTALE) WERKELIJKHEID EN DE "OFFICI╦LE" WERKELIJKHEID - CATHERINE AUSTIN FITTS (DE GLOBAL B.E.M.-CONFERENTIE - DEEL II) december 2012 De lezing van Catherine Austin Fitts, met de titel "Imagining the Reinvention of Everything" - "Denkbeelden vormend over de Heruitvinding van Alles", had als hoofdthema de terugkeer van Centralisatie van Macht naar Decentralisatie van Macht. Haar idee om dit te bereiken gaat uit van het weer in eigen handen van families, buurten, kleine bedrijven, kleine dorpen en gemeenschappen brengen en houden van geld, en daarmee ook van kracht. Zoals in de programma-aankondiging van haar lezing staat: "Doorbraakenergie-technologie is meer dan nieuwe technologie. Het is deel van de heruitvinding van alles. Hoe door invoering van doorbraakenergie een overgang van een op schaarste en concurrentie gebaseerde economie naar een op overvloed en samenwerking gebaseerde economie ons allen tot profijt kan zijn."

25 november 2012

Mijn twee laatste boeken

Het eerste is Engelstalig, geschreven door Theo Paijmans en vertelt het bijzondere verhaal van John Worrell Keely, een uitvinder die aan het eind van de jaren 1800 de meest wonderlijke Vrije Energie apparaten bouwde waar vrijwel alle grote uitvinders naar kwamen kijken, zelfs Edison en Nikola Tesla. Helaas is vrijwel alles van het werk van Keely verloren gegaan en is zijn werk onderdrukt, ook eind 1800 was gratis en schone energie blijkbaar iets dat niet door bepaalde mensen werd gewenst. Ik heb het gekregen van Theo, tevens schrijver van het UFO-boek Kosmisch Netwerk, toen hij bij mij op bezoek kwam om mijn UFO-verzameling te bekijken en voor het uitwisselen van informatie. Theo is een uitzonderlijke man en bijzonder vriendelijk, tevens is het een groot onderzoeker en dat toont zijn boek over Keely aan. Ik beveel het dus niet aan omdat ik Theo een dienst wil bewijzen, iedereen die zich met Vrije Energie bezighoudt moet dit boek gelezen hebben.
http://www.amazon.com/Free-Energy-Pioneer-Theo-Paijmans/dp/1931882339

Het tweede boek is het nieuwe boek van Willem Witteveen. In het Frontier Magazine hebben het afgelopen jaar een aantal delen ervan gestaan en ik heb ze met aandacht gelezen. Nu is zijn boek uit en er staat zeer bijzondere informatie in betreffende de piramides in Gizeh, en met name de Grote Piramide. Het is een groot formaat boek met veel prachtige foto’s en tekeningen en met natuurlijk het bijzondere inzicht van Willem in de bedoelingen van de zeer begaafde bouwers. Eerdaags schrijf ik er een uitgebreide recensie over, maar daar hoef je niet op te wachten om te beoordelen of het je aankoop waard is, je geld is beslist heel goed besteed aan dit boek, dat garandeer ik je!
http://frontierworld.nl/publishing/?product=de-grote-piramide-van-gizeh-als-monument-van-de-schepping-het-geheim-van-de-gulden-frequentie-van-gizeh-willem-witteveen

25 november 2012

"HISTORISCHE VEEKRALEN" EN UBUNTU CONTRIBUTIONISME - MICHAEL TELLINGER (DE GLOBAL B.E.M.-CONFERENTIE - DEEL I) december 2012 Op 9, 10 en 11 november organiseerde Global B.E.M. een driedaagse conferentie, de "Breakthrough Energy Conference" - "EnergieDoorbraak-Conferentie" over energie en energiebronnen. Elke dag, van 's ochtends 10:00 uur tot 's avonds 20:00 uur, werden in twee zalen tegelijk door meer dan 18 sprekers lezingen gegeven. Niet over de energiebronnen steenkool, olie en gas (de zogenaamde fossiele brandstoffen) en hete nucleaire reactoren, waaruit wij momenteel nog altijd vrijwel al onze energie betrekken. En nee, ook niet over zonnepanelen en windmolens. Deze energie-conferentie richtte zich vooral op de andere bronnen van energie. Sommige waarvan het bestaan al honderdduizenden jaren bekend is, andere die al honderden jaren bekend zijn en weer andere die de laatste 20 à 25 jaar zijn ontdekt. Het gaat hier over de ontdekkingen en uitvindingen van mensen overal op Aarde, die op zoek zijn naar andere, gezondere, veiligere, goedkopere en vooral ook vrijere vormen van energie. Vrijere vormen van energie in zowel de betekenis van zonder het milieu, onze eigen leefomgeving en de mens zelf teveel te belasten als wel in de betekenis van in economische en geldtermen goedkope tot zelfs gratis energie voor iedereen.

25 november 2012

FOSSIELE BRANDSTOFFEN VERSUS DE E-CAT KOUDE KERNFUSIE
Al eens gedacht aan de vele voordelen van koude kernfusie voor het milieu? Natuurlijk is een dergelijke vorm van energie goed voor de portemonnee van de burger en de producent. Maar wellicht zit de grootste winst wel aan de kant van natuur en milieu! De eerste 1MW E-Cat centrales worden vanaf begin 2013 aan de eerste industriële klanten geleverd. E-Cat Australia hanteert de volgende strategie: klanten kunnen de 1MW E-Cat centrale voor 1,5 miljoen dollar kopen, ze betalen in eerste instantie 500.000 dollar en als na installatie blijkt dat de centrale levert wat wordt beweerd (een COP van 6) pas dan betaalt men de rest van het bedrag. Wordt de opgegeven opbrengst niet gehaald, dan krijgt men de aankoopsom volledig terug.
http://www.e-cat.co.nl/Tekstpagina/E-Cat24November2012.htm

17 november 2012

De plasmatechnologie van Mehran Keshe. De technische en medische revolutie: Plasmatechnologie binnen handbereik van de gewone burger!
Het is waarlijk ongewoon dat de gewone wereldbevolking deze keer bevoordeeld zal worden daar waar anders de wereldelite, meestal als eerste en als enige aan tafel mogen gaan zitten. De wereldbevolking had tot op heden altijd het nakijken, en moest zich tevreden stellen met de kruimels die zeer duur worden rondgestrooid.

Een nucleair ingenieur en onderzoeker van wereldformaat brengt hierin nu verandering: Mehran Tavakoli Keshe, Iraniër van geboorte, breekt met die eeuwenoude gewoonte waar eerst aan het geld gedacht wordt en vervolgens de technologie werkelijk ten dienste wordt gesteld van de bevolking.
http://www.ufo-taboe.be/Plasmatechnologie%20Mehran%20Keshe

18 oktober 2012

Mijn kristalbatterijen na een jaar
Een jaar geleden heb ik naar aanleiding van een DVD van John Bedini, waarop hij demonstreert hoe je een kristalbatterij kunt maken, een aantal kristalbatterijen gemaakt. Zie:
http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/Kristalbatterij25Sept2011.htm

De stukken magnesium en de koperen bakjes zijn bijna niet aangetast en het aluin vormt inmiddels zoveel kristallen dat ze over de rand van de koperen bakjes groeien. Elke week schenk ik wat water in de bakjes en de drie LED lichtjes (fietsachterlicht) branden inmiddels gedurende een vol jaar continue. Bedenk maar eens hoeveel gewone batterijen ik inmiddels gekocht zou moeten hebben om dat voor elkaar te krijgen. En deze kristalbatterijen kunnen nog jaren mee!


Een half Volt als de lampjes branden


1,2 Volt als de lampjes uit zijn

14 oktober 2012

OVERDENKINGEN BIJ HET HOT CAT VERSLAG
De verslagen die afkomstig zijn van de Pordenone conferentie, tezamen met de gegevens afkomstig van Rossi zelf, wijzen er voor mij op dat er iets heel belangrijks met de E-Cat technologie gaande is. De grootste verrassing is dat Rossi de mantra van een COP van 6 altijd heeft herhaald, maar nu presenteert hij gegevens die een minimum COP van bijna het dubbele daarvan laten zien.

http://www.e-cat.co.nl/Tekstpagina/E-Cat14Oktober2012.htm

25 augustus 2012

Energy from the Vacuum™
Science Series

PART 31

THE ZERO-FUEL ENGINE

with WILLIAM DOYLE JR.

Running time: 2 hours 54 minutes - Two discs

William Doyle Jr: “Het betekende het officiële einde van het tijdperk van de verbrandingsmotor, de Amerikanen wisten dat, de Russen wisten dat…”

Dit is de DVD die uiteindelijk de onverbloemde waarheid vertelt over de juwelen in de kroon van de 2e Wereld Oorlogsbuit van Nazi Duitsland. Deze DVD is onmisbaar voor allen die op zoek zijn naar de ware geschiedenis van de jaren 1950 en ’60 en daarna. Vele duistere naoorlogse mysteries komen in dit interview aan het licht:

Wat waren de Foo Fighters?

Wat gebeurde er met één van Duitslands hoofd-Nazi’s en massamoordenaar SS generaal Hans Kammler, zijn verontwikkelde vliegprogramma en die naar verluidt plotseling verdween na de Duitse nederlaag?

Hoe werden de Russen erbij betrokken?

Hoe werden Tesla’s documenten veiliggesteld tegen openlijke vrijgave?

En meer.

 

Meer info over de DVD:
http://energyfromthevacuum.com/Disc31ZeroFuelMotor/ZERO%20FUEL%20ENGINE%20SYSTEM.html

21 augustus 2012


http://globalbem.com/conference

1 augustus 2012

ROSSI’s E-CAT TECHNOLOGIE WORDT OP 8 EN 9 SEPTEMBER IN ZWITSERLAND GEPRESENTEERD
De conferentie waar de informatie over de E-Cat zal worden gepresenteerd is getiteld ‘Energy Change with E-Cat Technology’ en zal gehouden worden op 8 en 9 september in het Technopark Zurich, Technoparkstr. 1, CH 8005 Zurich, Auditorium.
http://www.e-cat.co.nl/Tekstpagina/E-Cat1Augustus2012.htm

28 mei 2012

ROSSI: BINNEN EEN WEEK KOMT ER 'BELANGRIJK NIEUWS'
Andrea Rossi heeft gisteren de aandacht van de E-Cat volgers getrokken met een korte verklaring: ‘Binnen een week zullen we belangrijk nieuws hebben betreffende de hoge temperatuur reactoren.’
http://www.e-cat.co.nl/Tekstpagina/E-Cat28Mei2012.htm
http://www.e-cat.co.nl/Artikelen.htm

24 mei 2012

GEET: GRATIS NL HANDLEIDING mei 2012 Robert Boerman: Ondanks dat ik al twee jaar niet meer bezig ben met het testen van de GEET Fuel Processor, ontvang ik nog met grote regelmaat vragen met betrekking tot het systeem van Paul Pantone. Ondanks dat het hele ‘GEET-verhaal’, wegens het ontbreken van voldoende financiële middelen en een goede samenwerking met de uitvinder, vroegtijdig is gestrand, zijn er in Nederland nog steeds mensen die met dit systeem bezig zijn.

24 mei 2012

Een e-mail van een bezoeker van ufowijzer mei 2012 Nieuws van Geet in de USA, het leeft nog steeds!

11 mei 2012

Robert Boerman: Ondanks dat ik al twee jaar niet meer bezig ben met het testen van de GEET Fuel Processor, ontvang ik nog met grote regelmaat vragen met betrekking tot het systeem van Paul Pantone. Ondanks dat het hele ‘GEET-verhaal’, wegens het ontbreken van voldoende financiële middelen en een goede samenwerking met de uitvinder, vroegtijdig is gestrand, zijn er in Nederland nog steeds mensen die met dit systeem bezig zijn.
http://www.grenswetenschap.nl/permalink.asp?i=8869

Onzin? Kijk wie het geen onzin vonden en het (dagelijks) gebruiken:
http://quanthommesuite.pagesperso-orange.fr/RealPMCPantone.htm

12 maart 2012

Door: Robert Boerman - Vrije energie, veel is er al over geschreven en dit zal vermoedelijk niet het laatste zijn. Dit blog gaat over de perikelen die ik de afgelopen jaren heb meegemaakt op het gebied van Vrije Energie en het bijbehorende project dat daar aan vast zat. Wat is er gebeurd? Sinds 2005 onderzoek ik zo ongeveer alle vormen van Vrije Energie die maar op het internet te vinden zijn. De koude-fusie-reactor van Rossi, 'earth batteries', Tesla-techniek, Bedini, en ga zo maar door. Mijn oorspronkelijke plan achter al het onderzoeken was het oprichten van een kenniscentrum waar oude kennis en nieuwe technologieën samengevoegd worden, om tot oplossingen te komen die we nu zo hard nodig hebben. Ik was dan ook blij dat ik begin 2008 een donatie van 10.000 euro ontving voor de start van het project. Een project dat bij de meeste mensen wel bekend was: Eco Lodge(ic) Technologies, de technische afdeling van de inmiddels opgeheven stichting Eco Lodge(ic).
http://www.grenswetenschap.nl/permalink.asp?i=8642

29 februari 2012

AANVULLING NIEUWSBRIEF FREEENERGY4ALL NR 11 februari 2012 Dick Korf: N.a.v. mijn 11e Nieuwsbrief zijn er diverse vragen gesteld, vooral betrekking hebbend op de 10kW E-Cat van Andrea Rossi. Vandaar een aanvulling hierop.

29 februari 2012

NIEUWSBRIEF FREEENERGY4ALL NR 11 februari 2012 1. E-Cat van Andrea Rossi / 2. Mehran Keshe / 3. Plasma engine uit de USA - Door: Dick Korf

25 februari 2012

ENERGIEREVOLUTIE IS NODIG - WIE KAN LENR AAN DE MASSA PRESENTEREN?
Als we kijken naar de huidige wispelturigheid op de energiemarkten, waar een piek in de olieprijs dreigt en daarmee nog meer negatieve druk legt op een reeds onzekere wereldeconomie, dan is het duidelijk dat de wereld rijp is voor een energierevolutie. Terwijl er in de afgelopen jaren en decennia binnen veel industrieën onthutsende technologische vernieuwingen hebben plaatsgevonden, is de energie-industrie nagenoeg onveranderd gebleven.
http://www.e-cat.co.nl/Tekstpagina/E-Cat25Feb2012.htm

19 januari 2012

BELANGRIJKE DOORBRAKEN AANGEKONDIGD GEDURENDE E-CAT INTERVIEW
In een historisch interview kondigde Andrea Rossi, de uitvinder van de E-Cat (koude kernfusie energy catalyzer), vele doorbraken aan in de ontwikkeling van zijn technologie en hij beantwoordde een grote verscheidenheid aan vragen en deelde vele details betreffende de aanstaande tien kilowatt unit voor huishoudelijk gebruik.

http://www.e-cat.co.nl/Tekstpagina/E-Cat19Jan2012.htm

12 januari 2012

Geloof je het nog niet dat koude kernfusie zoals de E-Cat van Andrea Rossi mogelijk is? Bekijk dan waar NASA(!) mee bezig is (ze noemen het LENR, maar dat is hetzelfde als koude kernfusie, het klinkt alleen wat minder beladen), lengte 2 minuten:

 

12 januari 2012

Een langer interview over de op handen zijnde doorbraak van koude kernfusie, ook hierin gaat het onder andere over de E-Cat van Andrea Rossi, lengte 37 min:

 

15 december 2011

DE OPROEP OM OP 7 JANUARI 2012 NIKOLA TESLA's ONDERZOEK VRIJ TE GEVEN december 2011 Op 7 januari herdenken we de dood van één van de meest briljante wetenschappers in de geschiedenis, Nikola Tesla, en we zullen gezamenlijk eisen dat zijn onderzoek naar het vangen van elektriciteit vanuit de ionosfeer, op een faciliteit genaamd Wardenclyffe, aan het publiek zal worden vrijgegeven. De energiecrisis is een leugen, het probleem was 100 jaar geleden al opgelost door een wetenschapper met de naam Nikola Tesla.

3 december 2011

NIEUWSBRIEF NR 10 FREEENERGY4ALL december 2011 Dick Korf: Hoewel het al weer even stil is geweest gebeurt er toch best veel. Deze nieuwsbrief is wat breder van opzet omdat ik deze keer ook wat meer vertel over andere projecten die momenteel spelen op dit gebied.

24 november 2011

Een nieuwe website voor de informatie over de E-Cat en aanverwante systemen
Omdat veel mensen (begrijpelijk) de artikelen over de E-Cat die op ufowijzer staan niet aan familie, vrienden, bekenden, media, politiek, bedrijven, enz. durven te sturen omdat de link met UFO’s door de ontvangers meteen gemaakt wordt en omdat zoiets de geloofwaardigheid (helaas) teniet doet, heb ik (Paul Harmans) een aparte website gemaakt en on-line gezet. Dat wordt de website waarop voortaan de informatie over de E-Cat technologie wordt weergegeven.

Bekijk de website eens en laat het me weten als je iets van fouten vindt. Over kleur, uitvoering en opzet verschillen de meningen, dus daar zal weinig aan te doen zijn. Omdat alle vormen van domeinnamen voor de E-Cat (zoals e-cat.nl / e-cat.com / e-cat.eu) al bezet zijn, heb ik uiteindelijk maar gekozen voor een .co.nl extensie, net als gebruikelijk is in Engeland met .co.uk. Ik moet nog een paar oudere artikelen aanpassen en die verschijnen over een paar dagen ook op de website.
http://www.e-cat.co.nl

24 november 2011

Paul, Nog 2 websites met relevante informatie:
http://coldfusionnow.wordpress.com/2011/11/21/review-of-nasa-zawodny-us-patent-application-published-october-20-2011/
http://citi5.org/launch/?p=1855

Heb je je trouwens al ingeschreven om een ECat te kopen? Kan nu op http://ecat.com/ecat-products het is een NON-Binding, oftewel je bent niet verplicht om te kopen.

Vooral de laatste gaat de MainStreamMedia in straks op 7 December!

Met vriendelijke groeten,
Harold

21 november 2011

WIJ HEBBEN ONZE EIGEN E-CAT ZEGT DEFKALION november 2011 Een artikel in het Griekse magazine Tovima haalt Defkalion’s Alexander Xanthoulis aan die zegt dat het bedrijf de E-Cat technologie onafhankelijk van Rossi heeft en bijna klaar is om het te verkopen. Zij beweren dat hun systeem stabiel is en dat van Rossi niet. Volgens hun versie van de scheiding was die instabiliteit de kern van de zaak en dat Andrea Rossi de E-Cat niet volgens de vereiste specificaties demonstreerde, zoals een stabiele werking gedurende op zijn minst 48 uur.

14 november 2011

Hallo Paul,

Naar aanleiding van je aankondiging van de autobiografie van Nikola Tesla op je site, wilde ik je het volgende laten weten.

Andrew Johnson liet mij weten dat er is een oude speelfilm uit 1980 over Nikola Tesla is geplaatst op youtube. Hij heet The Secret of Nikola Tesla. Misschien ook interessant voor sommige bezoekers van je site zolang hij er nog staat.

De hartelijke groeten,
Hans

Ook via bittorrent te downloaden:
http://thepiratebay.org/search/the%20secret%20of%20nikola%20tesla/0/99/0

14 november 2011

Hoi Paul,

Zie pdf file.
Dit hele E-Cat gebeuren doet me denken aan een oud gezegde; Een E-Cat in het nauw maakt rare sprongen.

Groeten,
Harold

Ps. Ik denk dat Defkalion en Rossi helemaal niet een juridisch conflict hebben, maar dit eerder een soort van rare controversiële marketing truc was. Alles draait om die geheimzinnige catalyzer.

PRESS RELEASE Defkalion Green Technologies Athens, 14 November 2011

14 november 2011

Hoi Paul,

Op tweakers.net kwam ik het volgende berichtje tegen:

Het vreemde is dat de link doorverwijst naar http://www.google.com/green Ik weet niet of je dit al wist en of het klopt, maar wilde je het toch niet onthouden.

Groet,
Wouter

Mijn antwoord aan Wouter:

Hallo Wouter,

Hartelijk bedankt voor de info. Ik heb het zojuist op ufowijzer gezet.

Ik heb echter geen idee of het waar is dat Google een E-Cat heeft gekocht, maar wie weet. Ik heb toevallig vandaag ook eens gekeken of de domeinnaam http://www.e-cat.nl nog beschikbaar was, helaas, kijk maar waar je uitkomt. Ik deed dat omdat ik Andrea Rossi heb gevraagd of mijn energiepagina op zijn nieuwe website (in de rubriek van websites die aandacht aan de E-Cat besteden) mocht staan. Hij antwoordde dat hij dat niet kon doen vanwege mogelijke problemen die hij kon krijgen omdat het een UFO-website is. Ik wilde dus eens kijken of ik de domeinnaam e-cat.nl kon registreren om daar mijn vertalingen op te zetten. Maar achteraf gezien wordt het me toch te druk met dat alles.

Hartelijke groeten,
Paul

Aan mijn bezoekers: Als er iemand is met een goede energiewebsite die mijn vertalingen wil plaatsen dan hoor ik het graag.

14 november 2011

ANDREA ROSSI TREFT VOORBEREIDINGEN VOOR EEN ENORM E-CAT BEDRIJF november 2011 Rossi heeft in principe in zijn antwoorden op zijn website The Journal of Nuclear Physics een heleboel gezegd over zijn businessplan en uit die antwoorden is het mogelijk een idee te krijgen hoe hij dat businessplan in zijn hoofd heeft.

13 november 2011

Weer wat korte stukjes nieuws over de ontwikkelingen van de E-Cat november 2011 De Leonardo Corporation, geleid door Andrea Rossi, de uitvinder en ontwikkelaar van de 1MW koude kernfusie E-Cat centrale, heeft een overeenkomst met National Instruments getekend waarin staat dat zij alle instrumentatie voor de E-Cat koude kernfusie centrales gaan maken. - Cold Fusion Now heeft brieven verstuurd aan alle Amerikaanse senatoren van de energie subcommissie met het verzoek om hoorzittingen te organiseren betreffende de weigering van het ministerie van energie LENR wetenschappen te erkennen zodat het profijt kan hebben van de onderzoeksfondsen en het gebrek aan actie bij het US Patentbureau op het gebied van LENR technologie.

12 november 2011


Andrea Rossi heeft sinds 11-11-11 een eigen website waarop alles over zijn E-Cat is te vinden
klik op bovenstaande afbeelding om er een kijkje te nemen

11 november 2011

De Toekomst is van mij
Autobiografie van Nikola Tesla
(Nederlandstalig)

Vraag een willekeurige passant wie Nikola Tesla is, en de meeste mensen zullen onbegrijpend hun schouders ophalen.


