UFO's

Het is voor iedereen die daadwerkelijk de moeite neemt om op deze website een uurtje naar de UFO-feiten te kijken, een bewezen zaak dat UFO’s (dus ongeïdentificeerde vliegende objecten) voor 100% voorkomen. En dan gaat het niet om vage lichtjes in de lucht, maar bijvoorbeeld om een UFO-waarneming van piloten die op korte afstand van hun 747 en met het blote oog, een gigantisch object rondom hun toestel zien bewegen. Vervolgens wordt hun melding door verkeersleiders bevestigd omdat er ook op de radarschermen op de grond een onbekend object in de nabijheid van het vliegtuig wordt weergegeven dat exact de bewegingen weergeeft zoals de piloten dat melden.

Dat overheden, geheime diensten en de harde kern van sceptici vervolgens beweren dat het Venus was, geeft aan dat zij blijkbaar een andere agenda dienen. Tenzij je gelooft dat Venus rondjes om een Boeing draait en op radar verschijnt.

Wat de ware herkomst van dit soort waarnemingen is moet worden uitgezocht. Wij binnen de UFO-gemeenschap hebben geen hard bewijs in handen dat het van buitenaardse herkomst is, hoewel die hypothese al tientallen jaren naadloos als het glazen muiltje van Assepoester op het fenomeen past.

Zoals professor John Van Waterschoot ooit zei: “Belachelijk maken is geen wetenschap, geheimhouding geen democratie”

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


14 januari 2018 - TUCKER CARLSON VAN FOX NEWS INTERVIEWT OP 11 JANUARI LESLIE KEAN OVER UFO’s. (NL ondertiteling)
Iets wat ik nooit had gedacht nog te zien gebeuren, dat ik respect krijg voor een journalist van de gevestigde media. Mijn God, wat is er loos vandaag de dag? Tucker geeft openlijk toe dat het UFO-fenomeen echt is en dat hij geen mensen meer belachelijk maakt die in UFO’s geloven en er onderzoek naar doen. De man is werkelijk oprecht verontwaardigd dat officiële regeringsinstanties geen onderzoek naar overtuigende UFO-waarnemingen doen. Nu de rest van de lachebekkies in de gevestigde media nog!

 

8 januari 2018 - BREDASE WETENSCHAPPER DIE IN UFO's GELOOFT VERLIEST BAAN Coen Vermeeren uit Breda weet het zeker: UFO's bestaan en bezoeken met regelmaat onze planeet. Met dezelfde stelligheid beweert de 55-jarige wetenschapper dat er een complot schuilging achter de vernietiging van het World Trade Center in New York op 11 september 2001. Vermeeren, het hoofd van de afdeling Studium Generale en docent in de Lucht- en Ruimtevaarttechniek, stapte begin september naar eigen zeggen 'in overleg' op bij de TU Delft.

https://www.bndestem.nl/breda/bredase-wetenschapper-die-in-ufo-s-gelooft-verliest-baan~ad6c0fdf/

Opmerking Paul Harmans – ufowijzer - Wat ik ervan weet is dat stichting Skepsis achter alle ophef zit en vanaf het begin de TU Delft heeft aangespoord Coen te ontslaan, zowel wat betreft zijn docentschap als zijn functie bij het Studium Generale van de TU. Het Studium Generale WAS bedoeld om studenten een andere kijk op zaken te geven, zaken die niet in de TU-lessen aan bod komen, om hen zodoende ‘out of the box’ te leren denken. De onderwerpen die Coen hen aanbood deden EXACT dat, maar de gevestigde orde zit daar niet op te wachten, dus moest Coen het veld ruimen. Ik heb gehoord dat nu stichting Skepsis gaat meedenken wat er in het Studium Generale aan onderwerpen wordt gebracht. Dat wordt dus terug naar de steentijd! Wat ik al vele jaren beweer: “Zij die klakkeloos aannemen wat ze bij Skepsis beweren, zijn pas echt goedgelovig!”

2 januari 2018 - TOPGEHEIM METAAL VERKREGEN VAN UFO's MOET OPENBAAR WORDEN GEMAAKT UFO-auteur Anthony Bragalia tracht de waarheid te achterhalen over de recente beweringen dat er metalen van UFO’s zijn verkregen tijdens een topgeheim UFO-onderzoek van de Amerikaanse overheid en zijn opgeborgen in een gebouw van een ruimtevaart miljardair in Las Vegas. Mr. Bragalia heeft via een Amerikaanse wet op openbaring van informatie documenten opgevraagd betreffende de plek waar de metalen liggen opgeslagen.

25 december 2017 - INTERVIEW MET DE PILOOT VAN HET USS NIMITZ UFO-INCIDENT (NL ondertiteling)
Opmerking vooraf, het gaat in dit geval om een hele vloot van dezelfde objecten, maar er wordt alleen gesproken over het ene object waar de piloten dichtbij in de buurt kwamen. De piloot meldt ook dat deze objecten al twee weken eerder in de buurt waren getraceerd.

Ik moet het Tucker Carlson van Fox News nageven, hij heeft, zoals nagenoeg alle verslaggevers binnen de gevestigde media wel hebben, geen ingebrande grijns op zijn kop als het onderwerp UFO’s aan bod komt. Hij reageert echter wel alsof het voor het eerst is dat een straaljagerpiloot een ontmoeting met een UFO had.

