KLAASVAAK, ALIAS DE GEVESTIGDE MEDIA EN DE AMERIKAANSE MARINE UFO-VIDEO’s

Door: Paul Harmans

21 september 2019

TERUG

De gevestigde media kunnen natuurlijk niet om de drie UFO-video’s heen waarvan de Amerikaanse marine heeft toegegeven dat het echte video’s zijn. Maar in plaats van een ‘onafhankelijke’ positie in te nemen zoals je zou moeten verwachten van een ‘vrije pers’, hebben de media kiepauto’s vol strooizand besteld om dat in de ogen van het volk te strooien. Dus melden ze wél dat de video’s echt zijn, maar daarna wordt snel overgegaan op de aloude wijze van het ontkrachten van het verhaal.

Zo heeft ook de Volkskrant op 20 september (2019) een artikel aan de UFO-video’s besteed. De kop boven het artikel is al meteen propaganda/nepnieuws, de kop luidt: ‘Amerikaanse marine: UFO-video’s zijn echt, maar het zijn geen aliens’

De Amerikaanse marine heeft echter helemaal niet gezegd dat het ‘geen aliens zijn’! De Amerikaanse marine heeft altijd gezegd niet te weten wat de objecten zijn en dat zij het als ‘ongeïdentificeerd’ beschouwen, dus alle opties liggen nog open, ook de buitenaardse optie!


Bovenstaand het artikel in de gedrukte versie van de Volkskrant van 20 september 2019.
De kop van het Internetartikel bevat wel de aanduiding ‘waarschijnlijk’. Maar dat verwijst naar wat er tussen haakjes over de media achter staat.
https://www.volkskrant.nl/wetenschap/amerikaanse-marine-bevestigt-echtheid-ufo-video-s-maar-het-zijn-waarschijnlijk-geen-aliens~b07b3eb13

De Volkskrant spreekt zichzelf vervolgens in de eerste alinea van het artikel in de gedrukte versie alweer meteen tegen door te schrijven: ‘Ja, de video’s zijn echt, nee, het zijn waarschijnlijk geen aliens. Die conclusie trekken Amerikaanse media…’

Dus nu is hetwaarschijnlijk geen aliens’. En dat zoiets de conclusie van de Amerikaanse media is, zegt genoeg, want wie zijn de media nu eigenlijk? Zijn dat de experts die daadwerkelijk onderzoek doen en gedegen verstand van het fenomeen hebben? Nee, natuurlijk niet. De wereldwijde, gevestigde media hebben 70 jaar lang het UFO-fenomeen en de oprechte onderzoekers daarnaar belachelijk gemaakt, er lustig karaktermoord op gepleegd en altijd beweerd dat het UFO-fenomeen onzin betreft. Begrijpelijk, maar evengoed verwerpelijk, de media zullen niet van de een op de andere dag de juiste vragen gaan stellen en volle aandacht aan het fenomeen gaan besteden, dat zou teveel gezichtsverlies betekenen.

Ze brengen in het artikel wel de verbijsterende feiten en beschrijven de capriolen van de objecten en de verbazing van de piloten. Maar halen daarna, zoals ze ook altijd doen, Neerlands grootste volksverlakker op UFO-gebied aan, namelijk het voormalige en ontslagen Stichting Skepsis bestuurlid Marcel Hulspas. Deze man zit al zijn levenlang in een ontkenningsfase en weet te melden dat de video’s niet zoveel bewijzen, het wordt volgens hem pas interessant als er ook onafhankelijke waarneming vanaf de grond is.

Tsja, dit is duidelijk een inhoudsloze mening van Hulspas: ‘vanaf de grond’ betekent in deze drie gevallen het oppervlak van de Grote- en Atlantische Oceaan. En ondanks dat het de marine was die via subliem getrainde piloten en zeer geavanceerde straaljagers en apparatuur deze objecten op radar en video vastlegden, waarvan de marine nu openlijk toegeeft dat het allemaal echt is, vindt Hulspas het niet voldoende. Dat vele radarschermen aan boord van de aanwezige marineschepen de UFO ook detecteerden is voor een ontkennende geest blijkbaar van geen enkele waarde en staat voor deze persoon dus niet gelijk met een waarneming vanaf de grond.

Dat er in de 70 jaar van het moderne UFO-fenomeen vele UFO-waarnemingen van piloten en radarwaarnemingen van luchtverkeersleiders waren die back-up kregen van getuigen ‘vanaf de grond’, waaronder politiemensen, militairen en burgers, dat 'vergeet' deze volksverlakker voor het gemak. En ook die gedetailleerde waarnemingen deden de wereldwijde ontkenners, en dus ook Hulspas, altijd af als de fantasie van een aantal UFO-gekkies. Zie bv. de onderstaande video met NL ondertiteling over de UFO boven Iran, vele malen gedetailleerder dan de UFO-waarnemingen van de Amerikaanse marine en het vond plaats in 1976. Maar denk maar niet dat de ontkenners daar een positieve reactie op hebben gegeven.