De cover van het boek

Tesla (1856 - 1943) is overduidelijk de grootste uitvinder van de moderne tijd. De maatschappij kon in een snel tempo naar een nieuw tijdperk gaan, alleen maar dankzij de uitvindingen van deze van oorsprong Servische flamboyante uitvinder. Hij zou met recht de wetenschappelijke Jezus genoemd kunnen worden. Een totaal van 700 patenten hebben we allemaal aan deze ene man te danken, waardoor we onder andere wisselstroom, radio, de tl-buis, draadloze besturingen en robotica kunnen gebruiken. Verder staat hij aan de basis van vele uitvindingen.

Als Tesla een onbeperkt budget ter beschikking had gehad, dan had de wereld er totaal anders uitgezien.

Aan het begin van de 20e eeuw legde Tesla de basis voor het onbeperkt af kunnen tappen van energie uit de aether en was hij begonnen met draadloze energie voorziening. Iedereen op deze aarde zou dan onbeperkt energie kunnen gebruiken en dat ook nog tegen een lage prijs. De politiek en de multinationals zagen daar geen brood in, en werkten Tesla op alle fronten tegen.

Aan het begin van de 21e eeuw begint het gedachtegoed van Tesla weer tot leven te komen, alleen is het werk van Tesla door weinigen te begrijpen, laat staan opnieuw uit te voeren. Met het uitgeven van dit boek willen we de ondergewaardeerde uitvinder Nikola Tesla eren en zijn uitvindingen verder onder de aandacht brengen. Tesla voert in dit boek grotendeels zelf het woord, zodat de lezer een reis terug maakt in de tijd en kan invoelen hoe Tesla tot zijn creativiteit is kunnen komen.

We hopen dat velen in de voetstappen van Tesla gaan treden zodat zijn profetische woorden uit zullen gaan komen: “De toekomst is van mij”.

164 pagina’s; hardcover en full color;
ISBN: 9789078070375, prijs: € 22.00
Uitgeverij: Frontier Publishing

10 november 2011

Zomaar wat korte stukjes tekst uit diverse artikelen over de laatste ontwikkelingen rondom de E-Cat november 2011 Sinds de blijkbaar succesvolle E-Cat-test van 28 oktober is de berichtgeving van een dergelijk monumentaal verhaal in de mainstream media uiterst dun. Dat heeft grotendeels te maken met de dogmatische ontkenning van koude kernfusie door de erkende wetenschap. Maar er zijn sindsdien wel een paar artikelen in Forbes opgedoken en Discovery News bracht een versie van het Fox verhaal.

5 november 2011

3 november 2011

KABINET VAN THE POWERS THAT BE, OPGEVRETEN DOOR E-CATERPILLARS november 2011 Er is sinds een tijdje een nieuwe daadkrachtige en potente houtworm gesignaleerd, in de volksmond de E-Caterpillar genoemd. De oorsprong is Italië en dan vooral het gebied rondom Bologna lijkt behoorlijk besmet te zijn. De verspreiding is echter al in volle gang, waarschijnlijk zitten ze al in Amerika en andere landen zullen spoedig volgen.

2 november 2011

ARGUS-OGEN OP DE E-CAT november 2011 Met Argus-ogen kijk ik naar de ontwikkelingen en verwikkelingen rond de E-Cat van Andrea Rossi. Ik, als mens en Aardling, beschouw het als schaamteloos, dat er nauwelijks samen-werking schijnt te kunnen plaatsvinden rond deze mogelijk voor-de-mens-bruikbare-energie-productie. Tegenstanders van Rossi gaan nu direct schreeuwen, dat het aan Rossi zelf ligt, dat die samenwerking er niet is. Voor mij, als Aardling, is het totaal onbelangrijk aan wie het ligt. Het enige dat van belang is, en heel rijk van belang, is dat uitgezocht dient te worden of dit nu wel of niet kan. Dat beschouw ik als een taak van wetenschappers.

1 november 2011

ROSSI: MEER 1 MW E-CAT CENTRALES VERKOCHT, EXPONENTI╦LE GROEI AAN VERKOPEN november 2011 Allereerst bevestigde Rossi dat de centrale die afgelopen vrijdag door Domenico Fioravanti was getest, al is opgehaald om bij de klant te worden afgeleverd en dat laat zien dat het hele ding onderbrengen in een scheepscontainer een wijs besluit was. Toen hem werd gevraagd wanneer de volgende aankoop zou plaatsvinden, antwoordde Rossi: “Gedaan.” en vertelde dat het aan een andere klant was dan de eerste. Toen er werd gevraagd hoeveel units hij in het eerste jaar verwachtte te bouwen, antwoordde Rossi: “Van 30 tot 100 in het eerste jaar is waar we al klaar voor zijn om te bouwen, maar we zullen exponentieel sneller gaan gedurende de tijd.”

31 oktober 2011

Andrea Rossi start met de productie van de 1MW centrale:

Andrea Rossi

October 31st, 2011 at 9:01 AM

We have started the manufacturing of 1 MW plants. Who wants to buy them whatever its Nation, can contact us at: info@leonardocorp1996.com

Warm Regards,

A.R.

31 oktober 2011

WEERLEGGING VAN KRIVIT's BESCHULDIGING DAT ANDREA ROSSI EEN BEDRIEGER IS oktober 2011 Steven Kirvit, die gedurende jaren een magazine over koude kernfusie runde, genaamd ‘New Energy Times’, publiceerde vandaag (30 oktober) een vernietigend stuk met de titel: Noble Aspirations Are Not Enough (Grootse Ambities Zijn Niet Genoeg) waarin hij Andrea Rossi, de uitvinder van de koude kernfusie E-Cat, dus beschuldigt van het uitvoeren van opzettelijke zwendel. Zwendel? Ik denk dat dat voor 99% onwaarschijnlijk is. Deels omdat ik op de hoogte ben van wat geheime informatie over een onafhankelijke bevestiging door een betrouwbaar instituut waarvan de naam begint met een N. (NASA? Vert.)

30 oktober 2011

Hoe meer we er achter komen dat we al lang in talloze vormen schone, veilige en goedkope energie hadden kunnen hebben - en niet alleen wij in de Westerse Wereld, maar ook al die arme donders die we in armoede en honger in hun eigen sop laten gaarkoken - hoe meer we gaan beseffen hoe corrupt oliebazen en politici werkelijk zijn. Als je werkelijk goed tot je laat doordringen hoe schurkachtig ze al jaren zijn bij het tegenwerken van nieuwe energietechnieken en je zou er een eerlijke rechter naar laten kijken, dan zou het mij niet verbazen dat ze de doodstraf kregen. Overdreven? Denk dan maar eens aan al die miljoenen kinderen die al van honger en dorst en onnodige ziekten zijn omgekomen, de kinderen die niet het geluk hadden in een welvarend land ter wereld te komen!

Bekijk de volgende presentatie en vraag je af waarom dit soort technieken niet meteen omarmd worden door wetenschappers en in praktijk gebracht kunnen worden. En zouden we als volgevreten Westerse mens ook niet eens gaan eisen dat daar naar gekeken wordt? Politici komen alleen van hun reet als ze doorkrijgen dat het volk het echt zat is en dat ze in plaats van het redden van inhalige banken en het naar de mond praten van de olie-elite misschien eens naar de toekomst van hun eigen burgers moeten gaan kijken.

30 oktober 2011

Success for Andrea Rossi's E-Cat cold fusion system, but mysteries remain
Against all the odds, Andrea Rossi's E-Cat cold fusion power plant passed its biggest test yesterday, producing an average of 470 kilowatts for more than five hours. (A technical glitch prevented it from achieving a megawatt as originally planned). The demonstration was monitored closely by engineers from Rossi's mysterious US customer, which was evidently satisfied and paid up.

The energy was output in the form of heat, measured by the quantity of water boiled off. The results are reported in NyTeknik and Pure Energy Systems News, who both had reporters present for the test. Associated Press also sent a correspondent who should be filing a story in the next few days (one suspects his editors might have some questions).
http://www.wired.co.uk/news/archive/2011-10/29/rossi-success

30 oktober 2011

DE NOODZAAK VOOR ONAFHANKELIJKE BEOORDELING VAN DE VIERDE REACTOR oktober 2011 Voormalige VN adviseur: Veel wetenschappers benadrukken de hachelijke situatie van het gebruikte brandstofbassin Nr. 4 van Fukushima - als de brandstofstaven op de vloer vallen, dan zal men gedwongen zijn Tokyo en Yokohama te ontruimen.

29 oktober 2011

DE TEST VAN DE 1 MW E-CAT COLD FUSION CENTRALE IS SUCCESVOL oktober 2011 Wel, de grote dag is gekomen en gegaan. Andrea Rossi’s één megawatt E-Cat koude kernfusie systeem is in Bologna, Italië getest en de onbekende klant, welke de test uitvoerde, is blijkbaar tevreden. Er waren wat probleempjes, daarom kon men in de zelfvoorzienende modus niet op vol vermogen draaien, maar wat het alsnog deed was zeer indrukwekkend. Het produceerde 470kW gedurende de vijf en een half uur waarin het op zelfvoorzienende wijze draaide. Dat betekent dat er geen wezenlijke energie van buiten nodig was om het te laten werken (behalve de waterstof en het nikkelpoeder in het reactorvat en de watertoevoer om stoom te produceren), omdat het zichzelf aan de praat hield en daarbij bijna een halve megawatt produceerde.

VERBETER DE WERELD, BEGIN MET EEN E-CAT!!

28 oktober 2011

Andrea Rossi op 27 oktober 2011

Beste RockEye

Bedankt, het is nu 16:00 van de 27e en we zijn bezig met het beëindigen van de cosmetische verfraaiingen van de centrale. Ik denk dat we morgen, met de hulp van God, een mooie klus klaren. Mijn werk zit er, fundamenteel, op. Binnen een uur zullen de deskundigen van de klant arriveren en zij gaan dan beginnen met het checken van alle onderdelen van de centrale en zullen hun spullen voor de test van morgen installeren. Tot ongeveer een uur geleden voelde ik een intense spanning, maar nu, aan de vooravond van de strijd, krijg ik, zoals gewoonlijk, mijn kalmte en nuchterheid terug. We zijn er klaar voor.

Hartelijke groeten,

Andrea Rossi
http://ecatnews.com/?p=1095

http://ecatnow.com

26 oktober 2011


Andrea Rossi op 6 oktober 2011 in zijn 1Mw E-Cat centrale

Rossi begint met de test van zijn Megawatt reactor

Andrea Rossi op 23 oktober 2011 om 10:49 ’s ochtends:

Beste Franco Morici,

Goede zondag ook voor u, terwijl ik dit antwoord schrijf zijn we bezig met de (voorbereidende Vert.) testen van de 1Mw centrale, en tot nu toe werkt het goed. Het spijt me dat er maar een zeer beperkt aantal aanwezigen bij kan zijn, dat is vanwege de bijzondere aard van onze klant, maar gedurende de test op 28 oktober zullen we via dit blog elk uur de belangrijkste gegevens van de test doorgeven en rond middernacht zullen we een volledig verslag vrijgeven en een video. Een directe uitzending is niet mogelijk omdat de functionarissen van de klant niet op video willen voorkomen.

Hartelijke groeten,

Andrea Rossi


Op de volgende pagina zal PESN's oprichter Sterling D. Allan, die aanwezig zal zijn bij de test van 28 oktober, regelmatig een update over de test brengen:
http://peswiki.com/index.php/News:October_28%2C_2011_Test_of_the_One_Megawatt_E-Cat

25 oktober 2011

Het laatste nieuws over de E-Cat
Andrea Rossi liet op 23 oktober weten dat de Europese certificatie voor het bouwen van E-Cat’s voor het bedrijfsleven binnen is. Voor het bouwen van E-Cat’s voor huishoudelijke toepassingen laat dit nog even op zich wachten. De eisen daarvoor zijn (begrijpelijk) strenger dan die voor industriële doeleinden.
http://ecatnews.com/?p=1082

De test van vrijdag 28 oktober, die in eerste instantie volledig openbaar zou zijn, wordt een besloten gebeurtenis. Het bedrijf dat de eerste 1Mw centrale zal afnemen (als het werkt) wil voorafgaand aan de test niet bij naam genoemd worden. Aanstaande vrijdag zal de container met 1Mw aan E-Cat’s getest worden en de nieuwe klant zal daarbij aanwezig zijn en tevens een aantal vooraanstaande wetenschappers. Volgens Rossi zal ook een aantal mensen van de media aanwezig zijn en dat zou, mocht de test succesvol zijn, de doorbraak voor berichtgeving in de mainstream media kunnen zijn. Mij is niet bekend waar de test zal worden gehouden, waarschijnlijk zal dat in Italië zijn, mogelijk in Bologna.
http://ecatnews.com/?p=1075

Een mogelijke reden voor het anoniem willen blijven van het bedrijf dat de 1Mw centrale wil kopen is het volgende. Het is nu eenmaal zo dat wij in de Westerse Wereld allemaal (ongemerkt) zijn gehersenspoeld, ons is geleerd dat het dom is als je in zaken gelooft die de gevestigde wetenschap afwijst en dat het intelligent staat als je de gevestigde opvattingen napraat. Bij bedrijven gaat dat net zo, ze zijn bang een blauwtje te lopen mocht een bepaalde technologie, die door de heersende wetenschappelijke opvattingen niet kan werken, inderdaad niet blijkt te werken. Bang voor imagoschade, dus minder inkomsten, blijft men liever anoniem totdat een dergelijke revolutionaire uitvinding wel doet wat de uitvinder beweert.

Nog een belangrijke website die een bericht over de E-Cat brengt:
http://oilprice.com/Energy/Energy-General/Are-we-on-the-Brink-of-an-Energy-Revolution-Andrea-Rossi-to-Build-1MW-Power-Plant.html

25 oktober 2011

19 oktober 2011

HALLO GOEDKOPE ENERGIE, HALLO SCHITTERENDE NIEUWE WERELD oktober 2011 (Artikel in Forbes) Als het apparaat werkt zoals wordt beweerd, dan zal de wereld veranderen en niet een klein beetje, maar op gigantische wijze en op elk niveau waarop we georganiseerd zijn, hoe we dingen fabriceren, hoe we reizen en hoe rijkdom is verdeeld. En die veranderingen zullen niet alleen hun effect hebben op de VS of de Westerse Wereld, ze zullen de gehele wereld veranderen omdat ongelooflijk goedkope energie de ultieme spelveranderaar is.

19 oktober 2011

Stichting Skepsis is inmiddels ook op de E-Cat gestuit en zet hem zelfs op de cover van de nieuwste Skepter. Uit de onderstaande korte introductie van het artikel maak ik op dat ze voorzichtig zijn met ontkennen. Natuurlijk wordt even aandacht besteed aan het verleden van Rossi, dat niet helemaal vlekkeloos was. Maar welk groot bedrijf en zeker een olieconcern, heeft een verleden waar niets op aan te merken is? Wat te denken van het al sinds Nikola Tesla tegenhouden van alternatieve energievormen om maar zoveel mogelijk te kunnen verdienen aan de fossiele brandstoffen? Iets waarmee we onze planeet aan de rand van de afgrond hebben gebracht. Mocht ooit een rechter zich buigen over die praktijken, dan zouden dergelijke oliebazen nog wel eens een paar keer levenslang aan hun broek kunnen krijgen, daar is Rossi een kleine jongen bij. Wat de werkelijke strekking van het Skepsisartikel is, is onduidelijk, maar Skepsis kennende zal het niet positief zijn. Geeft niet, ze kunnen binnen een paar weken finaal op hun bek gaan en dat zal ik ze dan van harte inwrijven!

DE ENERGY CATALYZER
De Italiaanse uitvinder Andrea Rossi presenteerde dit jaar een geheime methode om door koude kernfusie heel veel energie uit een klein beetje nikkelpoeder te halen. Zijn demonstraties met de E-Cat (Energy Catalyzer) overtuigden enkele natuurkundigen, waaronder ook twee sceptici. Rossi heeft echter geen goede reputatie. Al tweemaal eerder riep hij eureka en begon aan de grootschalige ontwikkeling van technologieën die te mooi waren om waar te zijn. Tot nu toe werd zijn E-Cat niet betrouwbaar getest en er zijn aanwijzingen dat niet alles in de haak is. Niettemin heeft Rossi een container vol E-Cats naar de VS verscheept, waar hij een centrale van een megawatt wil opstarten. Als het werkt, dan is het energieprobleem opgelost.

http://www.skepsis.nl/cover.html

13 oktober 2011

Zouden de belegen media dan toch???

Goedkope koude kernfusie kan niet, bestaat niet, en toch...
Voor de energiesector is het niet minder dan de heilige graal: koude kernfusie die energie zo goed als onbeperkt beschikbaar maakt. Een Italiaanse technicus zegt er een goedkope truc voor te hebben gevonden.

http://www.trouw.nl/tr/nl/5151/Vincent-wil-zon/article/detail/2966109/2011/10/13/Goedkope-koude-kernfusie-kan-niet-bestaat-niet-en-toch.dhtml

9 oktober 2011

Beste Paul,

Met veel interesse les ik je artikelen over de E-cat. Ik verbaas mij toch elke keer weer hoe die dhr Verhagen, de boel draait en keert om alsnog de bouw van de kolencentrale in de Eemshaven door te laten gaan. Zou hij een toekomstig baantje zekerstellen. Who Know's?

Bij toeval kwam ik een schrijven tegen van de voorzitter van de 2de kamer. Hieruit blijkt dat hij toch echt de boel besodemieterd als je even later ook het Energierapport 2011 van de Overheid leest. Er wordt niet eens naar alternatieven gekeken.

Groet Ron.

Beantwoording kamervragen vergunning kolencentrale Eemshaven

Energierapport 2011

(Opmerking Paul Harmans: bekijk ook eens de volgende website waarop heel duidelijk wordt uitgelegd dat windenergie absoluut niet de oplossing is en dat we ook daarmee door de voorstanders ervan worden voorgelogen!
http://www.windenergie-getallen-halkema.org)

8 oktober 2011

Hier is de tekst van Rossi’s verzoek, volgend op de test van 6 oktober:

‘De E-Cat basismodule ‘voor het volk’, welke we binnen een paar maanden in de handel willen brengen, zal 40cm lang, 40cm breed en 40cm hoog zijn, dus de vorm van een kubus, en zal 60kg wegen. Ik heb een ontwerp nodig dat goedkoop uitpakt (ik wil het in de handel brengen voor een prijs van 500 euro per kW), maar het moet mooi, echt mooi zijn. Ik zal het ontwerp kopen dat ik zal uitkiezen en op mijn erewoord zal ik geen ontwerpen gebruiken waarvoor ik niet betaald heb. Ik heb het binnen twee maanden nodig. Ga naar het verslag van NyTeknik om te zien waar de positie van de pijpen is, dat is het. Zend je voorstellen naar info@leonardocorp1996.com, ik ben er zeker van dat het enthousiasme onder onze lezers een meesterstuk zal laten ontstaan.’

8 oktober 2011

Een video waarin de test van de E-Cat op 6 oktober wordt getoond. Het is in het Italiaans, maar de beelden zijn het waard om bekeken te worden.

 

En hier een leuke song/video die is geschreven over de E-Cat en op 5 oktober werd gepost door http://TomandDoug.com

 

8 oktober 2011

Ik krijg veel e-mail over de E-Cat, hieronder die van Jean-Pierre Coumans (natuurlijk met zijn toestemming):

Hallo Paul,

Ik volg Rossi’s E-Cat nieuws en ben zeer benieuwd waar dit toe leid! Tevens vinden er overal nieuwe ontwikkelingen op energiegebied plaats over de hele wereld. Het Japanse drama heeft als positief effect gehad dat men toch meer is gaan inzien dat men zo niet langer door kan gaan. Zelfs de berichten over nieuwe kernenergiecentrales waarbij men wel de hele staven opbrandt, zijn op zich positief, ware het niet dat er gewoon aan deze energievorm een groot risico kleeft! Nee Rossi’s E-Cat is denk ik wel één van de meest interessante alternatieve energieën (en dan ook alles gebaseerd op Tesla natuurlijk) die er op dit moment zijn…

Waar het me om gaat is dat ik me enorm kan kwaad maken oftewel kan OPWINDEN over de gevestigde media die maar niet met hun domme koppen willen geloven dat er altijd HOOP is en dat als het noodzakelijk blijkt te zijn de inventieve mens toch weer met iets moois op de proppen komt. Net voor het einde der tijden (om het zo maar eens te zeggen).

Wat ziet mijn oog vandaag in de NRC op internet:

http://www.nrc.nl/nieuws/2011/10/07/energie-wordt-viezer-en-duurder

Lekker negatief en eigenlijk is iedereen die met alternatieve energie bezig is STOM aan het doen want het helpt toch niet! En het NRC heeft dit weer uit dagblad Trouw… “Dat schrijft Trouw vrijdag op basis van een onderzoek van het Rathenau Instituut naar de energievoorziening in 2030.”

Trouw, NRC, NU.nl, Volkskrant (Telegraaf tel ik sowieso niet mee)… ik lees al zo goed als geen kranten meer en kijk tevens bijna niet meer naar het journaal want ik word niet goed van de negatieve ANGST-berichtgeving die in de MEDIA heerst!

Ik hoop echt dat Rossi’s E-Cat werkt en de wereld vooruit helpt en dat we met z’n allen de gevestigde media een geweldig grote SCHOP onder hun KONT kunnen geven!

Groeten uit Eindhoven

Jean-Pierre Coumans
http://www.psychodelic.nl/menu.html

(Opmerking Paul Harmans: het was niet de bedoeling van Jean-Pierre om reclame voor zijn werk en website te maken, ik heb zelf besloten de link naar zijn website te plaatsen.)

8 oktober 2011

Oké, hier is een verklaring over de E-Cat en het Amerikaanse bedrijf dat de 1Mw centrale zou afnemen. Dit verklaart gelukkig een hoop en maakt mij weer blij!

Op vrijdag 7 oktober werd er een interessant commentaar op de e-catworld website geschreven

http://www.e-catworld.com/2011/10/nyteknik-publishes-detailed-report-of-the-october-6th-e-cat-test-in-bologna/#comments

ROSSI IS HET CONTRACT MET HET V.S. BEDRIJF NIET KWIJT

Hij besloot voorlopig niet te tekenen omdat er een hoop speling zit in overeenkomsten vóór de start van de 1Mw centrale en ik denk ook daarna.

HET HOOFDPROBLEEM IS DIT: Kleiner Perkins Caufield & Byers, het Amerikaanse bedrijf, wilde dat de verscheping van de 1Mw centrale naar de V.S. op naam van Andrea Rossi zou gebeuren en niet op naam van Kleiner Perkins Caufield & Byers.

Nu lijkt dit een kleinigheid, maar dat is het NIET: volgens een Amerikaanse wet is het zo dat wanneer je zonder toestemming een nucleaire centrale op Amerikaans grondgebied opstart, de Amerikaanse overheid je kan arresteren en voor altijd en eeuwig in de gevangenis kan zetten, zelfs als je in de bergen van Afghanistan zou wonen.