 

23 december 2017 - GEHEIM PENTAGON UFO PROGRAMMA ONTHULD Hier is een video (met NL ondertiteling) waarvan 100% vast staat dat die is vrijgegeven door het Amerikaanse ministerie van defensie en die wordt vertoond in het New York Times artikel over het geheime UFO-onderzoek van het Pentagon. Twee Amerikaanse straaljagerpiloten volgen het schotelvormige ongeïdentificeerde object en hebben het ‘gelocked’ op hun radar. Op een gegeven moment zegt één van hen: “Kijk, er is een hele vloot van hen.”

 

21 december 2017 - UFOWIJZER IS WEER IN HANDEN VAN PAUL HARMANS Met deze website ben ik in 2002 gestart, de site is van 2015 tot en met 2017 onder beheer van Herman Hegge van Frontier geweest. Voor hen die UFOWIJZER van vroeger kennen zijn er wat zaken verdwenen en dat blijft zo. De nieuwe opzet is om alleen de echt belangrijke UFO-zaken en gedegen artikelen over de veeverminkingen en ontvoeringen aan te bieden. Klik op bovenstaande link voor meer informatie.

21 december 2017 - ASTRONAUTEN EN UFO’s (NL ondertiteling)
Geloven astronauten in UFO’s? “Nee, natuurlijk niet! Dat zijn intelligente mensen en die weten wel beter,” hoor je de mensen al zeggen die zelf ook de ballen verstand van het UFO-fenomeen hebben. ECHTER!!! nagenoeg ALLE Russische astronauten en veel van hun Amerikaanse collega’s geloven wel degelijk in UFO’s en de buitenaardse herkomst daarvan.

Luister (NL ondertiteling) naar wat deze Amerikaanse astronaut heeft te vertellen. Zijn naam is Edgar Mitchell. In februari 1971 vloog hij aan boord van Apollo 14 en werd de zesde man op de Maan. In deze getuigenis bevestigt hij het feit dat we hier op aarde worden bezocht door buitenaardse wezens en dat er neergestorte toestellen, lichamen en materialen zijn geborgen. Ook spreekt hij van de geheimhouding die zich voor meer dan 50 jaar heeft voorgedaan omtrent dit onderwerp en het gebrek hierbij aan zichtbare controle en overzicht op hoog regeringsniveau. Hij is bezorgd over hoe wij omgaan met onze aarde en ziet de crisis van een groeiende vervuiling van ons milieu als een realiteit.

 

JAPAN AIR LINES 1628 Tweede piloot Tamefuji beschreef de lichten als een gevarieerde kerstversiering met een zalmkleur. Hij zei: “Ik herinner mij rood en oranje en witte landingslichten, precies als een landingslicht en een zwak groen, uhh knipperend.” Hij beschreef de lichten ook als langzaam pulserend: “Ze werden helderder, werden zwakker, werden helderder, enz. Anders dan stroboscooplichten.” De lichten waren ritmisch en gelijktijdig en vlogen in formatie, heel dicht op elkaar. Zoals twee vliegtuigen, zij-aan-zij.

JOHN CALLAHAN DISCLOSURE PROJECT GETUIGENIS John Callahan tijdens zijn getuigenis over het Japan Airlines 1628 UFO-incident: “Zij kwamen met drie man van de FBI, drie man van de CIA en drie man van de wetenschappelijke staf van President Reagan – ik weet niet wie de rest van de mensen was, maar ze waren allemaal opgewonden. We lieten hen de video zien. Ze hadden allerhande vragen over de frequentie, de snelheid waarmee de antenne draaide, enzovoorts, enzovoorts, hoeveel radars, hoeveel antennes, hoe de gegevens werden verwerkt. Ze waren allemaal opgewonden. Toen ze klaar waren lieten ze werkelijk al die andere kerels zweren dat dit nooit had plaatsgevonden, we hadden nooit deze bijeenkomst gehad en het was niet geregistreerd.”

Zie ook onderstaande video (NL ondertiteling) met het verhaal
van John Callahan over de Japanse 747 - vlucht 1628

 

1976: UFO-ACHTERVOLGING BOVEN TEHERAN Eén van de best gedocumenteerde UFO/vliegtuig incidenten vond plaats in de lucht boven Teheran, Iran, in de nacht van 18 op 19 september 1976 toen een UFO werd gesignaleerd in het verboden deel van het luchtruim boven de hoofdstad.

MIJLBREDE UFO BOVEN GUERNSEY Wat brengt een professionele luchtvaartpiloot ertoe een waarneming van niet slechts één, maar van twee ongeïdentificeerde objecten te melden, welke volgens zijn eigen bekentenis reusachtig moesten zijn? Volgens zijn eerste schattingen moest het object de grootte hebben van een Boeing 737, maar toen hij dat checkte met de originele afstand die de luchtverkeersleiding hem gaf, besefte captain Bowyer dat hij de afstand tussen hem en de UFO verkeerd had. In feite zat de UFO veel verder weg dan hij dacht en omdat de luchtverkeersleiding het op de radar zag en dus de afstand correct doorgaf, moest het object wel meer dan een mijl (1600 meter) groot zijn. We kunnen echter captain Bowyer als een professionele waarnemer zien, piloten zijn nu eenmaal getraind in het analyseren van luchtverkeer rondom hen.


Share