Klik op de afbeelding om de video te bekijken (NL ondertiteling)

Dan nog een dooddoener in het artikel: ‘Ook onafhankelijke experts benadrukken dat dit niet de X Files is. Luchtmachtpiloten melden wel vaker vreemde verschijnselen.’

Dus als ze het vaker zien, dan moet het wel niets om het lijf hebben, is blijkbaar de conclusie. Heel veel luchtmachtpiloten (en ook duizenden burgerluchtvaartpiloten) zien inderdaad wel vaker vreemde verschijnselen en veel van deze piloten zien objecten die hetzelfde gedrag vertonen als we kunnen zien in de drie marine video’s. Talloze van die piloten hebben objecten van zeer nabij gezien en spreken van schotelvormig, supersonische snelheden, haakse bochten op volle snelheid makend, soms klein van formaat, soms vele malen groter dan een Boeing 747, enz. en zijn er vervolgens terecht van overtuigd dat ze geen aardse techniek hebben waargenomen en dat het bijna niet anders kan dan dat het van buitenaardse herkomst moet zijn.


Klik op de afbeelding om de video te bekijken (NL ondertiteling)

Maar ja, het klinkt interessant om in de krant ‘onafhankelijke experts’ aan te halen, dat klinkt gedegen, maar is gewoon een truc om je te laten geloven dat die het laatste woord hebben. Vaak, zeg maar gerust altijd, zijn het experts van hetzelfde allooi als Marcel Hulspas, geboren ontkenners en aangesloten bij een sceptische organisatie die jaarlijks een geldbedrag van bv. een overheidsinstelling krijgt. Hoe onafhankelijk ben je dan?

Er wordt in de krant door de zogenaamde ‘experts’ beweerd dat het mogelijk drones van de Chinezen zijn. Dat er in 2004, het jaar waarin de eerste marine video werd opgenomen, al dergelijke zeer geavanceerde drones van Chinese makelij waren wordt door oprechte experts als zeer onwaarschijnlijk beschouwd en zelfs vandaag de dag is er geen enkel stukje informatie uitgelekt dat ze die nu wel zouden hebben. Wat deze ‘drones verklaring’ compleet onderuit haalt, zijn de waarnemingen van objecten die 40, 50, 60, ja zelfs 70 jaar geleden al dezelfde capriolen uithaalden als de Tic-Tac UFO in de 2004 Marine UFO-video. Zoals:
* Hoe die objecten wel met het blote oog waren te zien, maar vaak niet op radar verschenen, maar ook andersom.
* Hoe deze objecten urenlang op dezelfde locatie in de lucht bleven hangen.
* Mocht er een gevechtstoestel op af worden gestuurd (iets dat de Amerikaanse luchtmacht in de jaren ’50 talloze malen deed, waarbij meer dan 100 toestellen op onverklaarbare wijze neerstortten of gewoon waren verdwenen) dan verdween het object binnen een seconde vanuit stilstand over de horizon of in het heelal.

Dus, óf de Chinezen (of de Russen of wie dan ook) hadden in die jaren al zeer geavanceerde drones die zelfs in de ruimte konden vliegen, óf het waren objecten waarvan we nu nog niet weten van zie ze zijn en vanwaar ze komen.

Bekijk onderstaande korte video met NL ondertiteling waarin de UFO-onderzoeker Luis Elizondo, van nota bene het Pentagon zelf en nu als klokkenluider naar buiten getreden, over de objecten in de video’s heeft te zeggen en of die van de Chinezen kunnen zijn:


Klik op de afbeelding om de video te bekijken (NL ondertiteling)

Wat de gevestigde media al decennia doen, is het negeren van het gigantische UFO-dossier. Deze drie UFO-video’s zijn absoluut niet het enige bewijs van het opduiken van vreemde objecten in het aardse luchtruim en ook in de nabije ruimte rondom het International Space Station en voorheen ook rondom de Space Shuttles.

Natuurlijk zijn deze video’s geen 100% bewijs dat (sommige) UFO’s daadwerkelijk van buitenaardse herkomst zijn, maar voorlopig is dat nog steeds de beste hypothese en er zal onafhankelijk, eerlijk, open en gedegen wetenschappelijk onderzoek moeten worden opgestart om te achterhalen wat het zijn en van wie ze zijn. Dat onderzoek moeten we niet overlaten aan de overheid, marine en de luchtmacht, dat hebben alle onderzoeken die zij in het verleden naar het UFO-fenomeen hebben gedaan wel uitgewezen. Liegen, bedriegen, achterhouden van info, echte gevallen in de doofpot stoppen en het belachelijk maken van oprechte onderzoekers stonden daarbij centraal. Goed gedocumenteerd is ook het feit dat geheime diensten al sinds de jaren ‘50 infiltreerden in de media en de media naar een ‘Klaasvaak’ omtoverden en dwongen artikelen te schijven zoals de Volkskrant en vele andere kranten wereldwijd dat vandaag de dag nog steeds doen.

TERUG


Share