Vandaar dat Kleiner Perkins Caufield & Byers wilde dat Rossi dat risico zou lopen en niet zij!!!

Natuurlijk zei Rossi: “Nee.”

MIJN OPINIE: Het contract zal wel getekend worden, maar vanwege legale implicaties zal de 1Mw centrale niet in de V.S. geïnstalleerd worden, in plaats daarvan zal dat Europa worden, mogelijk in Italië.

Wacht vanaf nu 20 dagen af: de centrale zal geïnstalleerd worden en het zal je duidelijk worden dat de centrale in staat is EEN HOOP energie te leveren.

(Opmerking Paul Harmans: Ik vraag me af wie er werkelijk achter dat Amerikaanse bedrijf zit, dit had de grote kans voor de elite geweest om Rossi voorgoed van het wereldtoneel af te voeren en voor altijd in de gevangenis te zetten!)

8 oktober 2011

Het is zo langzamerhand iets om doodziek van te worden, nu heeft Andrea Rossi weer het Amerikaanse bedrijf dat de 1Mw centrale zou afnemen aan de dijk gezet. Ik ga maar eens afwachten wat er nog gaat plaatsvinden. Ik heb er al heel veel tijd ingestoken en de zaak verdedigd, maar ik kan het niemand kwalijk nemen moedeloos te worden van deze zaak. Het kan best dat met zoiets belangrijks als een E-Cat de normale zakelijke paden niet vloeiend verlopen, maar God allemachtig!

Hier is wat Rossi onder andere in het onderstaande artikel van NyTeknik zegt:

De test van donderdag vond plaats in dezelfde ruimte als de voorgaande testen. De container waarin de 1Mw centrale is ondergebracht en waarvan NyTeknik een paar weken geleden foto’s liet zien - en die volgens Rossi al verscheept had moeten zijn naar de V.S. - stond nog steeds op zijn plaats. “We hadden een voorlopige overeenkomst met een zeer belangrijke partij in de V.S., maar toen we het uiteindelijke concept ontvingen, stonden daar een paar condities in waarvan onze advocaten zeiden dat we die niet moesten accepteren,” zo vertelde Rossi aan NyTeknik. Het verschepen van de centrale werd toen volgens Rossi stopgezet, echter de lancering zal, zoals eerder is beloofd, nog steeds in oktober plaatsvinden. Rossi kan nog niet onthullen waar dat zal plaatsvinden. Rossi vertelde ook dat er op dit moment geen andere tests gepland staan. Maar volgens hem zal het product binnen een paar maanden op de markt zijn.

http://www.nyteknik.se/nyheter/energi_miljo/energi/article3284823.ece

7 oktober 2011

SAMENVATTING E-CAT TEST VAN 6 OKTOBER 2011 oktober 2011 Tot dusver lijkt het dat de test van 6 oktober van de E-Cat goed is verlopen. Rond dertig wetenschappers en ingenieurs afkomstig vanuit de gehele wereld waren aanwezig. Wat betreft de technische zaken, het lijkt erop dat de E-Cat goed presteerde. We hebben nog niet de definitieve cijfers voor de energie die erin ging en eruit kwam, maar er is ons verteld dat de E-Cat gedurende vier uur zelfvoorzienend draaide, waarbij er dus geen energie aan werd toegevoerd.

6 oktober 2011

Vandaag vindt er een belangrijke test van de E-Cat plaats. Andrea Rossi test zijn nieuwe model E-Cat (hoogstwaarschijnlijk het model dat ook in de 1Mw centrale staat) vandaag in Bologna, Italië. Op de volgende link is de voortgang van de test te volgen. De echte resultaten komen echter later. Bij deze test zijn wetenschappers vanuit de hele wereld aanwezig en tevens de staf van de universiteit van Bologna.
http://peswiki.com/index.php/News:Real-Time_Updates_on_the_October_6%2C_2011_E-Cat_Test

6 oktober 2011

Cold fusion rears its head as 'E-Cat' research promises to change the world
http://www.wired.co.uk/news/archive/2011-10/06/e-cat-cold-fusion

2 oktober 2011

Hallo Paul,

Relevante en soms vreemde berichten omtrent de the Rossi saga. Volg de links:

http://ecat.com deze website gaat 1 oktober life.
http://www.e-cat.com deze linkt door naar KPCB een beleggings firma in groene energie met o.a. Al Gore in de bestuursclub.

Rossi over de NASA:
Andrea Rossi
September 29th, 2011 at 3:53 AM
WARNING:
THE SNAKE HAS WRITTEN IN HIS BLOG THAT NASA MADE A NOT POSITIVE TEST WITH US. THIS IS TOTALLY FALSE. I AM BOUND FROM A CONFIDENTIALITY AGREEMENT AND I CANNOT GIVE DETAILED INFORMATION, BUT I CAN SAY THAT:

1- WE ARE IN CONTACT WITH NASA, WHO WANTS TO TEST OUR ECATS TO TEST THE POSSIBILITY TO MAKE THEM USEFUL FOR THEIR PURPOSES
2- NASA’S DENNIS.M.BUSHNELL HAS SAID PUBILCLY THAT NASA WILL BUY AN E-CAT AS SOON AS IT WILL BE POSSIBLE TO TEST IT
3- OUR RELATIONSHIP WITH NASA IS TOTALLY POSITIVE

NASA over LENR:
http://www.grc.nasa.gov/WWW/sensors/PhySen/research.htm
zie onderaan de pagina.

E-Cat op MainStream NL:
http://www.wetenschap24.nl/programmas/labyrint/labyrint-tv/2011/september/21-09-Zon.html

Niet geheel positief trouwens, maar ja de mening wordt gevraagd aan een ITER specialist.
(Opmerking Paul Harmans. Dat is de uitzending van de VPRO waar ik een aantal maanden geleden de E-Cat onder de aandacht bracht, ze beloofden mij toen dat ze ernaar zouden kijken. Natuurlijk blijft het de gevestigde media en besteden ze de meeste aandacht aan een wetenschapper die met Hete Fusie bezig is en de E-Cat afdoet als onzin. Ik heb de VPRO vorige week nog het artikel gestuurd met daarin de foto’s van de container met de 1Mw E-Cat centrale en ik merkte daarbij op dat het er toch beslist naar gaat uitzien dat de E-Cat geen bedrog is. Maar zoals je kunt verwachten van bekrompen mediamensen, geen enkel antwoord meer van ze.)

Nog meer E-Cat (bizar deze):
http://www.einsteinbarbie.com/press

Maar op 6 oktober gaat het pas echt gebeuren, de definitieve e-cat test!!!!!!!!!!!!!
http://coldfusion3.com/blog/e-cat-demonstration-for-physics-professors-scheduled-for-october-6-in-bologna


M.Vr.Gr.
Harold

1 oktober 2011

Inmiddels heb ik er een tweede batterij bijgemaakt en de twee staan nu in serie en geven zo’n 3 volt waarop sinds afgelopen donderdag 29 september onafgebroken 3 LEDjes in een fietsachterlicht branden.


De juiste aluin is besteld en moet nog uitgeprobeerd worden (zie update hieronder)

1 oktober 2011

(UPDATE maken van kristalbatterij) Na een aantal testen zijn Hans en ik erachtergekomen dat de aluin die in Nederland voornamelijk te koop is, kalium aluminium sulfaat is en dat tast het magnesium aan waardoor dat uiteindelijk zal verdwijnen. Bedini zegt op de DVD echter dat er geen galvanische werking is en dat er geen materiaal wordt aangevreten. Het aluin dat Bedini gebruikt is het ammonium aluminium sulfaat, dat wordt ook wel gebruikt bij het wecken van groenten en fruit. In Nederland is dat moeilijk verkrijgbaar of het is heel duur (3,95 voor nog geen 100 gram). In Amerika kun je dik 500 gram kopen voor iets meer dan 4,50 euro. Daar komt nog 4 euro verzendkosten bij. Op de volgende link kun je het juiste aluin (alum) bestellen:
http://www.iherb.com/Frontier-Natural-Products-Alum-Granules-16-oz-453-g/30813?at=0

Zie het bewuste artikel over het maken van een kristalbatterij:
KRISTALBATTERIJ, ONEINDIGE ENERGIE!

26 september 2011

KRISTALBATTERIJ, ONEINDIGE ENERGIE! september 2011 Na het bekijken van de laatste DVD (nr. 27) in de serie Energy From The Vacuum, waarop John Bedini uitlegt hoe je met eenvoudige materialen een kristalbatterij kunt maken die nooit leeg raakt, ben ik samen met goede vriend Hans op zoek gegaan naar de juiste materialen en hebben we inmiddels de eerste experimenten gedaan. Ik geef daarvan de foto’s met daarbij een korte uitleg.

23 september 2011

AMERIKAANSE MINISTERIE VAN ENERGIE BLIJFT REVOLUTIONAIRE ENERGIETECHNOLOGIE ONTKENNEN

Bron: http://freeenergytruth.blogspot.com/2011/09/dept-of-energy-continues-to-ignore.html

Vertaling: Paul Harmans

Dit is een boeiend bericht van Cold Fusion Now en laat zien hoe de informatie over gegronde energiebronnen zoals LENR gecontroleerd en gedemoniseerd wordt door hen die belang hebben bij het in stand houden van de huidige status. Wat hier NIET verrassend is, is dat de afwijzing van goedkope, kamertemperatuurreacties komt van het ministerie dat miljarden belastingdollars spendeert aan ‘Hete Fusie’, verrassing, verrassing!

Andrea Rossi’s energy catalyzer (NOG STEEDS GENEGEERD DOOR DE MAINSTREAM MEDIA) is slechts 4 weken verwijderd van commerciële lancering. Als dat succesvol is, zal het een complete karikatuur maken van deze recente beweringen van het (Amerikaanse) Ministerie van Energie. Het zal dan voor ELKE regering die in het zadel wil blijven een zeer moeilijke taak worden om geld te blijven spenderen aan ‘Hete Fusie’ als we beschikken over een kleiner, goedkoper, beter en sneller initiatief.

Maar hier is het dus, je kunt duidelijk zien dat er een gecontroleerd energiebeleid is en een gecontroleerde media. Als zij open zouden zijn in hun informatie en de feiten zouden melden zoals ze zijn, dan zou er geen noodzaak zijn voor websites zoals deze (http://freeenergytruth.blogspot.com).

20 september 2011

Andrea Rossi - LENR - June 2011 Update on ECAT Cold Fusion Generator

 

Deel 2: http://www.youtube.com/watch?v=Kl6FOVnnIro&feature=related
Deel 3: http://www.youtube.com/watch?v=V79rAMI1ACw&feature=related

15 september 2011

Er zijn foto’s en video’s vrijgegeven van de 1MW Koude Fusie E-Cat reactor die in oktober getest gaat worden en in gebruik genomen. Volgens Rossi ligt het allemaal op schema en heeft hij duizenden aanvragen van geïnteresseerden om te komen kijken naar de 1MW centrale. De test in oktober zal live op Internet te volgen zijn.


Stelling met 52 E-Cat units

Als ik de tijd heb zal ik het complete artikel vertalen dat je vindt op de volgende link:
http://pesn.com/2011/09/14/9501913_Rossis_One_Megawatt_Reactor_Gets_A_New_E-Cat_Model

Andrea Rossi eCat: BIG News Is On Its Way

 

15 september 2011

Nog een sensationeel nieuwtje: Steorn (Orbo-techniek) komt met vier sensationele documenten die de Orbo techniek bekrachtigen. De documenten zijn geschreven door onafhankelijke wetenschappers en ingenieurs en de unanieme conclusie is: “Ja, het werkt!”

http://pesn.com/2011/09/14/9501914_Steorn_Drops_Four_Bombshell_Documents_Validating_Orbo

10 september 2011

MEER ONDUIDELIJKHEDEN TERWIJL DE LANCERING VAN DE NIKKEL/WATERSTOF FUSIE NADERT september 2011 Terwijl de lancering van Andrea Rossi’s E-Cat (Energy Catalyzer) en Defkalion’s Hyperion Ni-H koude fusie technologie nadert, zorgt een gebrek aan informatie voor meer onzekerheid en komen er meer vragen. Zal NASA het juiste doen?

9 september 2011

DE SCHAAL VAN KARDASHEV EN ONZE (GEZAMENLIJKE) TOEKOMST DEEL III - BEHEERSEN OF BEHEREN? september 2011 Wil de mens zichzelf niet uitroeien en een Type I-Beschaving proberen te worden, dan dient zij een antwoord op beide vragen, “Geld of Energie?” en “Technologie of Biologie?”, te vinden, waarin verantwoordelijkheid en zorg voor haarzelf en voor haar eigen, directe omgeving, inmiddels van een omvang zo groot als de Aarde, voorop dienen te staan. In dit laatste artikel is daarom de vraag: Als wij een gezamenlijke toekomst als mensheid willen, bereiken wij dat dan door “beheersen” of door “beheren”?

16 augustus 2011

NIEUWSBRIEF FREEENERGY4ALL NR8 augustus 2011 Dick Korf: "Het is al weer enige tijd geleden sinds jullie de laatste (7e) nieuwsbrief hebben ontvangen waarin vermeld werd dat ik samen met een collega naar China ben geweest en we daar de licentie voor een Vrije Energiemotor hebben gekocht van Mr. Wang ShenHe. Inmiddels is er veel gebeurd en hierover een update (plus foto's!) in deze 8e nieuwsbrief."

15 augustus 2011

Groundcrews, de organisatie die afgelopen april de Secret Space Program conferentie in Amsterdam organiseerde, is van plan volgend jaar een conferentie over nieuwe energievormen te organiseren. Dit WORD document geeft uitgebreide informatie.

Dit is de nieuwe website: http://globalbem.com

Op deze link vind je alle info over de Secret Space Program conferentie, zoals interviews, video’s, en foto’s:
https://docs.google.com/document/d/1G8JQfd1fr6LIzhu-3GEsHo5k3VvrUnEQbUVQFp1WgBw/edit?hl=en_US&pli=1#

10 augustus 2011

Hoi Paul

Ik schrok gisteren een beetje van de 2 artikels over Rossi. Hij heeft zijn samenwerking met Defkalion opgezegd. Amai.

Ik hoop niet dat hij in de verkeerde armen loopt aan de andere kant van de plas.

Omdat er toch veel aandacht is voor Rossi's vooruitgang, had ik toch wel eens - losstaand van wat er nu precies tussen Rossi en Defkalion is gebeurd - graag geweten wie die "krachten" (banken, financiële partners, ...) zijn die zoveel druk uitgeoefend hebben om waarschijnlijk de controle over zijn uitvinding te krijgen. Laten we "voor eens en voor altijd" de rotzakken gewoon bij naam noemen. Dat we "voor eens en voor altijd" weten wie mogelijkerwijs voor de onzichtbare elite werken. En dat zoveel mensen mogelijk het kunnen horen wie ze zijn en hoe ze precies tewerk gaan.

Uit hetgeen ik gelezen heb, zijn er enkel financiële bezwaren bij Rossi over Defkalion. Is het gewoon een kwestie dat Defkalion haar ambities niet kan waarmaken of dat Rossi niet meer gelooft in het business model van Defkalion? Het kan misschien zijn dat Rossi ergens niet meer in de financiering gelooft van Defkalion. Misschien zijn er het kip-en-het-ei discussies geweest tussen Rossi en Defkalion waar die 200 M Euro vandaan moet komen. Misschien rekent Defkalion sterk op inkomsten uit hun licentiemodel waarbij andere bedrijven Hyperions mogen produceren. Mmmm, nu het woord licentie is gevallen, is misschien Rossi helemaal niet blij met de mega-inkomsten die Defkalion wil binnenrijven via hun eigen licentiemodel, terwijl de enige die aan licenties zou mogen verdienen, Rossi zelf is met zijn bedrijfje EFA. Zou het dat laatste niet zijn? Ik lees namelijk op:

http://www.nyteknik.se/nyheter/energi_miljo/energi/article3228376.ece

dat:

Na Defkalion’s persconferentie op 23 juni in Athene, was er een significante commerciële interesse in een partnerschap met het bedrijf. Na een paar weken hadden 850 bedrijven uit 63 landen contact met Defkalion opgenomen en hun interesse in samenwerking uitgesproken. Deze bedrijven ontvingen een antwoord van Defkalion waarin staat dat het licentiebedrag om Defkalion’s producten in een ander land te mogen maken, 40,5 miljoen euro per fabriek is. Volgens Alexandros Xanthoulis zijn momenteel 200 bedrijven in 47 landen bereid voor deze licentie te betalen, waarvan 17 bedrijven inmiddels een overeenkomst met Defkalion hebben getekend. Er zijn echter nog geen financiële transacties uitgevoerd. Alexandros Xanthoulis bevestigde tevens dat Defkalion nog geen geld aan Rossi of zijn bedrijven heeft betaald.

Ik noem dit toch een grote tegenslag voor de uitrol in Europa. Ik hoop dat ofwel rap de brokken gelijmd worden met Defkalion of dat hij een andere partner vindt voor het Europese vasteland (en de rest van de wereld). Als Defkalion echt iets teveel voor zichzelf wilde toe-eigenen dan heb ik er geen probleem mee dat ze tegen de lamp gelopen zijn met deze snuggere Italiaan. Laat het dan een waarschuwing zijn voor de volgende batch van (egoïstische) industriëlen. Ik vind het frustrerend dat de gewone mens haast nooit iets te weten komt. Nu wordt weer alles uitgeklaard achter waarschijnlijk de gesloten deuren van een rechtszaal. Deze zaken zouden door hun potentieel grote symboolwaarde in het publiek moeten gevoerd worden.

Hartelijke groeten

Stijn

8 augustus 2011

DEFKALION GT KOMT MET VERKLARING augustus 2011 Defkalion heeft een verklaring afgegeven aan de Zweedse website Ny Teknik over het opzeggen van de E-Cat licentieovereenkomst. In de verklaring geven zij aan dat hun werk aan het project doorgaat en dat ze de verwachting hebben dat de licentiezaak opgelost zal worden.

8 augustus 2011

LAATSTE NIEUWS: ANDREA ROSSI BE╦INDIGD SAMENWERKING MET DEFKALION GT augustus 2011 Vandaag (7 augustus) heeft de uitvinder Andrea Rossi op zijn website Journal of Nuclear Physics bevestigd dat de eerdere zakenovereenkomst tussen EFA, het Italiaanse bedrijf dat de rechten bezit voor de productie van de E-Cat, en de Griekse producent Defkalion GT is beëindigd.

31 juli 2011

NOBEL-WETENSCHAPPER UITGENODIGD OM DE 1MW E-CAT CENTRALE TE TESTEN juli 2011 Brian Josephson, een wetenschapper die de Nobelprijs heeft gekregen, stelde over de kwalificaties van de 1MW E-Cat demonstratie in oktober een vraag op Andrea Rossi’s blog. Hij is altijd een verdediger geweest van het ware onderzoek op het LERN veld, en daagde regelmatig debunkers uit om hun tegenwerpingen met meer logica te ondersteunen in plaats van steeds maar weer dezelfde herhalingen van eenzijdige aanvallen die zo vaak het kenmerk hebben van de pseudosceptici. Als antwoord nodigde Rossi hem uit bij de test aanwezig te zijn.

30 juli 2011

ANTWOORD VAN JORIS THIJSSEN, DIRECTEUR VAN GREENPEACE, OVER DE E-CAT juli 2011 Op 18 juli ontving ik (Paul Harmans) dan eindelijk een antwoord van Joris Thijssen, directeur van Greenpeace, op mijn mail van 28 mei over de E-Cat. Onder zijn antwoord staat mijn reactie daarop. Ik heb daarna nog zo’n anderhalve week gewacht met publiceren omdat ik dacht nog wel een duidelijker antwoord te mogen ontvangen, onder andere of Greenpeace er nu eens serieus naar gaat kijken om dan te beslissen of men er wel of geen aandacht aan gaat besteden.

28 juli 2011

DE ENERGY CATALYZER KAN DE ENERGIEPRODUCTIE VOOR ALTIJD VERANDEREN juli 2011 De Energy Catalyzer kan de wijze waarop wij energie opwekken veranderen op manieren waar nog weinig mensen aan gedacht hebben. Momenteel wordt de meeste elektriciteit gegenereerd in grote gecentraliseerde centrales in het bezit van regeringen en grote corporaties.

24 juli 2011

DE SCHAAL VAN KARDASHEV EN ONZE (GEZAMENLIJKE) TOEKOMST DEEL II - TECHNOLOGIE OF BIOLOGIE? juli 2011 Het is op dit moment zelfs de grote vraag of de mens in staat zal blijken om het eerste niveau, de Type I-Beschaving te bereiken. De kans is vele malen groter dat hij zichzelf vóór die tijd al uitroeit, als gevolg van zijn agressieve voorkeur voor nationalisme, racisme, geslachtsdiscriminatie en andere, kleinzielige hokjesgeest-ideeën.

21 juli 2011

OP KORTE TERMIJN GEEN E-CAT FUSIE UNITS IN ONZE HUIZEN! juli 2011 Andrea Rossi heeft vandaag (afgelopen maandag) een goede indicatie gegeven voor het feit dat we nog een lange weg te gaan hebben voorat we allemaal een Hyperion E-Cat fusieapparaat kunnen kopen om daarmee te besparen op onze energiekosten voor onze woning.

20 juli 2011

ROSSI: 1MEGAWATT CENTRALE ZAL VOORNAMELIJK ZELFVOORZIENEND ZIJN juli 2011 In een op het eerste gezicht onbelangrijke vraag en antwoord sessie op zijn website, heeft Andrea Rossi gezegd dat de 1megawatt Defkalion centrale die gebouwd wordt in Xanthi, Griekenland, ‘voornamelijk zal draaien zonder energie-input’.

18 juli 2011

'Griekenland zal wereld inspireren'
ATHENE - De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, Hillary Clinton, steunt de Grieken in hun pogingen om uit de schuldencrisis te komen. “Griekenland heeft de wereld eerder geïnspireerd en ik heb er alle vertrouwen in dat u dat opnieuw doet”, zei zij zondag in Athene na overleg met haar Griekse ambtgenoot Stavros Lambrinidis.
http://www.nu.nl/economie/2567467/griekenland-zal-wereld-inspireren.html

Opmerking Paul Harmans -ufowijzer
Als Hillary niets afweet van de E-Cat, dan zijn haar woorden profetisch, maar het lijkt mij stug dat men op hoog politiek niveau geen weet heeft van de ontwikkelingen van de E-Cat en dat Griekenland daar een ultieme rol bij speelt. Het Griekse bedrijf Defkalion, dat de rechten heeft om de E-Cat wereldwijd te verkopen, is na de persconferentie van 23 juni overstelpt met vragen van bedrijven van over de gehele wereld die graag in licentie E-Cats willen bouwen of een grote E-Cat willen hebben voor de eigen energievoorziening. Het kan dus niet anders of ook Hillary zal op de hoogte zijn van deze revolutie in energieopwekking en dat dat binnen no time de wereld compleet zal veranderen. Dit heeft de potentie om de huidige wereldwijde crisis op te lossen en Griekenland zal daarbij een grote rol spelen.

