TERUG

STANTON T. FRIEDMAN STOPT ERMEE

Door: Midnight in the Desert

14 maart 2018

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://midnightinthedesert.com/stanton-t-friedman-is-retiringStanton T. Friedman

Ouwe rot in het vak, UFO onderzoeker Stanton Friedman uit Fredericton stopt ermee.

“Ik word 84 in juli,” zegt Friedman in een interview. “Ik kijk naar het Internet, maar genoeg is genoeg.”

Friedman vertelde dat hij zijn eerste lezing over ongeïdentificeerde vliegende objecten in 1967 gaf. “Dat is een lange tijd.”

De schrijver en voormalige kerngeleerde begon met lezingen over UFO’s toen hij een adviserende functie op het gebied van constructie had en zijn gezin in 1980 verhuisde naar Fredericton omdat zijn vrouw, Marilyn, in new Brunswick is geboren, zo vertelde hij.

Hij reisde rondom de wereld om te praten over zijn geloof in buitenaards leven, hij publiceerde zijn kijk daarop breed via lezingen, artikelen, boeken en zijn maandelijkse column in het MUFON (The Mutual UFO Network) journal.

“Een van mijn laatste bezigheden zal zijn bij het Roswell International UFO Museum Festival in juli (2018) in Roswell, New Mexico,” zei hij. Velen geloven dat daar in de zomer van 1947 een UFO crashte en dat het leger van de Verenigde Staten dat sinds die tijd in de doofpot heeft gestopt.

“Ik ben de eerste burgeronderzoeker van het Roswell incident. Ik ben uitgenodigd en ik heb de uitnodiging geaccepteerd.” Friedman vertelde dat hij diverse lezingen geeft op het weekendevenement, dat vorig jaar 9000 bezoekers trok.

Terugtrekken betekent niet dat hij niet meer over UFO’s nadenkt, zei hij. Friedman vertelde dat hij nooit heeft getwijfeld aan het bestaan van leven buiten de aarde en dat het bewijs van buitenaards leven dat onze planeet bezoekt nog nooit zo overtuigend is geweest.

“Ik begon ermee als iemand die in bizarre zaken geloofde. Nu weten we dat er overal planeten bestaan. Alleen al in onze eigen Melkweg zijn er miljarden.” De kans is zeer groot dat we niet alleen zijn in het universum, zo stelt hij.

TERUG


Share