De vele en vele miljarden dollars die nu voor de aankoop van ruwe olie naar het Midden Oosten vloeien, zullen dan naar Griekenland gaan. En reken maar dat het geen tientallen jaren gaat duren eer de Koude Fusie de wereld heeft veroverd, bedenk maar eens dat het eerste bedrijf dat zijn producten 20 maal goedkoper kan produceren omdat men op een E-Cat draait, een gigantische voorsprong heeft op de concurrentie, maar diezelfde concurrentie zal alles op alles zetten om ook als de donder een E-Cat te verkrijgen. Zodra het eerste huishouden in een woonwijk een E-Cat in huis heeft, zal elk huishouden in die wijk zo’n ding willen hebben en niet nog eens tien jaar willen wachten terwijl de buurman al 20 keer goedkoper uit is.

14 juli 2011


Klik op de afbeelding om naar de website te gaan

Er is sinds een paar dagen een speciale website voor nieuwe berichten over de E-Cat. Hierop vind je de laatste artikelen. Je kunt ook per e-mail hun nieuwsbrief ontvangen, op de website kun je je daarop abonneren.

9 juli 2011

HITLER VERTWIJFELD OVER ROSSI's ENERGY CATALYZER juli 2011 Hoe kunnen we de bevolking er van overtuigen dat ze fossiele brandstoffen moeten blijven gebruiken als er goedkope, schone en overvloedige energie afkomstig van Koude Fusie beschikbaar is?

8 juli 2011

WE KUNNEN NIET ZONDER OLIE... WERKELIJK??? juli 2011 Het gaat voor de politiek zo lekker met de fossiele brandstoffen dat een andere energiebron voor hen blijkbaar niet echt nodig is, niet voor de Nederlandse politiek en ook niet voor bijna alle politici wereldwijd. Maar… dames/heren van de politiek, de oude media en in iets mindere mate van Greenpeace, slaapt u lekker verder, laat u fijn inpakken door het bedrijfsleven, beloof het volk beterschap en acties en dat u er vooral voor hen bent, maar ga gewoon door met het verkwanselen van de wereld, de prijs daarvoor (in geld, ongemak, ziektes en oorlogen) wordt toch wel betaald door de burger.

5 juli 2011

GOEDKOPE KOUDE FUSIE BESPAART DE WERELD MILJARDEN juli 2011 Koude Fusie is een technologie die toestaat dat er kernfusiereacties plaatsvinden op relatief lage temperaturen - honderden of duizenden graden in plaats van miljoenen. Anders dan bij Hete Fusie heeft het geen miljarden dollars dure reactoren nodig die zo groot zijn als een groot huis. Een Koude Fusie reactor past op een keukentafel en kost slechts enkele honderden dollars om te bouwen. En het meest belangrijke, Koude Fusie technologie is NU (niet binnen decennia) commercieel toepasbaar en zal volgens schema in oktober (2011) op de markt komen.

26 juni 2011

DEFKALION PERSCONFERENTIE ONTHULT MARKETINGPLANNEN E-CAT juni 2011 Tijdens de persconferentie van afgelopen 23 juni onthulde Defkalion Green Technologies Inc. de plannen met Andrea Rossi’s Koude Fusie E-Cat technologie. Er is inmiddels een pdf file op hun website beschikbaar. Ondanks de bereidwilligheid om hun bedoelingen te onthullen voor deze wereldveranderende technologie, hebben de gevestigde media geen interesse en blijven zwijgen.

25 juni 2011

BILL GATES EN CO2 = P x S x E x C juni 2011 Bill Gates gebruikt hem en veel wetenschappers zullen er waarschijnlijk erg trots op zijn. Het is een formule die kan berekenen hoeveel koolzuurgas mensen uitstoten op grond van aan hen verleende diensten. Maar… per welke tijdseenheid eigenlijk? Per seconde? Per maand? Per jaar? Per decennium? Of is het per totaal leven van elke mens, van vóór diens geboorte (ziekenhuis- en andere diensten) tot na diens dood (begrafenis- en andere diensten)? Of staat er geen tijdseenheid in de formule, omdat het een voort-durend proces betreft?

24 juni 2011

DIT IS GEWELDIG NIEUWS: DEFKALION PERSCONFERENTIE juni 2011 Aan de media werd een persbericht en een informatiemap met DVD uitgedeeld. Een extra bedrijfsmededeling over de conferentie zal op vrijdag 24 juni volgen, met daarin details, de volledige lijst met deelnemers, foto’s, enz. Het evenement werd gefilmd en zal na technische bewerking en met Engelse ondertiteling volgende week op YouTube worden geplaatst.

24 juni 2011

Nog maar weer een e-mail aan de directeur van Greenpeace

Hallo Joris,

Nog steeds geen reactie van je ontvangen, waar is Greenpeace bang voor? Is het een te grote bom onder de oude wereld van oliebonzen en kernenergie-elite en durven jullie daar je handen niet aan te branden?

Ik ontving al een mail van een vrijwilliger van Greenpeace die vanwege deze hele stilzwijgerij en het lompe reageren van jullie helpdesk heeft besloten te stoppen met het geven van zijn energie en vrije tijd aan een dergelijke organisatie die alleen duurzame energie denkt te kunnen halen uit wind- en zonne-energie. Zodra ik zijn toestemming heb gaat zijn verslag het Internet op.

Als de E-Cat technologie eenmaal doorbreekt en door de wetenschap nog beter wordt gemaakt, dan kun je alle windmolenparken en zonnepaneelvelden als geschiedenis beschouwen. Als je heel eerlijk bent, dan zal je begrijpen dat dit soort wind- en zonne-alternatieven belangrijk waren om mee te beginnen, maar dat de werkelijke oplossing heel wat geavanceerder moet zijn. De E-Cat staat aan het begin van die werkelijke oplossing, of Greenpeace en al die andere inmiddels (helaas) vastgeroeste organisaties dat nu leuk vinden of niet.

De persconferentie in Griekenland heeft het volgende verslag opgeleverd, ik moet het nog vertalen, maar het komt zeer zeker op de diverse Nederlandse websites. De gevestigde media vertikken het nog steeds om er aandacht aan te besteden, maar ook zij zullen eerdaags (net als Greenpeace) met het schaamrood op de kaken moeten toegeven dat ze het verkeerd hebben ingeschat:
http://freeenergytruth.blogspot.com/2011/06/this-is-huge-news-defkalion-press.html

De website van het bedrijf dat de E-Cat’s gaat maken en leveren:
http://defkalion-energy.com

Nog wat belangrijke links:
http://pesn.com/2011/06/23/9501856_Nobel_laureate_touts_E-Cat_cold_fusion
http://pesn.com/2011/06/21/9501854_Rossi_Explains_E-Cat_Setup_in_New_Video

Hartelijke groeten,

Paul Harmans

19 juni 2011

DEFKALION KONDIGT PERSCONFERENTIE OVER ENERGY CATALYZER AAN juni 2011 Defkalion Green Technologies, welke de wereldwijde rechten (minus Noord- en Zuid-Amerika en het militaire apparaat) bezit om Andrea Rossi’s E-Cat (Energy Catalyzer) te verkopen, te distribueren en in licentie te laten maken, heeft onlangs de uitnodigingen verstuurd om bepaalde personen een persconferentie over de technologie op 23 juni in Griekenland bij te laten wonen.

(Ik - Paul Harmans - heb maar meteen de vertaling van dit artikel aan Joris Thijssen, directeur van Greenpeace, gestuurd. Ik denk dat een (Griekse) afgevaardigde van Greenpeace op de persconferentie beslist door Defkalion gewaardeerd zal worden.)

16 juni 2011

Video nr. 4 Andrea Rossi, E-Cat
In deze serie video’s worden de fascinerende gebeurtenissen van het Andrea Rossi Energy Catalyser verhaal gevolgd. De gehele serie video’s bevat een exclusieve samenvatting van de hoofdzaken sinds de eerste succesvolle demonstratie in januari.

 

Video nr. 1: http://www.youtube.com/watch?v=nURJGTEyNAg&feature=related
Video nr. 2: http://www.youtube.com/watch?v=XxejzUCeSYo&feature=related
Video nr. 3: http://www.youtube.com/watch?v=Nqa2fbDjwhw&feature=related

16 juni 2011

ENERGIE IN OVERVLOED
De komende weken bij Tegenlicht: 'Energie in overvloed'. Twee jaar geleden besteedde Tegenlicht in het tweeluik 'Energy War' aandacht aan de nijpende vragen rond olie en gas. Zou onze afhankelijkheid van fossiele brandstoffen tot oorlogen kunnen leiden? Zullen alternatieve energiebronnen ons redden of dreigen we die race tegen de klok te verliezen? In 2008 is de urgentie van deze vragen door de stijgende vraag en hogere prijzen alleen maar toegenomen. Wat is er nodig om ons eindelijk de overstap te laten maken naar veilige en schone energiebronnen? Met die vraag keert Tegenlicht in vier afleveringen terug naar het thema Energie.
(Paul Harmans - Je kunt onder dit artikel ook een reactie plaatsen, bijvoorbeeld over de E-Cat!)
http://www.wetenschap24.nl/nieuws/artikelen/2008/september/Energie-in-overvloed.html

12 juni 2011

Omdat ik de onderstaande pagina met het overzicht van de discussie met Greenpeace heb gemaakt, heb ik Joris Thijssen, de directeur van Greenpeace, de link ook maar gestuurd:

Beste Joris,

Sorry dat ik je nog even lastigval, maar misschien scheelt het wat van je kostbare tijd als je alle correspondentie tussen mij en Greenpeace over de E-Cat Koude Fusie op een rijtje hebt. Ik heb vanmorgen (zondag) alles in een aparte pagina verwerkt:
http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/GreenpeaceECatJuni2011.htm

Mocht je aandacht willen schenken aan deze nieuwe technologie en wellicht in de toekomst een persbericht uitgeven, dan hoef je natuurlijk niet mijn website te noemen, ik begrijp ook wel dat zoiets (overigens onnodige) weerstand oproept.

Er zijn (zoals altijd en overal) nog steeds een hoop sceptici die op Internet de E-Cat afkraken, de vraag is waarom, het bewijs is geleverd. Maar zoals jij als geen ander weet zijn er ook nog heel veel mensen die kernenergie een warm hart toedragen en iedereen met een gezond verstand vraagt zich af waarom. Ik weet niet of het volgende artikel de volledige waarheid brengt, maar het zal mij en een hoop anderen niet verbazen als het werkelijk waar is.
http://www.naturalnews.com/032657_Fukushima_meltdown.html

Overigens is de kernramp in Japan (van welke omvang die dan ook werkelijk is) het beste teken aan de mensheid dat we hoognodig een andere vorm van energieopwekking moeten zoeken en wellicht is die gevonden in de vorm van de hergeboorte van de Koude Fusie.

Hartelijke groeten,

Paul

12 juni 2011

INSPANNINGEN OM GREENPEACE NAAR DE E-CAT KOUDE FUSIE TECHNOLOGIE TE LATEN KIJKEN juni 2011 Ik heb op verzoek van een aantal mensen mijn discussie met Greenpeace over de E-Cat Koude Fusie technologie in een aparte pagina ondergebracht. Je vindt hier alle mails en dergelijke.

11 juni 2011

Antwoord van Greenpeace!!!

Beste Paul,

Zoals je misschien in de media hebt gezien was afgelopen week waanzinnig druk: een kort geding, actie in Groningen, kerntransport in Zeeland, online campagne met Ken en Barbie. Nu nog vaart een greenpeace schip op de Noordzee om deze te beschermen en zit 1 van mijn mensen nu al een week vast op Groenland. Ik denk dat het met de spirit wel goed zit.

Maar mijn mail bijhouden en beantwoorden, dat kan idd beter. Ik zal proberen tijd te vinden deze week om serieus naar uw mail te kijken en te antwoorden.

Goed weekend,

Joris

Mijn korte antwoord:

Beste Joris,

Een pak van mijn hart, eindelijk een reactie en ik hoop dat je echt de moeite neemt naar de E-Cat te kijken. Het kon wel eens de oplossing zijn voor alle Greenpeace-drukte van afgelopen week!

Prettige dagen,

Paul

11 juni 2011

3e e-mail aan de directeur van Greenpeace

Geachte heer J. Thijssen,

Het nieuws over de E-Cat Koude Fusie technologie verspreidt zich als een olievlek over het Internet. De gevestigde media vertikken het erover te berichten, het vermoeden dat de media allang niet meer de waakhond van de maatschappij zijn wordt hiermee steeds meer bewaarheid. Maar hoe zit het met Greenpeace? Waarom kijkt u hier niet naar, waarom geeft u geen mening, waarom?

Inmiddels staat voor deze week het hoofdartikel op de website Want To Know geheel in het teken van de E-Cat en ook de link naar de eerste brief die ik u schreef staat eronder.
http://www.wanttoknow.nl/wetenschap/energie/sceptici-bevestigen-werking-koude-fusie-reactor

Meer en meer mensen zullen zich gaan afvragen waarom Greenpeace zich niet op de hoogte stelt van deze nieuwe techniek, een techniek die windmolenparken en zonnepanelen overbodig maakt, maar nog belangrijker, ook kolen- en gascentrales zijn dan niet meer nodig. En wat Greenpeace heel blij zal maken, de meest gehate energievorm zal ook verdwijnen, namelijk de kernenergie! Hoeveel acties wilt u nog tegen kernenergie voeren en hoeveel anti-kernenergie petities mogen mensen nog tekenen? Kunnen we niet gewoon druk uitoefenen op de gevestigde media en de wetenschap om naar deze hergeboorte van Koude Fusie te kijken?

Kom op man! Waar is de authentieke spirit van Greenpeace gebleven?

Vriendelijke groeten,

Paul Harmans

11 juni 2011

Guido, webmaster van website Want To Know, heeft zijn hoofdartikel van deze week gewijd aan de E-Cat technologie van Andrea Rossi:

SCEPTICI: KOUDE FUSIE-REACTOR WERKT!!
Duurzaam - We willen dit artikel graag aankondigen met een quote van Anna Landman, hoofdredacteur van het Centrum voor Media en Democratie: "De MSM kan beschikken over alle informatie, maar verdomd het om een van de meest indringende ontdekkingen van de laatste eeuw te belichten. Een ontdekking die de potentie heeft om de grootste doorbraak in onze energie-productie te zijn, sinds de ontdekking van het vuur door de mens". Kortom een artikel in de categorie: 'Een vliegtuig kan nooit vliegen, want het is zwaarder dan lucht'...

Vorige week kreeg ik een mail van onze zeer gewaardeerde collega Paul Harmans van Ufowijzer.nl. Waarom we op WantToKnow nog geen aandacht hadden besteed aan het koude-fusie-succes van de Italiaan Andrea Rossi. Want hij had toch immers 2 uiterst sceptische, maar ook 2 neutrale Zweedse wetenschappers weten overtuigen van de werking van zijn nieuwe koude-fusie-centrale.

Ongeloof..! Dat is eigenlijk het antwoord Paul. Ik weet het antwoord nu ik aan dit artikel werk Paul… Kun je je dat voorstellen..? Dat ik inmiddels zó murw ben gemanipuleerd door de ‘powers-that-be’ over hoe schaars onze energie wel niet is, dat ik me hierbij helemaal niets kon voorstellen..Kon..!
http://www.wanttoknow.nl/wetenschap/energie/sceptici-bevestigen-werking-koude-fusie-reactor

11 juni 2011

ZELFVERNIETIGINGSMOGELIJKHEID VAN E-CAT DOOR GETREUZEL VAN PATENTBUREAU juni 2011 Omdat het patentbureau bezig is tijd te rekken bij het toewijzen van een patent wordt Andrea Rossi gedwongen een zelfvernietigingsmogelijkheid te ontwerpen en die in te bouwen in elke E-Cat die gebruikt gaat worden door particulieren om daarmee zijn intellectueel eigendom en het handelsgeheim te beschermen.

4 juni 2011

DE SCHAAL VAN KARDASHEV EN ONZE (GEZAMENLIJKE) TOEKOMST DEEL I - GELD OF ENERGIE? juni 2011 De Mens (Ik) als MiddelPunt wordt aangeleerd zijn mede-Mens (Ik) als MiddelPunt te wantrouwen, om uiteindelijk slechts de portemonnee van de zogenaamde leiders tot barstensvol te vullen. Oftewel een energieverdeling wordt gecreëerd, die slechts de enkelen bevoordeeld. Zowel in de vorm van bepaalde individuen als in de vorm van bepaalde naties. Dat het ook anders kan wordt voortdurend ontkend en onderuitgehaald.

3 juni 2011

Datum: 3 juni 2011

Onderwerp: Svp een korte reactie


Geachte heer J. Thijssen,

We zijn inmiddels na mijn vraag aan u (28 mei) wat uw mening is aangaande de E-Cat technologie een week verder en ik heb helaas nog geen reactie van u mogen ontvangen. Bent u zich nog aan het oriënteren op deze techniek of mogen mijn lezers en ik er vanuit gaan dat u geen oordeel zal geven?

De open brief die ik u stuurde staat ook al een week op Internet en ik hoor van veel mensen dat ze zich toch wel zorgen gaan maken over de starre houding van Greenpeace ten aanzien van nieuwe en veelbelovende energievormen, zoals bijvoorbeeld de E-Cat zeker is. Ik hoorde al een paar keer de opmerking dat Greenpeace zichzelf verkocht heeft aan het grootkapitaal en binnen bepaalde grenzen mag protesteren en actievoeren, maar dat men de echt grote en belangrijke ontwikkelingen op energiegebied absoluut niet zal promoten.
http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/DirectieGreenpeace28Mei2011.htm

Kunt u mij in het kort laten weten of u bereid bent uw mening over de E-Cat technologie aan ons te laten weten of dat u een groot deel van de Nederlanders negeert en er via Greenpeace geen aandacht aan zal besteden?

Vriendelijke groeten,

Paul Harmans

1 juni 2011

Nederlandse politici hebben belangstelling voor de E-Cat
Ik (Paul Harmans) ontving vandaag een mail van een Nederlander (de naam heb ik nog even achtergehouden) die ook zeer intensief bezig is met het promoten van de E-Cat technologie van Andrea Rossi. Inmiddels heeft hij succes bij een aantal Nederlandse kamerleden van een partij waarvan hij liever nog niet de naam genoemd ziet, maar zij tonen belangstelling en wie weet hoe dat gaat lopen.

Andrea Rossi is in zijn blog gevraagd of hij al contact heeft gehad met regeringen van diverse landen waaronder Duitsland. Duitsland sluit een aantal kerncentrales en zal op de een of andere wijze het tekort aan energie moeten opvangen. Zouden zij op de hoogte zijn van deze nieuwe technologie? Rossi antwoordde dat hij op dergelijke vragen pas zal ingaan nadat de eerste 1Megawatt centrale daadwerkelijk draait (in oktober). Het is natuurlijk een feit dat hogere machten beslist al veel eerder op de hoogte zijn geweest van de onderzoeken van Rossi, ze houden immers dergelijke ontwikkelingen haarscherp in de gaten. Ze hebben dan echter geen enkele poging gedaan Rossi tegen te werken en vinden het wellicht tijd dat er een revolutie op energiegebied komt, ze hebben hun zakken wellicht voldoende gevuld met ons geld.

Het is daarom mogelijk dat de politiek in Duitsland, hun land bovenaan de wachtlijst heeft weten te krijgen voor de eerste grote E-Cat centrales. Als het overigens aan Verhagen van het CDA ligt dan zal Nederland ergens onderaan die wachtlijst komen, hij heeft besloten een vergunning uit te geven voor de bouw van een tweede kerncentrale in Nederland. Hij heeft niets geleerd van de kernramp in Japan en van alternatieve energievormen heeft hij geen kaas gegeten. Ach, ik denk dat voordat de inkt van de vergunning voor die nieuwe kerncentrale droog is, het nieuws van de E-Cat ook wel tot dergelijke ‘christelijk democratische’ betonkoppen is doorgedrongen. Zo niet, dan kost het ons Nederlanders op de valreep nog een hoop miljoenen euro’s voor de bouw van zo’n kerncentrale, die vervolgens nooit opgestart zal worden. Maar ja, als we niet protesteren zoals in Griekenland, Duitsland en Spanje dan krijgen we wat we verdienen.

NASA geeft inmiddels bij monde van Dennis Bushnell, de hoofdwetenschapper van het onderzoekscentrum van NASA in Langley, toe dat men kijkt naar deze vormen van energie. Tevens beweert hij dat het niet om fusie gaat en het is inderdaad volgens Rossi ook nog de vraag wat het nu precies is, hoewel men nu lijkt toe te geven dat men weet wat het principe is. Maar het gaat erom dat het werkt lijkt mij. Men hoopt er bij NASA een ruimteschip mee aan te drijven. Bushnell laat ook weten dat hij op de hoogte is van de 1Megawatt centrale van Rossi. Je kunt er dus wel van uitgaan dat men in de hoogste regionen van NASA exact op de hoogte is van de techniek van Rossi en de ontwikkelingen daaromheen. Andere grote multinationals zullen dat dus ook zeker zijn en zullen uiteindelijk over elkaar struikelen in de strijd om als eerste een dergelijke energievoorziening voor de bedrijfsvoering te bemachtigen.
http://blog.newenergytimes.com/2011/06/01/nasas-bushnell-lenr-most-promising-energy-alternative-and-its-not-fusion

29 mei 2011

De VPRO is klaarblijkelijk in de materie van de E-Cat gedoken, en geen wonder ook als ze eenmaal de feiten hebben bekeken, dan snappen ze dat dit serieuze business is. Ik schreef de redactie van Noorderlicht afgelopen donderdag 26 mei het volgende:

Hallo Xxx,

Mag ik je nog een keer lastigvallen met de E-Cat Koude Fusie? Hoe denken jullie er inmiddels over? Na het bestuderen van al de beschikbare informatie moet het denk ik toch wel duidelijk zijn dat het hier beslist niet om bedrog gaat, na de drie meltdowns in Japan moet deze nieuwe vinding van Andrea Rossi toch als muziek in de oren klinken? Ik hoop echt dat jullie de moed hebben hierover een reportage te maken. Wellicht kun je het vragenderwijs brengen, je hoeft niet meteen een standpunt in te nemen, maar gewoon de feiten brengen en er eventueel de sceptici in laten optreden (de verstandige kijker zal dan zelf ook wel snappen waar de waarheid ligt).

Ik kreeg op vrijdag 27 mei het volgende antwoord:

Beste Paul,

Wij zijn ermee bezig. Mijn collega Xxxx xxx xxx Xxxx doet de research voor deze aflevering. Ik heb je mailtje aan haar doorgestuurd.

Groeten,
Xxx

28 mei 2011

E-MAIL AAN DIRECTEUR GREENPEACE mei 2011 (PLUS UPDATE 1 van 3 juni) Ik kreeg van een ufowijzer-bezoeker het e-mailadres van Joris Thijssen, hij is de directeur van Greenpeace Nederland. Ik heb hem vanavond deze mail gestuurd over de E-Cat Koude Fusie en hem om zijn mening daarover gevraagd. Ik ben zeer benieuwd naar zijn standpunt en misschien heeft hij inmiddels binnen Greenpeace toch iets over deze nieuwe energiebron gehoord.

26 mei 2011

Hallo Paul,

Zie vooral onderstaand bericht. Het zijn vooral die kleine opmerkingen tussendoor van Rossi die het hele gebeuren zo interessant maken. Het is nl. de 1e keer dat hij zegt, dat ze precies weten wat er in de reactor gebeurt!

Dear Mr Pietro F.
We do not need somebody else make a research of what happens in the reactors, because we know now exactly what happens.
Warm regards,
A.R.

Las ook over jouw pogingen om Nederland en in het bijzonder Greenpeace wakker te schudden, ikzelf ben een iets andere weg ingeslagen. Ik heb 1 wetenschapsjournalist wel zover gekregen om naar de E-Cat te gaan kijken, ik wacht nog op resultaat. Als ik deze week nog niets hoor zal ik hem nog eens aanschrijven met nog meer details. De journalist heet Xxxx Xxxx. (De naam heb ik nog even weggelaten, Paul Harmans) Verder heb ik een aantal fabrikanten van industriële verwarmingssystemen aangeschreven over de E-Cat, ik heb geen reactie terug gehad. Overigens zijn er in NL al zo'n 10 fabrieken die deze industriële verwarmingssystemen produceren. Ook heb ik nog de energy adviseurs aangeschreven voor de glastuinbouwsector, zij hebben heel positief gereageerd en zijn ook zeer geïnteresseerd.

Er lopen nog diverse andere pogingen, deze wacht ik nog even af. Daarnaast heb ik ook contact opgenomen met Andrea Rossi zelf om uit te leggen wat er in NL zoal gebeurt, hij was heel dankbaar en heeft mij tevens gevraagd om mee te helpen met de commercial roll-out in november.

Overigens zijn alle direct en serieus betrokkenen over het algemeen zeer netjes, positief en rechtlijnig in hun reacties en commentaren. Dit in totale tegenstelling tot sommige zogenaamde wetenschappelijke fora, kennelijk word je daar alleen nog maar serieus genomen als je het grappigst bent of het hardste met modder (of stront) smijt. Een bijna zielige vertoning…

Ik hou je op de hoogte, zodra ik Xxxx Xxxx heb kunnen bewegen tot meer actie laat ik het je weten. Ik weet niet wat er bij jouw allemaal binnenkomt aan info over de E-Cat maar ik merk wel dat Stijn op eenzelfde golflengte zit als ik, mocht hij onverhoopt contact willen om verder over de E-Cat te filosoferen dan kan je hem mijn email adres doorsturen.

Met vriendelijke groeten,
H.

26 mei 2011

De inspirerende beweging (Door Frank Bonte)
Beste mensen ik denk dat ik er nu achter ben waarom tot nu toe onze magneten motoren niet werkten. De inspirerende beweging ontbreekt in onze ontwerpen. Lees het boek Eenoog - over het leven van Viktor Schauberger eens goed. Diverse keren verhaalt Viktor over de instroom van energie die voor de fenomenen zorgt die hij toentertijd aantoonde. Men snapte hem niet en Viktor werd vaak verguisd.
Na het Amerikaanse avontuur, waar hij monddood werd gemaakt, hebben de mensen achter de schermen zijn geestesgoed weer voor jaren voor ons verborgen kunnen houden. Een goed lezer zal met het boek Eenoog weer op het juiste spoor worden gezet.
http://nulpuntenergie.net/index.php/nulpuntenergie/462-de-inspirerende-beweging

26 mei 2011

De Zwitserse regering stopt met kernenergie, er komen geen nieuwe kerncentrales meer, ze denken in de toekomst geen kernenergie meer nodig te hebben. De Zwitserse minister van energie zegt: “… we zijn op het punt gekomen dat we het ook zonder nucleaire energie kunnen. Niet van de ene op de andere dag… maar op lange termijn kan duurzame energie toenemen en kunnen we energie halen uit andere middelen.” Nu was er voor dit toe te juichen standpunt wel een grote demonstratie van het volk nodig, anders was de politiek ook daar beslist niet tot dit inzicht gekomen.
http://www.zie.nl/video/algemeen/Zwitserland-stopt-met-kernenergie/m1gz5pefgjvg

20 mei 2011

Hoi Paul,

Je moet een keer lezen hoe voorzichtig NASA de technologie van niet Rossi-Focardi maar Piantelli-Focardi betreedt.
Ze willen duidelijk de grote jongens niet voor de kop stoten!

http://blog.newenergytimes.com/2011/05/06/nasa-working-on-lenr-replication-and-theory-confirmation

Prettig weekend
Stijn

******

Hoi, ik volg je site nu een aantal weken en volg met veel interesse het item over de e-cat. Ik kwam deze uitvinding vandaag op The Oil Drum tegen: http://www.theoildrum.com/node/7942
The Oil Drum is een gerespecteerde site waar gediscussieerd wordt over de energieuitdagingen waar we vandaag de dag mee te maken hebben.

Grt. Marc t. H.

18 mei 2011

AMPENERGO BRENGT ROSSI'S ENERGY CATALYZER NAAR AMERIKA mei 2011 Een Amerikaans bedrijf, genaamd Ampenergo, heeft een deal gesloten met Andrea Rossi om zijn Energy Catalyzer (E-Cat) technologie in Noord- en Zuid Amerika op de markt te brengen. Ampenergo, dat banden heeft met mensen binnen de Amerikaanse ministeries van defensie en energie, zal de opbrengst delen met Rossi en zij zitten al midden in de onderhandelingen met vele potentiële klanten.

18 mei 2011

Geachte ufowijzer-bezoekers
Ik wil jullie hartelijk bedanken voor de moeite die jullie hebben genomen om Greenpeace te mailen en ze daarmee op de hoogte te brengen van de E-Cat Koude Fusie van Andrea Rossi. Van enkelen van jullie heb ik een kopie van hun e-mailverkeer met de helpdesk van Greenpeace ontvangen en daaruit blijkt dat helpdeskmedewerker Hendrik de Lint na alle commotie hierover nog steeds hetzelfde lompe antwoord geeft, namelijk:

‘Hartelijk dank voor je e-mail.
Rond koude kernfusie hangt nog een hoop mist. Het begrip stamt uit de natuurwetenschap, maar de meeste natuurwetenschappers zijn het erover eens dat dit niet te gebruiken is om energie op te wekken.’

Met daaronder natuurlijk weer het mooipratertje dat we in 2050 (dus over 40 jaar!) volledig over schone energie kunnen beschikken en dan bedoelen ze bij Greenpeace wind- en zonne-energie. Momenteel worden er in de Noordzee gigantische windmolenparken gebouwd en toch bouwt men tegelijkertijd op de Rotterdamse Maasvlakte twee extra kolencentrales. Waarom dan niet in plaats daarvan nog wat windmolenparken op zee? Omdat zoiets simpelweg onbetaalbaar is (tenzij regeringen er subsidies tegenaan smijten, die wij als burger dan ook weer mogen betalen) en zo zal het tegen 2050 ook nog zijn!
http://www.bosbouwbeleggingen.nl/bosbouwbeleggingen.nl/moderne-windmolens.php

Hieronder twee antwoorden van ufowijzer-bezoekers op de reactie van Greenpeace en ik kan iedereen aanbevelen te stoppen met een eventueel donateurschap. Wie niet horen wil moet maar voelen! Zie ook de reactie (17-05-11) van ‘Voyager’ in mijn gastenboek.

Mirah van der Wal schreef:

Ach Hendrik kom op!

In 2050!? Willen jullie niet of MOGEN jullie niet?
Deze energie is NU beschikbaar en niet pas daar ergens in de tijd dat ik waarschijnlijk allang dood ben van vervuiling en mijn kinderen met een raar kankertje in het ziekenhuis liggen. Ik ga mijn hele familie en vrienden verwittigen over deze corrupte, zelf verrijkende en ‘slaaf van de regering zijnde’ organisatie!
Ben er klaar mee.

K. D. schreef:

Jammer, dat Greenpeace blijkbaar het lef niet meer heeft om buiten de geijkte paden te treden. Ik heb als reactie op mijn mail een "standaard-mail" teruggehad. Daarna heb ik ze nog een mail geschreven. Gisteren. Met onder andere de mededeling dat ze binnenkort mijn opzegging van lidmaatschap zullen ontvangen. Misschien dat ze nog eens reageren, maar ik verwacht het niet.

16 mei 2011

Geen aandacht Greenpeace voor E-Cat Koude Fusie
Afijn, ik heb Greenpeace gebeld, we kunnen het gewoon vergeten. In eerste instantie heb ik 10 minuten met een aardig iemand van de helpdesk gesproken die echter via standaardantwoorden wel zo snel mogelijk van mij trachtte af te komen. Vage beloftes werden er uitgesproken; dat ze vandaag nog in de vergadering zouden overleggen over deze energievorm en of de campagneleiders er al van gehoord hadden. En nee, doorverbinden met iemand hogerop was niet mogelijk. Dat de campagneleiders er beslist niet van gehoord hebben dat kon ik haar al vertellen, ook de wereldwijde media negeren het volkomen, dus weten weinig mensen hiervan, vandaar dat ik mail en bel om daar verandering in te brengen.

Na mijn vasthoudendheid werd me opeens gevraagd of ik even wilde blijven hangen, ze zou iets navragen. Dat ‘hangen’ duurde 2 minuten waarna ik de ‘bitch’ van de afdeling ‘helpdesk’ aan de lijn kreeg. Ik wilde volgens haar weten hoe Greenpeace over koude fusie dacht. Ik reageerde door te zeggen dat ik niet wilde weten hoe Greenpeace over de koude fusie dacht zoals die al 20 jaar door de wetenschap wordt ontkend, ik wilde weten over hun idee over de E-Cat en de gigantische mogelijkheden daarvan. Ze somde snel de feitjes daarover op die ze waarschijnlijk in die twee minuten die ik moest wachten uit de mail had gehaald. Ze vertelde dat ze daar niet naar gingen kijken, ze zouden afwachten of het groot zou worden en dan konden ze er altijd nog naar kijken.

Ze hamerde erop dat Greenpeace bezig is met duurzame energie die zich al bewezen heeft. Op mijn vraag of ze werkelijk gelooft dat al die windmolentjes op de Noordzee werkelijk de wereldeconomie draaiende kunnen gaan houden, werd ze hoorbaar boos. Kom beslist niet aan hun geitenwollensokken idealen, zij denken werkelijk dat je de honderden kerncentrales en duizenden kolen- en gascentrales in de wereld binnen een paar jaar hebt verdrongen via windmolenparken en zonnepanelen.

Wellicht had ze inmiddels ook de vele mails over de E-Cat in haar ‘postvak IN’ gezien en ze begon mij ervan te beschuldigen dat ik Greenpeace stalkte. Ha, dat zou er nog bij moeten komen, een organisatie die (natuurlijk volkomen terecht) een grote mond heeft over van alles en nog wat, bedrijven plat legt, havens blokkeert, afval op het binnenhof stort, in schoorstenen van centrales klimt, zich vastketent aan spoorrails, enz, die zal een ander die aantoonbaar komt met een inmiddels bewezen schone energievorm betichten van stalken omdat hij (hoe durft hij!) eist dat Greenpeace daarnaar gaat kijken? Ik opperde nog dat het in de politiek en de wetenschap verplicht is dat als je ergens commentaar op hebt, je dan tevens met een oplossing behoort te komen. Ja, dat wist ze wel. Maar dat principe blijkt dus bij Greenpeace niet op te gaan. “Ik ga nu ophangen,” meldde ze en inderdaad… tuut, tuut, tuut…

Nou ja, de knuppel is in het hoenderhok gegooid, de E-Cat zal niet ongemerkt aan de helpdesk van Greenpeace voorbij zijn gegaan.

Paul Harmans - ufowijzer

16 mei 2011

Stralingsniveaus hoger dan de evacuatielimieten in Chernobyl en ze strekken zich over 800 km boven Japan uit (vrijdag 13 mei)
De laatste gezamenlijke meting van Japan en de VS laat extreem hoge niveaus van radioactieve stralingsbesmetting zien, met stralingsniveaus hoger dan de evacuatielimieten in Chernobyl en ze strekken zich over 800 km boven Japan uit. Ondertussen wordt in media-artikelen in de VS de situatie genegeerd en worden er verhalen gebracht dat de situatie onder controle is. (ook de Nederlandse media blijken Japan vergeten te zijn. Vert.)

Zie het artikel met grotere afbeeldingen:
http://blog.alexanderhiggins.com/2011/05/13/radiation-levels-higher-chernobyl-evacuation-limits-span-800-km-japan-22734

*****

Fukushima Nucleaire Meltdown Bevestigd (zaterdag 14 mei)
Visueel bewijs bevestigt nu wat voorheen al gedacht werd, namelijk dat er bij Tokyo Electric's (TEPCO) Fukushima Daiichi Nuclear Power Station op zijn minst één meltdown van de atoomkern heeft plaatsgevonden, misschien wel erger dan momenteel wordt toegegeven.

http://www.indybay.org/newsitems/2011/05/14/18679667.php

*****

Japan verbreedt de evacuatiezone (zondag 15 mei)
http://news.smh.com.au/breaking-news-world/japan-widens-nuke-evacuation-zone-20110515-1eofo.html

*****

Rainbow Warrior in Japan - Onderzoek naar stralingsniveaus aan de oostkust bij Fukushima

Door: Ike Teuling- stralingsdeskundige en campagneleider kernenergie bij Greenpeace Nederland

Terug in Tokyo 9 mei, 2011
Na bijna drie weken op zee zijn we gisteravond aangekomen in de baai van Tokyo. We liggen voor anker met uitzicht op Yokohama, maar moeten nog even wachten op vaste grond onder onze voeten. Alles op een schip gaat langzamer, ook de douane. Morgen ga ik aan land en breng ik de radioactieve samples naar ons tijdelijke laboratorium in Tokyo. Dat het zeewier radioactief is weten we al, maar we willen graag ook weten hóe radioactief.
Lees verder:
http://www.greenpeace.nl/Nieuws_2011/Terug-in-Tokyo/

Opmerking Paul Harmans - ufowijzer
Ik heb zelf ook jarenlang Greenpeace verdedigd en ben zo’n 25 jaar donateur geweest. Ze doen beslist ook goeie dingen, maar inmiddels is het een logge organisatie geworden en je komt gewoon niet meer bij de juiste mensen (als die er nog zijn). Wat er op kantoor zit is blijkbaar blij dat we in Europa in 2050 CO2 vrij zijn. Mijn God, 2050, dat duurt nog 40 jaar, denken die gasten dan echt dat we tegen die tijd als mensheid nog bestaan met alle vervuiling die we in die tijd nog zullen meemaken? En dan is er een uitvinding waar geen spatje CO2 bij vrijkomt, geen straling, geen schadelijke afvalstoffen en die ook nog eens goedkoop is en die je in principe aan het eind van DIT jaar (2011) kunt kopen (in Griekenland), maar daar hebben ze dan bij Greenpeace geen mogelijkheden voor om dat te onderzoeken of te promoten!?

Ze zitten verdomme wel wekenlang voor de kust van Japan met hun eigen schip om daar het stralingsniveau te meten en het zeewier te testen (prima natuurlijk en iets dat in principe ook de overheid behoort te doen, maar welke de zaak zoals gewoonlijk in de doofpot stopt), maar even een interview in Italië en een bezoekje aan de universiteit van Bologna, om misschien wel ’s werelds redding te checken, is onmogelijk voor ze. Ik beweer al een tijdje dat Greenpeace met al haar miljoenen gewoon een paar gezond-verstand-mensen hoort te hebben die kijken naar al die alternatieve energievormen en motoren die je op Internet kunt vinden. Maar ze verschuilen zich achter orthodox wetenschappelijk gelul dat al die vormen van energie complete onzin zijn. Niet alles zal werken, maar wie weet hoeveel dat wel doet en je hebt er maar één nodig! Wie weet is dat de E-Cat.

15 mei 2011

 

14 mei 2011

Geachte ufowijzer-bezoekers, ik ga as maandag (16 mei) bellen met Greenpeace, wie weet wat het oplevert. Zouden jullie ALLEMAAL de onderstaande link naar Greenpeace willen mailen, het kost je niet meer dan 1 minuut of minder? Zet in de ‘onderwerp’ regel simpel E-Cat Koude Fusie en kopieer en plak de onderstaande link naar het tekstvak van je e-mail, meer is niet nodig, ze snappen dan beslist dat heel veel mensen weten van deze nieuwe energievinding. Ik zal maandag sowieso vragen of ze nog mail over het onderwerp hebben ontvangen, ik ben benieuwd of we indruk op ze kunnen maken. Hartelijk bedankt voor jullie hulp en zodra er weer UFO-nieuws is breng ik dat natuurlijk ook, maar het is stil aan het front. Overigens ook met de graancirkels, zou er te weinig vocht in de bodem zitten zodat het eventuele elektromagnetische proces om ze te vormen niet goed werkt? Het lijkt me voor de hoaxers juist prima weertje, al veel hoogstaand gewas, geen modder en zelfs ‘s nachts mooie werktemperaturen, maar ook zij hebben blijkbaar geen animo.
De link voor Greenpeace: http://peswiki.com/index.php/Directory:Andrea_A._Rossi_Cold_Fusion_Generator
E-mailadres Greenpeace: info@greenpeace.nl

14 mei 2011

Inmiddels zijn er weer twee nieuwe DVD’s van 'Energy from the Vacuum Science Series' verschenen:

Deel 24 MONOPOLE MASTER-CLASS 1 - Currentless Charging - Dialogues with John Bedini - 60 minutes
Deel 25 MONOPOLE MASTER-CLASS 2 - Windpower & Alternatives - Dialogues with John Bedini- 82 minutes

14 mei 2011

Is er wellicht iemand die een (e-mail)adres of telefoonnummer van iemand bij Greenpeace heeft die hoger staat dan de helpdesk aldaar? Er moet toch iemand bij Greenpeace te vinden zijn die tenminste de moeite neemt naar de E-Cat te kijken?

13 mei 2011

Antwoord van Greenpeace

Geachte heer Harmans,

Hartelijk dank voor uw e-mail. Wij kunnen echter niet aan uw verzoek voldoen. Wij hebben zelf niet de capaciteiten om energietechnologieën te testen. Rond koude kernfusie hangt nog een hoop mist. Het begrip stamt uit de natuurwetenschap, maar de meeste natuurwetenschappers zijn het erover eens dat dit niet te gebruiken is om energie op te wekken.

Greenpeace kiest daarom voor schone energieoplossingen die zichzelf al bewezen hebben. Dankzij slim energiegebruik en een snelle overstap naar schone energiebronnen, kunnen we al in 2050 de wereldwijde CO2-uitstoot met 82 procent verlagen. En Europa kan in dat jaar vrijwel alle energie schoon opwekken. U leest er alles over in ons Energy [R]evolution Scenario.

Met vriendelijke groet,

Hendrik de Lint

Informatie & Servicedesk
Stichting Greenpeace Nederland
info@greenpeace.nl
Telefonisch bereikbaar op
0800-422 33 44 (gratis)
Jollemanhof 15-17
1019GW Amsterdam
http://www.greenpeace.nl


Hallo Hendrik,

Schandalig Hendrik dat je niet eens de moeite hebt genomen hier beter naar te kijken. Je hebt alleen de term Koude Fusie gelezen en hebt op basis daarvan je conclusie getrokken en een min of meer standaard antwoord aan mij geschreven. Deze nieuwe techniek heeft NIETS mistigs, er is nota bene PATENT op verkregen en Zweedse sceptische professoren hebben moeten toegeven dat het inderdaad werkt! Deze nieuwe techniek kan ervoor zorgen dat we de zo gevaarlijke kernenergie kunnen afschrijven, maar dat is niet tot je doorgedrongen omdat je blijkbaar snel de e-mailachterstand wilde wegwerken of moet je je eigen gezonde verstand uitschakelen als je deze taak (het beantwoorden van e-mail) bij Greenpeace uitoefent? Je opmerking dat Greenpeace niet de capaciteiten heeft om nieuwe energie-technologieën te testen doet dat namelijk sterk vermoeden. Greenpeace hoeft deze energievorm niet zelf te testen, jullie moeten je alleen van de FEITEN op de hoogte stellen. Neem, nadat je je in deze zaak verdiept hebt (wat je als ‘s werelds grootste milieuorganisatie aan de mensheid verplicht bent), contact op met de Italiaanse tak van Greenpeace zodat die op de universiteit van Bologna de uitvinder Andrea Rossi ernaar kunnen vragen en breng vervolgens jullie bevindingen onder de aandacht van de politiek, de universiteiten en de media, desnoods door de echte actievoerders in te schakelen door met een hoop herrie aandacht ervoor te vragen, dat zijn blijkbaar nog de echte Greenpeacemensen!

Je zou van logge organisaties als politiek en bedrijfsleven dit soort lompe reacties verwachten, maar niet van Greenpeace, nogmaals, het is een schandaal!

Groeten,

Paul Harmans

Op de volgende link vind je mijn eerste e-mail van afgelopen 9 mei aan Greenpeace:
Koude Fusie werkt al in 4 landen!

Opmerking Paul Harmans
Je komt tegenwoordig niet meer met de echte initiatiefnemers van Greenpeace of welke andere organisatie of bedrijf dan ook in contact. Je loopt dood op een helpdesk waar afgestompte mensen de hele dag standaardantwoorden geven en waarvan niet wordt geacht dat ze zelf nadenken of eigen initiatief nemen. Dat is waarom verbeteringen in de wereld zo lang op zich laten wachten of gewoon helemaal niet aan bod komen. De elite heeft een sluwe trein zonder remmen een flinke duw gegeven en die dendert nu, zonder kans op afremmen door de burger, rechtstreeks door naar hun doel.

13 mei 2011

De E-Cat, Greenpeace, Happy Energy en de VPRO
Nou, nou, het enthousiasme van milieuorganisaties voor de E-Cat technologie van Andrea Rossi druipt er weer vanaf. Ik heb afgelopen week Greenpeace en Happy Energy een aantal mailtjes gestuurd met de E-Cat informatie en ook gevraagd om even in een korte reactie aan te geven hoe men over deze nieuwe ontwikkeling denkt. Helaas blijven antwoorden per mail uit, dus heb ik vanmorgen maar de telefoon gepakt. Bij Greenpeace lopen ze 14 dagen achter bij het beantwoorden van mail, maar ze zullen ernaar kijken. Natuurlijk is Greenpeace vandaag de dag net zo groot als een commercieel bedrijf en dus tref je aan de telefoon iemand die verder geen verstand van zaken heeft en je alleen kan melden dat ze er naar zullen kijken. Dat wordt dus wat Greenpeace betreft nog even afwachten.

Bij Happy Energy een aardige meneer aan de lijn die echter het nodige enthousiasme voor nieuwe energievormen volkomen mist. Nee, Wubbo Ockels is een druk man en die kan ik niet te spreken krijgen en van degene die de mail ontvangt en beantwoordt krijg ik geen telefoonnummer. De termen die ik gebruik zijn moeilijk en ze gaan er bij Happy Energy juist voor om alles begrijpbaar aan de mens aan te bieden. Tsja, Koude Fusie, goedkoop, veilig, patent verkregen, twee 1megawatt centrales, 3 bedrijven die de units gaan bouwen, wetenschappelijke bevestiging van Zweedse sceptici, enz. Blijkbaar allemaal te ingewikkeld voor de doelgroep van Happy Energy. Wind- en Zonne-energie, dat is iets waar ze blijkbaar wel met hun verstand bij kunnen. Maar, na een gesprek van 20 minuten wordt beloofd dat ze er na mijn vasthoudendheid zeker naar gaan kijken, ik krijg meer de indruk dat het een loze belofte is om maar van mij af te komen, dus het zal mij benieuwen.

Dan nog het goede nieuws, ik heb ook Noorderlicht van de VPRO mails gestuurd en van hen krijg ik van twee redactiemedewerkers het antwoord dat men er mee bezig is, maar nog niet goed weet wat men er mee aan moet. Natuurlijk snapt iedereen dat dit een bom is en God weet wat de consequenties zijn voor degene die dit aan het volk bekend maakt. Maar wie weet hebben ze bij de VPRO wel ballen en besteden ze binnenkort aandacht aan deze technologie. Ze hoeven geen pro voorstander te zijn, ze mogen het best vragenderwijs brengen. Het zal zelfs dan een aantal mensen aanzetten tot meer aandacht en onderzoek naar de E-Cat.

12 mei 2011

USA KRIJGT 1MW KOUDE FUSIE CENTRALE mei 2011 Energy Catalyzer uitvinder Andrea Rossi heeft bevestigd dat er een 1 megawatt centrale in de Verenigde Staten zal worden gebouwd. De naam van het bedrijf is nog niet bekend gemaakt en zal niet bekend gemaakt worden totdat er tegen de tijd van het begin van de bouw van de centrale een gezamenlijke verklaring zal worden uitgegeven.

11 mei 2011

Nog een stukje tekst uit onderstaand artikel: KOUDE FUSIE APPARAAT E-CATALYZER HEEFT ITALIAANS PATENT GEKREGEN

‘Ondertussen is de verslaggeving van de mainstream media nul komma nul (speciaal heel erg vreemd als je denkt aan de recente gebeurtenissen in Fukoshima, Japan). Tot op de dag van vandaag hebben slechts een handvol blogs en websites regelmatig het nieuws gemeld van deze wereld-veranderende gebeurtenissen en recentelijk werd Rossi gevraagd of er nog verzoeken om interviews van de gevestigde media waren gekomen, waarop hij met nadruk antwoordde: “Nee.”

Er zijn altijd al complottheorieën geweest rondom het negeren en de onderdrukking van belangrijke informatie door de media aan het algemene publiek die het geld- en machtsevenwicht in de wereld in gevaar kunnen brengen. In dit geval echter is de complottheorie een FEIT. Honderdenzeventien (117) dagen en tellende van een complete en oorverdovende stilte op aantoonbaar één van de grootste wetenschappelijke vernieuwingen ooit.’

11 mei 2011

KOUDE FUSIE APPARAAT E-CATALYZER HEEFT ITALIAANS PATENT GEKREGEN mei 2011 Andrea Rossi’s revolutionaire nieuwe Koude Fusie technologie, de ‘Energy Catalyzer’ (E-Cat) die momenteel in volle productie is genomen, heeft een Italiaans patent verkregen. Het Italiaanse patentbureau verschafte op 6 april een patent op Rossi’s energy catalyzer. Het patent verloopt 9 april 2028. Het toewijzen van een patent is weer een bijzondere stap op de weg naar wereldwijde acceptatie van deze authentieke technologie.

9 mei 2011

Paul Harmans - ufowijzer
Ik heb net de petitie 'Schoon genoeg van kernenergie' ondertekend, omdat ik niet wil dat er nieuwe kerncentrales worden gebouwd in Nederland. Kernenergie is onveilig, duur en zadelt ons 240.000 jaar op met levensgevaarlijk afval. Het kabinet moet juist kiezen voor een schone en veilige energietoekomst. Vind jij dat ook? Teken dan hier.
Bedankt!

9 mei 2011

ZWEEDSE SCEPTICI BEVESTIGEN NUCLEAR PROCES IN KLEINE 4.7 KW REACTOR mei 2011 Je denkt waarschijnlijk dat 4700 watt schone, stralingsvrije energie vanuit een 50 cm³ reactor klinkt als weer een ander onmogelijk bedrog. Maar dit was een derde demonstratie opgezet om de sceptici van de twee eerdere testen op de prestigieuze universiteit van Bologna, Italië, tevreden te stellen. Bij deze derde test waren twee Zweedse wetenschappers aanwezig. De een was de voorzitter van de Zweedse sceptische vereniging en de ander was de voorzitter van het Energie Comité van de Zweedse Koninklijke Academie van Wetenschappen... ...Nucleair natuurkundigen spendeerden in 1989 een fortuin aan tientallen miljarden overheidsgeld voor onderzoek en de ontwikkeling van hete fusie reactoren. Na verschillende decennia hard werken zaten ze nog ver af van een break-even-punt, waar de output energie de input energie gaat overstijgen. Juist toen de volgende ronde van budgetten werd zeker gesteld, kwamen Fleischmann en Pons met de aankondiging dat zij inmiddels meer hitte output hadden weten te bereiken, zonder steun van de overheid en met een tafelmodel setup... ...MIT maakte zichzelf verder te schande door de gegevens te veranderen van hun mislukking de studie (van Fleischmann en Pons) te reproduceren. Dat werd twee jaar later ontdekt door MIT employee Eugene Mallove, die kopieën vond van de conceptverslagen van 10 en 13 juli. De versie van 10 juli bevatte een grafiek die duidelijk de bovenmatige hitte toonde. In het verslag van 13 juli was de grafiek aangepast zodat er geen extra hitte was te zien.

8 mei 2011

Opmerking Paul Harmans - ufowijzer
De laatste tijd is er ook op ufowijzer veel nieuws over de Koude Fusie technologie van Andrea Rossi. Er is tevens weinig echt groot UFO-nieuws te brengen en ik ben van mening dat Rossi voor een revolutie op energiegebied gaat zorgen, dus daarbij wil ik op de eerste rij zitten en zal er dan ook regelmatig over blijven publiceren. Iets wat de oude media eigenlijk zouden moeten doen als ze aan de kant van het volk zouden staan, maar door hun pertinente stilzwijgen over deze nieuwe techniek die voor iedereen goedkope energie kan opleveren, welke schoon en veilig is, blijkt duidelijk aan welke kant zij wel staan. Als dit geen eyeopener voor iedereen wordt wat betreft de corrupte oude media dan weet ik het niet meer. Als de doorbraak van Rossi komt en het heeft dan alsnog niet in de Nederlandse kranten gestaan, dan zou ik iedereen aanraden die nog een abonnement heeft, dat resoluut op te zeggen. Wat heb je aan een media die de belangrijkste ontwikkelingen in de wereld (en dan heb ik het niet alleen over energiezaken) voor hun lezers en kijkers verborgen houden?

Binnenkort heb ik de vertaling klaar van een scepticus van de Zweedse sceptische verenging a la stichting Skepsis, die altijd dergelijke energievormen afkraakte. Onderstaand een intro van het artikel over de scepticus die de E-Cat techniek van Rossi serieus heeft bekeken:

'Ik spendeerde veel van mijn tijd aan het debunken (afkraken) van de Vrije Energie fantasieën van mijn minder technisch bekwame vrienden. IJdele hoop laat velen geloven dat auto’s op water kunnen rijden nadat ze een korte YouTube video hebben gezien. Ik heb onlangs echter een opwindende paradigmashift ondergaan.

Herinner je je het ‘Koude Fusie’ fiasco van 1989 nog? Wel ik ben mij gaan realiseren dat het helemaal niet was wat het leek. Ontkenning, groepsdenken, smerige trucjes en een gemakkelijk te manipuleren media werden gecombineerd om een historische onrechtvaardigheid te creëren. Twee decennia zijn weggegooid door het feitelijke negeren van deze spelveranderende ontdekking. De milieurampen van vandaag en de dure energie- en olieoorlogen hadden mogelijk voorkomen kunnen worden. Ik zal zo meteen meer zeggen over wat er werkelijk gebeurde in 1989, maar laat ik eerst vertellen wat mij ertoe aanzette om wat ik dacht te weten van Koude Fusie te heronderzoeken.'

7 mei 2011

VIDEO: THE MAGIC OF MR. ROSSI mei 2011 (Tekst en uitleg van Stijn bij deze nieuwe video. De video staat ook in het artikel.) Hoi Paul, Hier een interessante 25 min video met alle protagonisten van de E-Cat: Andrea Rossi, Sergio Focardi (professor emeritus Bologna), Guiseppe Levi (fysicus - onderzoeker). - Het plaatst die 3 personen in een duidelijker en historischer daglicht, wat betreft hun inbreng in de E-Cat technologie is.

5 mei 2011

170 E-CAT FUSIE MODULES ZIJN INMIDDELS KLAAR VOOR INSTALLATIE mei 2011 Vandaag hoorden we van Andrea Rossi dat er inmiddels 170 van de 300 E-Cat Fusie modules, die nodig zijn voor de duizend kilowatt centrale in Griekenland, klaar voor installatie zijn.

3 mei 2011

ROSSI ENERGY CATALYZER GELDIG VERKLAARD DOOR NY TEKNIK mei 2011 Andrea Rossi’s Koude Fusie Technologie, de Energy Catalyzer of ‘E-Cat’, is succesvol geldig verklaard door het Zweedse technologiemagazine NY Teknik en een onafhankelijke test zal op donderdag 5 mei in het Italiaanse tv-journaal worden uitgezonden.

2 mei 2011

VS MEDIA NEGEREN ENERGIEDOORBRAAK: MOEITE MET VRIJE KERNENERGIE mei 2011 De (Amerikaanse) mainstream media hebben nagenoeg een opmerkelijke ontwikkeling gemeden welke in potentie de grootste doorbraak in energieproductie kan zijn sinds de ontdekking van vuur: de Lage Energie Nucleaire Reactor, ook wel genoemd de Energy Catalyzer, uitgevonden door de Italiaanse ingenieur en uitvinder Adrea Rossi en zijn collega Sergio Focardi. De Energy Catalyzer, of E-Cat, is in principe een Koude Fusie kernreactor op kleine schaal, ongeveer met de afmetingen van een grote koffer, die heel goedkoop grote hoeveelheden stroom genereert zonder significante nadelen voor het milieu.

29 april 2011

97 E-CATS MOMENTEEL IN 4 LANDEN IN BEDRIJF april 2011 Gisteren ontdekten we verbazingwekkende informatie. In één van Andrea Rossi’s vraag en antwoord sessies op zijn blog werden hem enkele vragen gesteld waarop hij enige opzienbarende antwoorden gaf. Als we dit samenvatten dan zegt Rossi dat er op dit moment 97 E-Cats zijn geïnstalleerd en in 4 verschillende landen in bedrijven of bij betrouwbare personen draaien. De 4 landen zijn vermoedelijk de USA (Rossi’s bedrijf Leonardo Corp.), Italië, Griekenland en het is voor iedereen de vraag wat het vierde land is. En... Deel deze informatie zo ver en breed als mogelijk is omdat er in de gevestigde (oude) media een hoog niveau van weerstand is tegen deze belangrijke ontdekking.

29 april 2011

E-CAT WORDT DE OFFICI╦LE LANCEERNAAM april 2011 Gisteren bevestigde Andrea Rossi mij tijdens een vraag en antwoordsessie dat zijn koude fusie technologie officieel de ‘E-Cat’ genoemd zal worden. Verbazingwekkend bevestigde Rossi dat hij niet voor een interview is gevraagd door wie dan ook van de grote media netwerken. Het is heel duidelijk dat er voortgaande en georganiseerde pogingen worden ondernomen om te voorkomen dat het publiek op de hoogte wordt gebracht van Rossi’s E-Cat. En iets dat de stilte in de media nog meer opvallend maakt, is als je dat afzet tegen de recente Fukoshima nucleaire ramp. De E-Cat, de enige meest belangrijke ontwikkeling in de recente geschiedenis en in een tijd van crisis, maar het is het blijkbaar niet waard om er aandacht aan te besteden.

27 april 2011

Ik kwam onlangs dit filmpje tegen, wat gewoon een kort overzicht geeft van de stand van zaken omtrent de Rossi reactor. Normaal kijk ik zoiets niet uit, omdat er geen nieuws meer te rapen valt en het meestal gewoon een kort overzicht geeft van de voorbije verwezenlijkingen, maar op het einde was er toch iets interessants.

1. Rossi zou een contract van serieuze proporties hebben weten te tekenen in de USA met de bedoeling een gans grid op te zetten (enfin, dat is mijn interpretatie van "we will manufacture together a network of plants"). Misschien leg ik zelf teveel de nadruk op "network".

2. Met wie dat Rossi een contract heeft getekend zal binnenkort ook wel duidelijk worden omdat ze gezamenlijk een mededeling gaan doen

3. Het eindigt ook met wat ik dan weer interpreteer als een (mogelijke) sneer naar MIT die ook interesse zouden tonen. Rossi zou gezegd hebben: als ze metingen willen uitvoeren, dat ze er dan maar een reactor kopen, dan mogen ze er zoveel mee testen als ze willen.

Hier is het korte filmpje met best wel leuke muziek: suspense muziek, goed gevonden :-)

Hartelijke groeten,
Stijn

 

25 april 2011

Een kort interview met Andrea Rossi, uitvinder van de E-cat Energie Katalysator

 

Zie voor meer informatie:
THE WASHINGTON TIMES BRENGT VERSLAG UIT OVER DE ROSSI ENERGY CATALYZER
HETE FUSIE WETENSCHAPPER IS NEGATIEF OVER DE ROSSI KATALYSATOR

24 april 2011

GEVAREN VAN KERNENERGIE april 2011 Het blijkt dat meer dan een miljoen mensen inmiddels al zijn overleden tengevolge van Chernobyl, ondanks wat de WHO (World Health Organization) en het IAEA (International Atomic Energy Agency) zeggen. - Elke reactor heeft 250 kilo plutonium in zich. Je hebt slechts 2,5 kilo nodig om een bom te maken, omdat het plutonium is waarmee ze de bommen maken. - Het zal wellicht bij de kernramp in Japan ook dik 20 jaar duren, net als bij Three Mile Island en Chernobyl, eer we van officiële zijde de ware aard van de ramp horen. - Het is de hoogste tijd voor een andere energievorm en het wordt inderdaad vervelend om te melden, maar die vorm is er al sinds Nikola Tesla. (Als je dit artikel niet wilt lezen, bekijk dan alleen even de foto's, maar of je paaseitje daarna nog smaakt...?)

23 april 2011

TECHNISCHE MASTURBATIE april 2011 Stijn Van de Paer schreef me naar aanleiding van mijn vertaling van het artikel 'HETE FUSIE WETENSCHAPPER IS NEGATIEF OVER DE ROSSI KATALYSATOR' een e-mail met daarin een aantal opmerkingen waarmee ik het helemaal eens ben.

16 april 2011

HETE FUSIE WETENSCHAPPER IS NEGATIEF OVER DE ROSSI KATALYSATOR april 2011 Scepticus Peter Ekström, wiens eigen carrière is gebaseerd op het werken met hete fusie, is naar buiten getreden om het werk van Andrea Rossi’s team af te kraken. Ekström’s commentaren staan in schril contrast met het positieve nieuws deze week van de Zweedse collega-wetenschappers Essén en Kullander die rechtstreeks vanaf de demonstratie op 29 maart (2011) van de e-kitten (een kleinere versie van de e-cat) rapporteerden. Hun conclusies zijn compleet verschillend van die van Ekström en dat komt vanwege het feit dat zij, in tegenstelling tot Ekström, PERSOONLIJK AANWEZIG waren bij de demonstratie en de apparatuur konden bedienen. Conclusie: ruwweg gerekend zo’n 15 maal overunity!

13 april 2011

Hoi Paul,

Er is nog eens een update over de Rossi reactor.

Herinner je je de 2 Zweedse professoren nog uit een vorig filmpje?
(vroegere link: http://pesn.com/2011/03/07/9501782_Cold_Fusion_Steams_Ahead_at_Worlds_Oldest_University)
Over een van de 2 heren valt nog iets interessants te vertellen: hij was nl. tot voor kort de voorzitter van de Zweedse sceptische organisatie.

Maar oké, wat over de inhoud van het artikel:

1/ Deze 2 natuurkundigen hebben wat metingen kunnen uitvoeren en ze sluiten zelf chemische reacties uit omdat een chemische reactie - uit hoe ik het artikel begrijp - niet voor dergelijke grote energiewinsten kan zorgen met een dergelijke kleine hoeveelheid "materiaal" (nickel, waterstof).

2/ Ze hebben ook een kijkje mogen nemen in het toestel, niet dat ik dat zelf zo interessant vind, maar ze hebben geen "fraude" gevonden. Qua elektronica is er alleszins niet gesjoemeld met de Rossi reactor.

3/ Het ging bij de laatste test(en) om een kleinere unit die maar 4,4kW opwekt. Deze zou stabielere resultaten geven bij het opstarten en stoppen (ik denk dat dit enkel een belangrijk item is om onderzoek te doen). De reactor "draaide" en 6-tal uren, wat dus 20kWh energie opbracht.

4/ Ik heb ook eens gekeken op de homepagina van de Griekse firma die om een 1MW reactor gevraagd heeft. Ik zat ergens op een groot industrieel bedrijf te hopen, maar blijkbaar gaat het om een firma die de Rossi technologie wil commercialiseren dmv licenties, productie. De firma pakt het wel onmiddellijk groots aan (global world except Americas)
De bedoeling is de 1MW-reactor tegen oktober 2011 geïnstalleerd te hebben.

http://www.defkalion-energy.com

5/ over het toestel terug. Wat frappant was dat de temperatuur van water (dat door de reactor werd opgewarmd) gelijkmatig opwarmde van 18 graden tot 60 graden (in 9 min), waarna de temperatuur sneller steeg tot bijna kookpunt (zonder dat er meer energie VERbruikt werd). Dat laatste duidt er dus op dat er een extra energiebron aan het werk was.

Hier is de link naar het artikel: http://www.nyteknik.se/nyheter/energi_miljo/energi/article3144827.ece

Hartelijke groeten,
Stijn

9 april 2011

NIEUWSBRIEF NR 6 FREEENERGY4ALL april 2011 Dick Korf: Zoals jullie in de 5e Nieuwsbrief hebben kunnen lezen komen we in een soort stroomversnelling waarbij de realisatie van een Vrije Energie unit steeds dichterbij komt. Hierbij gaan onze gedachten vooral uit naar de 5kW-unit van Mr. Wang uit China omdat deze al bestaat en ook nog voor een redelijk bedrag te koop is (te betalen licentiefee). Hierbij gaan we natuurlijk niet over één nacht ijs want ook hier willen we optimale zekerheid dat we ook krijgen wat wordt beloofd. We hebben inmiddels al diverse mailcontacten gehad en naar de mening van Dick duiden die alle op echt hoopgevende perspectieven. Ook van hele andere zijde wordt bevestigd dat deze unit er inderdaad is en al op een universiteit in China uitgebreid is getest.

Nawoord Paul Harmans – ufowijzer
Zodra ik as. dinsdag 12 april thuis ben maak ik 100 euro over aan de Stichting FreeEnergy4All en ik hoop dat meerdere mensen dat zullen doen. Ik ken Dick en ik weet dat hij oprecht is en alles uit eigen zak betaalt. Ik weet ook dat het Dick niet om het verdienen van grote kapitalen gaat mocht hij een unit op de markt kunnen brengen. Veel van het eventueel verdiende geld gaat naar goede doelen. Wat is voor 1 persoon 100 euro? Maar veel van die bedragen bij elkaar kunnen Vrije Energie mogelijk maken, dus kun je het missen, maak dan svp een bedrag over.

2 april 2011

NIEUWSBRIEF NR 5 FREEENERGY4ALL april 2011 Dick Korf: Hoewel ik al eerder schreef dat na al mijn bezoeken all over the World alles er op wees dat we “het” zelf moesten doen, dus zelf een Vrije Energie apparaat ontwikkelen, betekent dit tegelijkertijd dat hiermee “veel” tijd gemoeid zal zijn omdat alleen via heel veel trial and error een mogelijke oplossing gevonden kan worden. De vraag is echter of we niet in staat zijn om beslag te leggen op een apparaat dat al ontwikkeld is en voor een acceptabel bedrag te kopen en te produceren is? Dit geeft meteen al een enorme voorsprong!

24 maart 2011

Dr. Paul A. LaViolette geeft as. zondag 27 maart in Amsterdam een lezing

Onderaan het volgende artikel vind je de info over locatie, tijden, enz.

Over vrije energie, anti-zwaartekracht en oude wetenschappen!
La Violette leeft en werkt in New York en is wereldwijd expert op het gebied van nieuwe fysica, kosmologie, astrofysica, vrije energie en antizwaartekracht en hij bestudeert en onderzoekt al deze wetenschappelijk disciplines al sinds 1968.

Deze briljante wetenschapper, onderzoeker en auteur beschrijft (en verklaart!) in zijn laatste boek ‘Secrets of Antigravity Propulsion: Tesla, UFOs and Classified Aerospace Technology’ de fysica die antizwaartekracht mogelijk maakt. La Violette levert met dit boek het definitieve bewijs van het bestaan van vrije energie (energie onttrokken uit het ‘Vacuüm’) en antizwaartekracht!
http://www.wanttoknow.nl/overige/over-vrije-energie-anti-zwaartekracht-en-oude-wetenschappen

21 maart 2011

THE WASHINGTON TIMES BRENGT VERSLAG UIT OVER DE ROSSI ENERGY CATALYZER maart 2011 Juist als de aardbeving van Japan angst oproept voor een catastrofe vanwege een nucleaire meltdown en de opschudding in het Midden Oosten de toevoer van ’s werelds conventionele energie in gevaar brengt, is er het nieuws van een mogelijke wetenschappelijke doorbraak die de verwachting in zich heeft van goedkope, overvloedige stroom. Koude kernfusie - in het verleden in diskrediet gebracht en belasterd – is terug in het nieuws. De potentiële voordelen zijn groot genoeg dat deze technologie, ondanks mislukkingen in het verleden, het verdient deze keer een eerlijke behandeling van de wetenschappelijke gemeenschap te krijgen.

20 maart 2011

Olie: de échte wortel van al het kwaad..!

...Maar wat wij je hier proberen te vertellen, is dat er de laatste 90 jaar, een economische, politieke en ecologische verkrachting heeft plaatsgevonden door de oliemaatschappijen van deze wereld, een volledige samenzwering, bekrachtigd door de macht en het geweld van generaties van corrupte politici, waaronder we deze mensen zeker kunnen rekenen: George Bush sr, Dick Cheney, Richard Nixon en ga zo nog maar even door…

Dát is wat we je proberen te vertellen..! De feodale positie van SHELL in bijv. Nigeria, de scrupuleuze houding van BP in de schandalige olie-platformramp, de houding van ESSO ná de ramp in Alaska, met de olie-mammoettanker ‘Exon Valdez’ en ga zo nog maar even door; het zijn afspiegelingen van de imperialistische visie die de leiders in de olie-industrie hebben op onze maatschappij. Verdeel en heers. Met andere woorden, terug naar de vrijheid;
http://www.wanttoknow.nl/overige/olie-de-echte-wortel-van-al-het-kwaad


Opmerking Paul Harmans – ufowijzer
Wat in bovenstaand artikel niet aan bod komt is de Vrije Energie. Als J.P. Morgan (dezelfde Morgan die vandaag de dag een van de grootste Amerikaanse banken is geworden) Nikola Tesla zijn gang had laten gaan, dan hadden we beslist geen olie nodig gehad om in onze energiebehoeften te voorzien. En wat nog veel belangrijker is, we hadden al helemaal geen kerncentrales hoeven bouwen!

Op deze Wikipedia-J.P.Morgan-pagina lees je over Tesla alleen onderstaand zinnetje en het is waarschijnlijk het meest belangrijke zinnetje waaruit blijkt dat Morgan de toekomst voor ons allemaal heeft verkloot!

'In 1900 financierde Morgan uitvinder Nikola Tesla en zijn Wardenclyffe Tower met $150.000 voor experimentatie met de radio. De bouw van de toren liep echter vertraging op en de kosten overschreden het bedrag dat Morgan had geschonken. In 1904 adviseerde Morgan andere investeerders om het project te mijden.'

Het ging Morgan echter niet om het overschrijden van het bedrag, hij bulkte van het geld, het ging bij het Wardencliff project ook niet om radio-communicatie over lange afstand (dat was een soort dekmantel van Tesla), maar om het over grote afstand kunnen transporteren van Vrije Energie! Morgan snapte als zakenman heel goed dat bijna gratis energie hem en zijn zakenvrinden veel geld kon gaan kosten, lees: iets minder miljoenen verdienen aan producten. Vandaar ook dat hij investeerders waarschuwde het project te mijden, bang als hij was dat er alsnog Vrije Energie zou komen. En Morgan had gezag in die tijd, dus bleven investeerders wel uit de buurt van Tesla.

Wat er in Japan is gebeurd komt echt niet als verrassing voor deskundigen en dat het volk net als bij andere ongelukken in kerncentrales nooit de ware aard van de zaak te horen krijgt is standaardpolitiek, men is als de dood dat de gewone man zich massaal tegen kernenergie keert. Overigens lees je in de oude media weinig over het echte gevaar dat er in de Japanse Fukushima centrale plaatsvindt. Wat er telkens weer in de oude media wordt beweerd is dat Fukushima nooit zo groot als Chernobyl kan worden. O nee? Er was en lag in de Japanse Fukushima centrale 24 maal meer radioactief materiaal in gebruik en opgeslagen dan bij Chernobyl:

The Amount of Radioactive Fuel at Fukushima DWARFS Chernobyl
http://www.zerohedge.com/article/amount-radioactive-fuel-fukushima-dwarfs-chernobyl

...However, the real numbers are even worse.

Specifically, Tepco very recently transferred many more radioactive spent fuel rods into the storage pools. According to Associated Press, there were - at the time of the earthquake and tsunami – 3400 tons of fuel in seven spent fuel pools plus 877 tons of active fuel in the cores of the reactors.

That totals 4277 tons of nuclear fuel at Fukushima.

Which means that there is almost 24 times more nuclear fuel at Fukushima than Chernobyl.

En God weet hoeveel aardbevingen er nog in het verschiet liggen. Japan heeft maar liefst 54 kerncentrales in het land staan!

Een groot gebied in Japan zal duizenden jaren als de pest gemeden moeten worden omdat het zwaar radioactief is vervuild. En vergeet de straalstroom niet, de luchtstroom die op grote hoogte op hoge snelheid rondom de wereld draait, het blijft niet beperkt tot Japan! Paniekzaaierij? Het wordt verdomme tijd dat de mensheid bang wordt en dat we in de Westerse Wereld net als in de landen in het Midden Oosten massaal de straat op gaan en onze politici laten weten dat we het niet langer pikken! En dan heb ik het niet alleen over kernenergie, maar ook over al die andere zaken die je in de oude media niet zal vinden. Er zijn er teveel om op te noemen, maar laat ik er een paar aanhalen: banken die met ONS geld gered zijn en inmiddels alweer lachend de bonussen verdelen terwijl er op je oude, zieke oma in het verzorgingshuis bezuinigd moet worden; priesters die op grote schaal kinderen misbruikten, maar nooit opgepakt worden omdat de kerk door de politiek en de rechterlijke macht als te machtig of onaantastbaar wordt gezien…

Lees ook:
Geemotioneerde Tepco-baas zwicht en spreekt voor het eerst de waarheid (zal zeer binnenkort wel worden gevonden opgehangen aan een brug, 'zelfmoord' Ja, ja!)

5 maart 2011

IK BEN ER DUS W╔╔R INGESTONKEN maart 2011 Een kleine waarschuwing naar alle geldklopperij via internet is m.i. op z'n plaats. Niet alle informatie wat aangeboden wordt is oplichterij, maar veel is wel op z'n minst overbodig. Zo ook de website "magnets4energy". Deze geeft informatie over hoe je een vrije energiegenerator kunt maken. Zo'n pakket bestaat uit een pdf-file en een aantal z.g. bonus-pdf's. En dat alles voor de luttele som van $37. Geweldig toch als je zo simpel de oplossing voorgeschoteld krijgt.

26 februari 2011

PERPETU▄M MOBILE VERSUS VRIJE ENERGIE-WINNINGSAPPARAAT, WAT GEDACHTEN februari 2011 Kees Deckers: Veel verengde wetenschappers wekken de indruk dat de begrippen “perpetuüm mobile” en “vrije energie-winning” om exact hetzelfde gaan. Dus als zij weten te bewijzen dat een “perpetuüm mobile” niet kan bestaan, dan zou daarmee ook direct bewezen zijn dat “vrije energie-winning” onmogelijk is. Beide termen hebben echter weinig met elkaar van doen. De term “perpetuüm mobile” wordt daarnaast ook zeer onduidelijk uitgelegd en toegepast. In dit artikel ga ik vooral in op het begrip “perpetuüm mobile”. Wat is het? En kan het bestaan? Ik beperk mij hierbij tot enkele grove lijnen.

26 januari 2011

EENOOG IN HET LAND VAN DE BLINDEN januari 2011 Boekbespreking: Paul Harmans Een grote bekende op het gebied van Vrije Energie is de Oostenrijker Viktor Schauberger en het boek Eenoog beschrijft zijn leven en uitvindingen en de – door de tegenstanders met opzet gecreëerde - tegenslagen die daarvan het gevolg waren. Het boek ging vergezeld van de opmerking: “Het leest als een Dan Brown!” Nu wordt dat van 80% van de nieuwe boeken op de markt gezegd, maar in dit geval is het waar, het leest als een meesterlijk geschreven roman. Al zou je de moraal van het verhaal niet willen geloven, dan nog is het het lezen meer dan waard.

6 januari 2011

Opzegging donateurschap Greenpeace
Ik kreeg vanmorgen een e-mail met de vraag of ik wilde aangeven waarom ik mijn iets van 20 jaar lange donatie aan Greenpeace heb gestopt. Ik moest een zeer uitgebreide vragenlijst invullen, maar ik kon ook hier en daar mijn mening geven. Het onderstaande heb ik geantwoord op de vraag waarom ik mijn donaties heb stopgezet.

Er zitten teveel mannetjes in dure pakken op het kantoor die bang zijn hun mooie baantje te verliezen door iets teveel actie te voeren tegen oppermachtige bedrijven. Bij de laatste olieramp in de Golf van Mexico heb ik geen duidelijke acties tegen ALLE oliemaatschappijen gezien. Alleen wat acties tegen BP in Amerika.

Er bestaat tegenwoordig een grote belangstelling voor Vrije Energie, maar de heren op het Greenpeacekantoor praten de gevestigde elite na dat zoiets niet mogelijk is vanwege bepaalde natuurwetten. Dat alle uitvinders van Vrije Energie beweren dat hun vinding juist in overeenkomst met deze wetten is, dat wordt voor het gemak maar vergeten. Waarom denk je dat overheden al sinds 100 jaar een patentverbod op Vrije Energie hebben uitgevaardigd? Als iets pertinent niet mogelijk is, dan zal er ook niemand om een patent komen, dus is een verbod niet nodig! Dat verbod is er gekomen onder druk van de grofgeldverdieners, bang dat hun inkomsten uit de fossiele brandstoffen opdrogen. Een overheid zou juist een dergelijke vorm van energie moeten stimuleren, maar doet dat niet. En Greenpeace zou vandaag de dag een afdeling moeten hebben waar men dit soort claims onderzoekt en daar eventueel steun aan moeten verlenen. Kijk eens verder dan alle dogma’s die je wijs worden gemaakt door de gevestigde orde!

Mijn reden om te stoppen met steun aan Greenpeace is de weigering van iemand op het kantoor in Amsterdam om eens te kijken naar deze Vrije Energie vormen, zich verschuilend achter een wet op behoud van energie. De echte actievoerders op de schepen en hangend in schoorstenen en dergelijke doen nog steeds goed werk, maar ook zij zijn niet op de hoogte van de ontwikkelingen in de Vrije Energie, want die informatie komt niet voorbij het maatpak op hun kantoor!

En mocht degene die dit leest ook meteen denken dat ik getikt ben, dan is dat jammer voor je. De toekomst zal wel uitwijzen dat er een schone vorm van energie bestaat waarvan we al sinds Nikola Tesla (begin 1900) hadden kunnen profiteren. We hadden onze hele planeet niet hoeven verzieken door toedoen van de fossiele brandstoffen, maar we hebben ons laten bedonderen door rijke zakenlieden!

Paul Harmans

Eén van de laatste vragen was of ik (en natuurlijk al die anderen die deze vragen invullen) regelmatig naar radio 1 luisterde of de krant las. Dat waren de enige opties. Mijn antwoord in het tekstvak:

De vraag of ik de krant lees of naar radio 1 luister, wat is dat voor beperkte onzin? Denk je echt dat je het ware nieuws via de mainstream media hoort?! Kijk eens verder dan je neus lang is, Internet behoort tegenwoordig tot het belangrijkste medium. Natuurlijk ook met veel troep, maar door je gezonde verstand te gebruiken kun je behoorlijk goede informatie vinden die je nergens in de reguliere media zult aantreffen.

30 december 2010

NIEUWSBRIEF NR 4 FREEENERGY4ALL december 2010 Dick Korf: Zoals in de vorige nieuwsbrief van 20nov jl. al vermeld is, is er een Stichting FreeEnergy4All opgericht die werkt zonder winstoogmerk en die inmiddels ook de ANBI status heeft verkregen(!) waardoor giften door zowel particulieren (ink.belasting) als bedrijven (vennootschapsbelasting) aftrekbaar zijn. Tevens heeft er op 3dec ’10 een z.g. “kick-off meeting” plaats gevonden waarbij 7 personen zijn betrokken die als doel hebben een platform in Nederland te vormen om zelf Vrije Energie-units te gaan ontwikkelen. In eerste instantie richten we ons op een unit die ca. 3kW kan leveren en direct aan het net gekoppeld 24uur per dag kan draaien en zo een iets bovenmodaal huishouden kan voorzien van zowel elektriciteit als warmte. Voor dit laatste moet er dus nog iets van een elektrische boiler bijgebouwd worden om op het bestaande CV-systeem aangesloten te worden.

30 december 2010

BIJLAGE DICK KORF: december 2010 Dick Korf: Waarom ik geloof dat het nu de tijd is dat Vrije Energie door kan breken zonder weerstand van diverse instanties en regeringen.

22 december 2010

10 TRENDS VOOR 2011 december 2010 Na de tumultueuze jaren van de Grote Recessie hopen uit het lood geslagen mensen dat 2011 hen zal terugvoeren naar gunstiger, rustiger tijden. Maar dat is niet wat wij voorspellen. In plaats daarvan zullen de institutionele- en regeringsacties – en inactiviteit – zich op vele fronten ontwikkelen tot niet geplande veranderingen.

12 december 2010

0. BIJEENKOMST 11 DECEMBER 2010 ZAANDAM december 2010 Een verslag van mijn bezoek aan de 0.bijeenkomst van Frank Bonte in Zaandam

28 november 2010

MIT's DAN NOCERA CRE╦ERT ENERGIE UIT WATER EN ZONLICHT november 2010 MIT onderzoekers hebben een nieuwe katalysator ontwikkeld, bestaande uit kobaltmetaal, fosfaat en een elektrode. Als de katalysator in het water wordt geplaatst en er elektriciteit door de elektrode loopt, dan wordt er zuurstof geproduceerd. Als er een andere katalysator wordt gebruikt om waterstof te produceren, dan kunnen het zuurstof en de waterstof in een brandstofcel gecombineerd worden en een CO2-vrije elektriciteit opwekken om daarmee dag en nacht een huis of een elektrische auto van stroom te voorzien.

27 november 2010

NIEUWSBRIEF NR 3 FREEENERGY4ALL november 2010 Dick Korf: Ik ben net terug van een FreeEnergy-workshop in Coeur d’Alene, Idaho, USA, wat mede de reden is om jullie nu op de hoogte te stellen van de laatste ontwikkelingen. Hierbij dus een zo goed mogelijke up-to-date informatie.

12 november 2010

SOLID STATE ORBO DEMONSTRATIE november 2010 Steorn is een onderzoeks- en ontwikkelingsbedrijf dat in het verleden is gestart op het gebied van elektronische fraudebestrijding. In 2004, tijdens het onderzoek naar de keuze voor energievoorziening voor een project, ontdekten we een eigenaardige afwijking van magnetische beïnvloeding welke energie voortbracht. Ondanks dat het in eerste instantie onmogelijk leek – het ging dwars tegen één van de grondbeginselen van de natuurkunde in – overtuigde uitgebreid onderzoek ons dat het fenomeen maar al te waar was.

6 november 2010

UITVINDINGSGEHEIMHOUDING 'NOG STEEDS ACTIEF' november 2010 De mainstream organisatie FAS - The Federation Of American Scientists (Overkoepelend Orgaan van Amerikaanse Wetenschappers) heeft gemeld dat de geheimhouding rondom uitvindingen nog steeds actief is. Moet de vraag misschien zijn: “Zijn bijzonder energie-efficiënte uitvindingen een risico voor de winsten van de grote bedrijven, zoals de bankiers van Wall Street en energiekartels?” In dat geval is het antwoord een duidelijk: “JA!”

8 oktober 2010

NIKOLA TESLA oktober 2010 Meer dan een halve eeuw na zijn dood klinkt het verhaal over Nikola Tesla nog steeds fascinerend en roept het speculaties op over wat er wellicht nu bestaan had als hij, in de tijd waarin hij leefde, begrepen was en een eerlijke kans had gekregen. Tesla laat een erfenis van uitvindingen na die nog steeds de potentie hebben het leven zoals wij het nu kennen te veranderen en de technologische kennis op een niveau te brengen dat ver voorbij de verbeelding ligt.

Maar wat als Tesla’s werk nooit onderdrukt was geweest door de regering en de industrie die de controle over de economie wilden behouden en een comfortabele onveranderde situatie beoogden waarin geen plek was voor het Joegoslavische genie?

“Ik ben er heel zeker van dat we dan vandaag de dag een veel betere wereld hadden gehad,” zegt Swartz. “We zouden zeker niet meer afhankelijk zijn van fossiele brandstoffen als onze hoofdbron. Als Tesla was toegestaan zijn werk ongehinderd voort te zetten en als hij het geld daarvoor had gehad, dan hadden we nu veel meer zaken gehad op het gebied van niet vervuilende energie. Dat zou de nummer één van verschil zijn in onze samenleving en dat zou een aantrekkelijk en groot verschil zijn.”

3 oktober 2010

Opmerking Paul Harmans - ufowijzer
Misschien is het opwekken van free energy toch wel simpeler dan ons altijd is voorgehouden. Natuurlijk is een gezond scepticisme op zijn plaats, maar hoe lang al beweren uitvinders dat ze op redelijk eenvoudige wijze free energy kunnen opwekken? John Bedini en Tom Bearden beweren het al tientallen jaren en zij zijn absoluut niet de enigen, zij noemen een hele rij uitvinders die hetzelfde deden en doen en zij hebben ook regelmatig de overduidelijke tegenwerking van grote krachten aangehaald. Er zijn uitvinders om het leven gebracht en er zijn er ook voor veel geld uitgekocht, zo beweren deze veteranen in de free energy. Voor iedereen die de moeite neemt met een open geest en gezond verstand naar dit soort technieken te kijken is het duidelijk dat we al sinds Nikola Tesla door de grofgeldverdieners aan energie worden bedonderd!

Maar… misschien ligt het ook wel aan de overheersende houding van desinteresse en complete onwetendheid bij het grootste deel van de mensheid dat we nog steed bestolen worden, aan die gigantische kudde onwetenden die, ongemerkt gehersenspoeld als ze zijn, bij elke goed onderbouwde uitvinding meteen met de meute meeschreeuwen dat het onzin is. Wat zullen de grofgeldverdieners zich al die jaren om een dergelijke steun in de handen hebben gewreven!

Ga allemaal eens nadenken en wie weet ligt de doorbraak voor goedkope en schone energie wel onmiddellijk om de hoek, we kunnen het vandaag de dag beter gebruiken dan ooit.

INGENIEURS ONTHULLEN HUN LUTEC-1000 FREE ENERGY APPARAAT oktober 2010 Binnenkort kan de wereld wellicht één van de noordelijkst (het noorden van Australië. Vert.) meest controversiële, maar revolutionaire uitvindingen kopen. De in Cairns wonende ontwerpers van het Lutec-1000 free energy apparaat zijn, na voor zes jaar uit de publieke spotlights te zijn verdwenen, weer opgedoken en ze hebben patenten verkregen in op zijn minst 60 landen in de wereld, inclusief de VS, China en India.

4 augustus 2010

THE YES MEN FIX THE WORLD

Een prachtige en beslist niet saaie documentaire over hoe twee mannen (the Yes Men) haarfijn aantonen hoe grote internationale bedrijven letterlijk over lijken gaan om gigantische sommen geld te verdienen, waarbij de politiek graag de andere kant opkijkt en de media doofstom blijken. Bijvoorbeeld de giframp in 1984 van Union Carbide in Bhopal, India. Na dik 25 jaar is er net als bij de olieramp van de Exxon Valdez geen echte schadevergoeding aan de vele slachtoffers betaald. Er vielen duizenden doden, honderdduizenden zijn voor de rest van hun leven ziek, nog steeds worden er verminkte kinderen geboren en Union Carbide vond het zelfs niet nodig de troep op te ruimen, met als gevolg dat er nog steeds gif met het drinkwater wordt opgepompt.


Soms heb je een leugen nodig om de waarheid aan te tonen

Zie hoe de Yes Men bij de BBC een verklaring afleggen, zogenaamd als vertegenwoordigers van Dow Chemicals (het bedrijf dat Union Carbide overnam), dat Dow eindelijk miljarden heeft gereserveerd om de slachtoffers in Bhopal uit te betalen. Tevens worden er excuses aangeboden, iets dat het bedrijf nog steeds niet nodig had gevonden. Een paar uur later blijkt dat de aankondiging vals is, maar de aandelen Dow kelderen met dik 2 miljard dollar en de media verkondigen verontwaardigd dat de Yes Men de slachtoffers van Bhopal groot onrecht hebben aangedaan, want er is helemaal geen geld voor ze. Dat het juist Union Carbide (en later Dow Chemicals) is dat op verontwaardigde berichten in de media onthaalt zou moeten worden, dat komt bij de vertegenwoordigers van media niet eens op.

De Yes Men vertrekken vervolgens naar Bhopal om zelf eens uit te zoeken hoe boos de slachtoffers op hen zijn. Ze worden echter groots onthaald. De slachtoffers beseften eigenlijk onmiddellijk dat het verhaal te goed was om waar te zijn en ze zijn vreselijk blij dat de Yes Men de zaak op deze manier onder de aandacht hebben gebracht. Maar ja, de oude media heulen nu eenmaal met de rijksten der aarde en die blije kant van het verhaal zal je van hen dus ook niet horen.

De Yes Men brengen in de documentaire nog een paar van dergelijke fantastische staaltjes. In principe zou deze documentaire in alle landen ter wereld op televisie vertoond moeten worden, maar ja, de oude media hé.

Een pagina voor de pers waar je ook de trailer vindt: http://www.theyesmenfixtheworld.com/press.htm

Je kunt de documentaire op de volgende link op diverse manieren downloaden: http://vodo.net/yesmen

Meer info: http://theyesmen.org

20 mei 2010

NASA WETENSCHAPPERS NELSON & HOUSE ZIJN BEREID ELEKTROMAGNETISCHE OVERUNITY MACHINES TE VERIFI╦REN mei 2010 Een paar NASA wetenschappers, Mike Nelson en Ken House, die aan het Space Shuttle project in Huntsville, Alabama werken, volgen de wereld van de free energy al jaren en willen graag geloven dat een Tesla type technologie, die via elektromagnetische middelen ongelimiteerde hoeveelheden energie uit de omgeving haalt, mogelijk is.

16 mei 2010

HET ORION PROJECT - BELANGRIJKE UPDATE mei 2010 We rapporteerden afgelopen december dat we een zeer getalenteerde wetenschapper onder contract hadden die met ons wilde samenwerken. Midden maart (2010) was er plotseling een verandering. Hij belde Dr. Bravo om te zeggen dat hij bedreigingen ontving. Hij bevestigde aan Dr. Bravo dat hij vast van plan was het apparaat waaraan hij werkte af te maken en ook in de toekomst met ons verder wilde. Maar toen, gedurende een tijdsperiode van zes dagen, veranderde hij van zijn standpunt: “Ja, ik verlang er naar en ben opgewonden om met jullie samen te werken,” naar: “Nee, ik kan niet met jullie samenwerken.”

3 mei 2010

De huidige olieramp in de Golf van Mexico is een ramp van gigantische omvang.
Ik (Paul Harmans) heb zelf in de offshore gewerkt en werkte ten tijde van de blow out van Piper Alpha
, in juli 1988, op de Noordzee. Wij deden met een duikmoederschip (DSV Stena Marianos) onderhoudswerk aan Piper Alpha en haar zusterplatform op het Claymore field. Tijdens de blow out lag de Marianos toevallig bij Claymore Alpha.

Een paar maanden daarvoor, in april 1988, werkte ik op een zusterschip (DSV Stena Mayo) voor de kust van Brazilië en daar vond op een avond een blow out plaats op het platform Enchova Central. Wij kregen opdracht de zaak met waterkanonnen nat te houden, maar door vonken vloog het uitstromende gas alsnog in brand. Het geluid van het onder zeer hoge druk uitstromende gas kun je vergelijken met een straaljager die zeer laag overvliegt. Het heeft 31 dagen geduurd voordat men het gat had gedicht. Daarbij moet je wel bedenken dat het hierbij ging om een blow out waar je redelijk eenvoudig toegang toe had, het brandde allemaal op een 20 tot 30 meter boven de oceaan en het was gelukkig gas dat allemaal verbrandde.

Bij de ramp die zich nu voltrekt in de Golf van Mexico ligt het gat met de onder hoge druk uitstromende olie op 1500 meter diepte! Het gezonken booreiland ligt door stom toeval over het gat en maakt het dichten daarvan heel moeilijk, als het al mogelijk is. Duikers kun je op die diepte niet inzetten, je moet het allemaal doen met minionderzeeërs met robotarmen. Als je het booreiland weg hebt (en dat zal niet gemakkelijk gaan), dan sta je voor de zeer moeilijke taak het gat te dichten in een modderige bodem. Vergeet niet dat de druk van de eruit spuitende olie gigantisch is.

Meteen vanaf het begin van de ramp in de Golf van Mexico had ik het idee dat deze ramp wel eens een versnelling kon brengen in het accepteren van andere energievormen. Energievormen waar de meeste mensen de laatste 100 jaar alleen maar om konden lachen, omdat ze volgens een bepaalde elite (dezelfde die nu voor de taak staat het gat op de bodem te dichten) niet mogelijk zijn. De mens is hardleers, maar wellicht dat deze ramp ons de ogen opent, tenzij… tenzij we dat gat op de bodem van de Golf van Mexico niet of pas over een jaar of langer kunnen dichten… dan hebben we met onze zucht naar fossiele brandstoffen al het leven in de oceanen naar de kloten geholpen en is het maar de vraag of de mensheid dat zal overleven!

Ik ben het niet snel eens met de mannen van Niburu, maar het volgende kan ik van harte onderschrijven:
http://www.niburu.nl/index.php?articleID=23172

21 april 2010

THE YILDIZ ALL-MAGNETMOTOR april 2010 Ik kreeg vandaag (21-04-2010) een e-mail van Dick Korf over een demonstratie van afgelopen 20 april (2010) van een magneetmotor op de Technische Universiteit Delft en ik heb Dick’s toestemming om zijn mail, tezamen met de foto’s die hij maakte, op ufowijzer weer te geven. Zie ook de YouTube video van de demonstratie hieronder of in het artikel.

7 maart 2010

De toekomst van energie: schone elektriciteit uit een doosje
http://www.express.be

4 maart 2010

NATUURMENS VIKTOR SCHAUBERGER maart 2010 Een energiebron die oneindig is, vrijwel gratis, en milieuvriendelijk… Een utopie? Volgens de gangbare natuurkundige wetten wel. Maar wat als deze wetten niet onder alle omstandigheden zouden blijken te gelden? Door de menselijke geschiedenis heen zijn er steeds mensen geweest die geprobeerd hebben de energie die de natuur laat groeien, te gebruiken voor de aandrijving van mechanieken. Deze droom leefde weer op in het Wenen van rond de eeuwwisseling - 1900. Verschillende uitvinders claimden apparaten te hebben uitgevonden die aangedreven werden door een nog onbekende energiebron.

1 januari 2010

TOP SECRET FREE ENERGY WETENSCHAPPER SLUIT CONTRACT MET GREER'S ORION PROJECT januari 2010 Op eerste Kerstdag, op het World Puja Network, kondigden, ‘als een kerstcadeau voor de wereld’, Steven Greer, M.D en zijn wetenschappelijk adviseur Ted Loder, Ph.D van het Orion Project aan dat de ‘top secret’ wetenschapper waarover zij het afgelopen jaar spraken, eerder ontheffing van militaire gebondenheid heeft gekregen en een contract met hen heeft afgesloten om een begin te maken met het aanbieden aan de wereld van verscheidene technologieën die hij heeft ontwikkeld (in sommige gevallen op kosten van de belastingbetaler) en dat men wil beginnen met een free energy technologie in de traditie van Nikola Tesla.

2 oktober 2009

Ik (Paul Harmans) heb de laatste weken wat te weinig tijd gehad voor ufowijzer. Dat kwam onder andere vanwege mijn werk, maar ook omdat ik mijn vrije tijd heb besteed aan het bouwen van een eigen Kromrey converter (zie foto) gebaseerd op het model dat John Bedini op de DVD Energy From The Vacuum nr 10 presenteert. Ik ben overigens al maanden bezig geweest met het verzamelen en kopen van de diverse materialen en onderdelen. De converter draait, maar geeft nog niet het gewenste resultaat, dus dat wordt nog even zoeken, vragen en bijstellen. Ik hoop echter binnenkort een artikel te kunnen brengen over hoe je deze converter bouwt en waar je de juiste onderdelen en materialen kunt bestellen en kopen.

5 augustus 2009

Nederlandse energiecentrale te koop, zo goed als nieuw, van eerste eigenaar, altijd binnen gestaan...
Ik vraag mij al een tijdje af wat de drijfveer van de Nederlandse energiebedrijven is om hun centrales voor miljarden te verkopen aan het buitenland. Weet men op directieniveau dat er binnen zeer afzienbare tijd nieuwe energiebronnen op de markt komen? Energiebronnen die hun centrales overbodig zullen maken en zij die dingen daarom als een haas van de hand trachten te doen? Economiedeskundigen voorspellen dat de huidige crisis in feite alleen nog te boven is te komen door een compleet nieuwe revolutie op het gebied van energie en dan noemen ze de Free Energy als enige gegadigde. Permanente magneetstroom, koude kernfusie en nulpuntenergie worden door dergelijke mensen als voorbeeld genoemd. Ze weten blijkbaar donders goed wat er al vele jaren onder de pet verborgen wordt gehouden. Weten de hoge bazen van Eneco, Nuon, enz. ook van deze op exploderen staande boycot van alternatieve energievormen en probeert men er nog even snel een paar miljard aan te verdienen voordat hun centrales staan te roesten?

Krijg je het als hoge piet voor elkaar je centrales aan het buitenland te verkopen (Duitsland, Denemarken) dan koop je van hen de vieze, vervuilende en dure stroom in zolang je die nog nodig hebt. Is dat niet meer nodig dan bedank je ze vriendelijk voor de bewezen diensten en legt schaterlachend de telefoon neer, jij hebt je miljarden op de bank en een paar miljoen als bonus in je achterzak. Hebben de baasjes van de energiebedrijven geen flauw benul van dergelijke nieuwe energiebronnen, dan hebben ze gewoon stom geluk dat ze de zaak net op tijd hebben verkocht. Het gezegde: het geluk is met de dommen, is dan exact van toepassing op dergelijke bestuurders.

Relevante links:
* Uitgelekt gesprek (eind juli 2009) van een Chief Executive Officer (de grote directeur van een bedrijf) wijst op een komende revolutie in elektriciteit:
http://www.independent.co.uk/news/science/leaked-ceo-conversation-suggests-electricity-revolution-coming-1764791.html

* Topanalyst Gerald Celente van het gerenommeerde Trends Research Institute: "Gaan we terug naar de jaren '90. Was het Bill Clinton die toen verantwoordelijk was voor de grote economische groei? Nee! Het was de dot.com-revolutie. Heel simpel. We hebben weer zoiets nodig. Maar wel iets véél groters dan die dot.com-revolutie. Ik denk dan aan een enorme ontdekking op het gebied van alternatieve energie. Iets zoals de ontdekking van vuur of van het wiel. Alleen dán hebben we mogelijk een herstel. Ik bedoel dan niet wind-, zonne-, geothermische en bio-energie, maar iets zoals een doorbraak op het gebied van nulpuntenergie, permanente elektromagnetische energie of eventueel koude kernfusie. Als we zoiets als dát meemaken, dan wordt het een heel ander verhaal."
http://xandernieuws.punt.nl/?id=491662&r=1&tbl_archief=&

18 mei 2009

WORDEN WE EINDELIJK EENS WAKKER, OF BLIJVEN WE STOMPZINNIG MELKVEE? mei 2009 Afgelopen vrijdagmiddag (15 mei 2009) ben ik weer bij Robert Boerman van Eco Lodge(ic) Technologies in Brummen geweest om naar de ontwikkelingen van de GEET Fuel Processor te kijken. (GEET staat voor Global Environmental Energy Technology.) Er waren meerdere belangstellenden en het was een informatieve middag. Inmiddels staat er een aantal motoren, zowel benzine als diesel, met een GEET erop gemonteerd en Robert en Taco beantwoorden de vragen met kennis van zaken. Een bezoek geeft zoveel inzicht en het overtuigt! Ik kan het echt iedereen aanraden.

26 april 2009

Bewijs: Informatie over Vrije Energie wordt geweldadig onderdrukt!

Een populaire, zeer onthullende internet videoclip over de ontdekking en ontwikkeling van koude fusie, werd door omroepgigant CBS in de VS van haar website verwijderd, nádat de clip daar ruim een week had gestaan. Met name door het artikel dat Fred Burks, de Amerikaanse oprichter van WantToKnow.info, had geschreven op 21 April jl., bleek dat de clip bijzonder vaak bekeken werd en steeg deze video naar plek 4 van meest bekeken video’s op de CBS-site. Lees het gehele artikel op Want To Know:
http://www.wanttoknow.nl/overige/bewijs-informatie-over-vrije-energie-wordt-geweldadig-onderdrukt/
 

26 januari 2009

NIEUWSBRIEF FREEENERGY4ALL januari 2009 Beste geïnteresseerde mensen in de Vrije Energie-unit van FreeEnergy4All. Vooral voor diegene die zich al in het begin aangemeld hebben wordt het de hoogste tijd om op de hoogte gesteld te worden van de ontwikkelingen die zich sindsdien hebben voorgedaan met de vraag wat nu de stand van zaken is.

24 december 2008

Het gaat hard met de alternatieve energie, heel hard! Zo heb ik juist het verslag van mijn bezoek aan Robert Boerman en zijn motor die op 50% water draait op ufowijzer gezet (zie hieronder) en nu praat zelfs Gerald Celente - de vanwege zijn vele accurate voorspellingen in hoog aanzien staande topanalist van het gerenommeerde Trends Research Institute - over deze vorm van energie als de enige redding voor de in elkaar donderende economie van Amerika (en die van de rest van de wereld, het wordt nog veel en veel erger, let op mijn woorden!). In een interview met George Noory, in het radioprogramma Coast to Coast, zegt Celente o.a het volgende:

“Is er dan geen enkel plan? Zijn we echt verdoemd?”, vraagt George Noory zich vervolgens af.

Celente: “Het 'nieuwe' economische systeem gaat niet werken. Want wat is hun plan: print meer geld. Wat is het economische stimulans-plan: print meer geld. Wat is het infrastructuur-herstelprogramma: print meer geld. Er komt geen economische opleving door monetaire en fiscale maatregelen. Dat kan niet onder de huidige omstandigheden. We hebben een 'wildcard' nodig.

Gaan we terug naar de jaren '90. Was het Bill Clinton die toen verantwoordelijk was voor de grote economische groei? Nee! Het was de dot.com-revolutie. Heel simpel. We hebben weer zoiets nodig. Maar wel iets véél groters dan die dot.com-revolutie. Ik denk dan aan een enorme ontdekking op het gebied van alternatieve energie. Iets zoals de ontdekking van vuur of van het wiel. Alleen dán hebben we mogelijk een herstel.

Ik bedoel dan niet wind-, zonne-, geothermische en bio-energie, maar iets zoals een doorbraak op het gebied van nulpuntenergie, permanente elektromagnetische energie of eventueel koude kernfusie. Als we zoiets als dát meemaken, dan wordt het een heel ander verhaal.”
Meer op: http://xandernieuws.punt.nl/?id=491662&r=1&tbl_archief=&

23 december 2008

BEZOEK AAN ECO LODGE(IC) IN BRUMMEN december 2008 Op vrijdag 12 december (2008) ben ik samen met Hans, een goede vriend die een paar straten bij mij vandaan woont en ook een model van een Bedinimotor heeft gebouwd, naar Robert Boerman, voorzitter van stichting Eco Lodge(ic), in Brummen gereden. We hadden met Robert afgesproken een kijkje te komen nemen bij zijn benzinemotor die draait op het Paul Pantone principe genaamd ‘GEET Fuel Processor’. Dit is het verslag van die dag dat ik met goedkeuring van Robert Boerman heb geschreven.

17 november 2008

VRIJE ENERGIE EN ZELFZUCHT november 2008 Eind 1880 voorspelden wetenschappers ‘vrije’ elektriciteit in de nabije toekomst. Bijzondere uitvindingen over de aard van elektriciteit werden gewoon gevonden. Binnen 20 jaar zouden er auto’s, vliegtuigen, films, opgenomen muziek, telefoon, radio en camera zijn. Voor het eerst in de geschiedenis ontrolde een utopische toekomst voor het gewone publiek. Wat is er gebeurd sinds die tijd? Was de opwinding over vrije elektriciteit slechts de wens van de wetenschappers?

17 november 2008


De website FreeEnergy4All heeft een nieuwe banner, klik er eens op en lees de informatie svp.

29 september 2008


Een zeer uitgebreide website met allerlei vormen van en patenten op Vrije Energie

12 september 2008

DE BEDINIMOTOR VAN PAUL september 2008 Naar aanleiding van alle verhalen over magneetstroom en de opmerkingen van vooral politici en medewerkers van Greenpeace dat het onmogelijk is meer energie uit een systeem te krijgen dan erin gaat, ben ik zelf ook begonnen met het bouwen van een eenvoudige Bedinimotor.

19 juli 2008

D╔ ALTERNATIEVE ENERGIEBRON VAN DE TOEKOMST juli 2008 Naar aanleiding van de diverse artikelen in Frontier en op Internet over de Hongaarse magneetstroomconverters nam Dick contact met mij op. Dick is al langer met deze nieuwe energievorm bezig. Zo is hij onder andere in Amerika geweest om daar nog weer andere energievormen te bekijken, vormen van energie waarvan de meesten van ons nu nog denken dat ze niet bestaan en dus ook niet opgewekt kunnen worden. Ook is Dick eind januari 2008 in Hongarije in de EBM - testruimte (Energy By Motion) geweest waar de verschillende prototypes magneetstroomconverters staan die in Houston, Toronto en London zijn ontwikkeld.

14 juli 2008

DE BEDINIMOTOR VAN HANS DEEL 2 juli 2008 Hans: "Fascinerend klein werkstukje, hè? Heel simpel van opzet, door iedereen na te bouwen met een beetje creativiteit. Gewoon een beetje struinen op Internet, en de instructies zo goed mogelijk volgen."

10 juli 2008

Magneetstroom - Ik heb vanmiddag (donderdag 10 juli 2008) weer eens gebeld met Greenpeace om aan Hendrik de Lint van de servicedesk te vragen of hij de documentaires over Bearden en Bedini die ik hem stuurde al heeft bekeken. Helaas (voor mij dan) is Hendrik op vakantie, maar ik raakte wel in gesprek met een vriendelijke dame die toegaf geïnteresseerd te zijn in de magneetstroommotoren omdat ze daar de laatste tijd veel over hoorde via de e-mail die bij Greenpeace binnenkwam. Ze had het filmpje over de Australische magneetmotor bekeken en op de servicedesk was er onderling gesproken over deze energievorm. De indruk die echter is blijven hangen is dat het een vorm van perpetuum is en het dus niet kan bestaan en dat onderzoek of aandacht aan iets dergelijks verloren energie is. Uiteindelijk wilde ze graag de links hebben naar de artikelen waarover ik sprak, ze had terwijl ze met mij aan de telefoon zat al een artikel op argusoog.nl gevonden en ik beloofde dat ik meteen na het telefoongesprek haar de andere links zou sturen. En dat heb ik dan ook graag gedaan. Het borrelt tenminste nog bij Greenpeace, wie weet wat er alsnog gaat gebeuren.

7 juli 2008

DE BEDINIMOTOR VAN HANS juli 2008 Een regelmatige bezoeker van ufowijzer en tevens een goede vriend van mij, heeft o.a. naar aanleiding van alle artikelen over magneetstroom (maar de interesse daarin was er al veel eerder) zelf het initiatief genomen een Bedinimotor te bouwen. Zelf spoelen wikkelen en (zeer simpele) onderdelen verzamelen en inbouwen en dat alles op aanwijzingen en tekeningen van John Bedini.

16 juni 2008

GREENPEACE VERSCHUILT ZICH ACHTER DE STARRE WETENSCHAP juni 2008 Naar aanleiding van uw mail zien wij echter geen reden om onze campagnedoelstellingen te wijzigen en te pleiten voor meer inzet op nulpuntsenergie. Zoals in ons gesprek al naar voren is gekomen moet Greenpeace zich in haar campagnes baseren op gedegen wetenschappelijke inzichten. Wat betreft het aftappen van nulpuntsenergie wordt door natuurkundigen algemeen geaccepteerd dat, hoewel in theorie misschien niet geheel onmogelijk, een praktische toepassing als energiebron zeer onwaarschijnlijk is.

16 juni 2008

Auto’s die rijden op water? Natuurlijk kan dat, of denk je ook net als de politiek dat het principe van de verbrandingsmotor in al die 150 jaar nog nooit verbeterd kon worden? Nu nog het kleurstofje aan het water toevoegen en dan kan de politiek er anderhalve euro per liter voor vragen! Ik weet zeker dat dik 90% van de wereldbevolking er nog mee akkoord gaat ook, want we klagen steen en been, maar als er een groep is, zoals bv. de vrachtwagenchauffeurs, die het aandurft om daadwerkelijk te protesteren tegen de hoge brandstofprijzen dan lopen we daar weer om te janken, staan we weer te lang in de file, maar zelf iets doen is voor veel mensen teveel gevraagd. Wanneer worden we massaal wakker?! Bekijk het volgende nieuwsitem (voorafgegaan door reclame):
http://uk.reuters.com/news/video?videoId=84561

5 juni 2008

WE WORDEN GENAAID! juni 2008 En wat ik aanklooi met dat kleine percentage zonnebloemolie in mijn dieseltank, is natuurlijk peanuts, rommelen in de marge van een oud, achterhaald systeem. En toch geeft 't me een geweldige kick om aan de benzinepomp mijn eigen jerrycan met 5 liter zonnebloemolie even bij te voegen. Het is trouwens wel strafbaar, je krijgt er een flinke boete voor (loopt in de honderden euro's, ik heb de boetebedragen even niet paraat, maar ze staan op het Web).

31 mei 2008

VERVOLG SUPERMAGNEETSTROOMCONVERTERS mei 2008 Als een oplichter iemand een miljoen aftroggelt, dan noemen we dat diefstal en vliegt hij subiet achter de tralies. Als de christelijke politieke partijen de Nederlandse burgers 240 miljoen euro aan verpakkingsbelasting afhandig maken, dan heet het verantwoord beleid en mag je samen met de koningin op de foto.

19 mei 2008

Het behoorlijk ongeloofwaardige antwoord van GroenLinks mei 2008 Het spijt mij, maar dit is wat mij betreft een ongeloofwaardig en ‘gemaakt’ antwoord. GroenLinks is de naam van uw partij toch? Laat me niet lachen! Dus GroenLinks gaat eerst maar eens zitten afwachten tot een ander de eventuele problemen heeft opgelost. Misschien dat het laatste nieuws u doet inzien dat de Hongaarse converters gewoon doen wat ervan beweerd wordt en dat we straks als Nederland achteraan in de lange rij van bestellers staan... enz.

19 mei 2008

De zeer teleurstellende reactie van Greenpeace mei 2008 Ik heb op vandaag een e-mail met daaronder een klein artikel aan Greenpeace verstuurd en daarna Hendrik de Lint van Greenpeace gebeld en heb een uur met hem aan de telefoon gezeten. We hebben gesproken over de Hongaarse converters, Tom Bearden, John Bedini, Tesla, de nulpuntenergie, enz. en de opvattingen daarover van de wetenschap. Hendrik beloofde mij uiteindelijk nog eens te kijken naar de Hongaarse converters en te kijken wie hij bij Greenpeace kon benaderen om daar eventueel meer onderzoek naar te doen. Ik hoop dat er alsnog wat uitkomt.

8 mei 2008

Ik hoop dat dit een eerlijk antwoord van D66 is mei 2008 In het Frontier magazine van januari/februari 2008 staat een intrigerend artikel van de hand van Benjamin Adamah over supermagneetstroomconverters die momenteel door Hongaarse ingenieurs worden gebouwd en die een eind kunnen maken aan een wereldwijde energiecrisis, olieoorlogen en verdere vervuiling van het milieu. Vooralsnog reageren de politiek en Greenpeace niet, maar ik (Paul van ufowijzer) heb ze een e-mail gestuurd!

4 mei 2008

De orthodoxe reactie op magneetstroom van Diederik Samsom van de PvdA mei 2008 In het Frontier magazine van januari/februari 2008 staat een intrigerend artikel van de hand van Benjamin Adamah over supermagneetstroomconverters die momenteel door Hongaarse ingenieurs worden gebouwd en die een eind kunnen maken aan een wereldwijde energiecrisis, olieoorlogen en verdere vervuiling van het milieu. Vooralsnog reageren de politiek en Greenpeace niet, maar ik (Paul van ufowijzer) heb ze een e-mail gestuurd!

25 april 2008

SUPERMAGNEETSTROOMCONVERTERS april 2008 In het Frontier magazine van januari/februari 2008 staat een intrigerend artikel van de hand van Benjamin Adamah over supermagneetstroomconverters die momenteel door Hongaarse ingenieurs worden gebouwd en die een eind kunnen maken aan een wereldwijde energiecrisis, olieoorlogen en verdere vervuiling van het milieu. Vooralsnog reageren de politiek en Greenpeace niet, maar ik (Paul van ufowijzer) heb ze een e-mail gestuurd!