TERUG

De mogelijke buitenaardse nep invasie?

Door: Paul Harmans – ufowijzer.nl

10 juni 2023

De afgelopen weken zijn er klokkenluiders in nota bene de gevestigde media verschenen, die beweren dat de Amerikaanse overheid in het bezit is van neergestorte en neergeschoten buitenaardse ruimteschepen en zelfs van geborgen buitenaardse wezens. Iets wat wij als UFO-geïnteresseerden al jaren weten, er zijn in de afgelopen 70 jaar talloze klokkenluiders geweest die dat beweerden. Maar er wordt door veel mensen gedacht dat we nu op het punt staan van een nepinvasie van buitenaardsen. En voor veel van die mensen staat het vast dat die nieuwe klokkenluiders zijn ingezet om via de media de mensheid erop voor te bereiden dat buitenaardsen bestaan en kwaadaardig zijn zodat de komende nep invasie van buitenaardsen de mensheid zal vervullen van doodsangst en ze aan alles zullen toegeven wat de kwaadaardige elite van hen eist, voornamelijk het afnemen van rechten en vrijheden en een ongekend deel van de door de mensheid opgebrachte belastingen dat naar de wapenindustrie, in het bezit van dezelfde elite, gaat om onderzoek te doen naar en nieuwe wapens te produceren om de buitenaardsen te weerstaan.

Maar is het werkelijk zo dat deze nieuwe klokkenluiders door de Deep State zijn aangewezen om leugens te vertellen die door de media moeten worden gebracht als de waarheid, zodat we nu wel opeens gaan geloven dat buitenaardsen bestaan en we ons moeten doodschrikken als hologrammen ons doen geloven dat ‘ze’ eraan komen? Ik beweer hier niet mee dat de Deep State die ‘buitenaardse kaart’ niet zal spelen, ze zijn nu eenmaal tot alles in staat. Maar het kan bij deze nieuwe klokkenluiders, die nu wel in de media komen, ook gaan om mensen die wel degelijk kennis hebben van wat er in de laatste decennia geborgen is aan buitenaardse techniek en niets van doen hebben met bedrog van de Deep State!

De mensheid, althans de overgrote meerderheid, is zo naïef dat als de media en politiek zeggen dat iets niet bestaat, dat we dan zelf niet ons gezond verstand aanwenden om eens verder te kijken dan de krant, het journaal en de politiek. Vergelijk het met de (corona) vaccins, als dezelfde kliek vertelt dat het volkomen veilig is, dan gelooft de meerderheid dat klakkeloos, maar als je je eigen onderzoek zou dan, dan zou je al heel snel ontdekken dat er een hele schadelijke geschiedenis over vaccins bestaat en dat het coronavaccin binnen veel te korte tijd op de markt werd gebracht waarbij onderzoeken en testen bijna niet gedaan zijn en NIEMAND dus weet of ze wel of niet schadelijk zijn en in welke mate.

Hetzelfde met buitenaards leven, als je zelf even je gezonde verstand aanwendt, dan kun je toch zelf ook wel bedenken dat wij als aardse beschaving ONMOGELIJK de enige beschaving in dat niet te meten grote universum kunnen zijn. Alleen al in ons eigen Melkwegsterrenstelsel draaien een paar honderd miljard zonnestelsel zoals het onze rond! En buiten onze Melkweg bevinden zich een paar honderd miljard sterrenstelsels gelijk aan onze Melkweg, met in elk daarvan weer een paar honderd miljard zonnestelsel. En dan zal alleen op dat blauwe planeetje rondom dat ene zonnetje leven zijn ontstaan?

Jaren geleden heeft men al ontdekt dat van alle sterren die wij kunnen waarnemen, meer dan 90% exact gelijk is aan onze zon en inmiddels is ook bewezen dat we bij de dichtstbijzijnde sterren/zonnen die wij kunnen waarnemen, planeten ronddraaien, zonder twijfel is dat dus gewoon zoals het universum is opgebouwd.

EN… is het dan zo vreemd om aan te nemen dat er rond die zonnen ook planeten draaien waarop net zo goed als bij ons een uitbundig leven is ontstaan?
EN… is het dan zo vreemd om aan te nemen dat daar ook intelligent leven op is ontstaan?
EN… is het dan zo vreemd om aan te nemen dat dat intelligente leven op sommige planeten duizenden, zo niet miljoenen jaren verder is met kennis en techniek dan wij?
EN… is het dan zo vreemd om aan te nemen dat een aantal, zo niet alle, vergevorderde intelligenties net als ons op reis is gegaan buiten de planeet om eens te kijken of ze andere intelligente beschavingen kunnen vinden?
EN… is het dan zo vreemd om aan te nemen dat een aantal van die buitenaardse intelligenties, misschien al duizenden jaren terug, of 100 jaar geleden, de aarde en de mensheid hebben ontdekt?

Ik weet het, veel mensen nemen aan dat het UFO-fenomeen nonsens is en dat buitenaardsen niet bestaan en dat het bij de nieuwe klokkenluiders gaat om het door de Deep State spelen van de ‘buitenaardse kaart’, waarbij we als wereldbevolking in de maling worden genomen en het ‘lijkt’ alsof de buitenaardsen komen. De Deep State zal daarbij met hologrammen en andere technieken buitenaardse voertuigen in de lucht tonen en we zullen daar door de media angst voor aangejaagd worden en dus gaan smeken of onze regeringen asjeblieft maatregelen willen nemen en dat we daar heel graag onze laatste vrijheden en rechten voor willen inleveren. Nogmaals, ik beweer niet dat ze dat niet zullen proberen, maar het kan ook anders in elkaar steken als we alles wat we sinds 70 jaar over het UFO-fenomeen weten in overweging nemen.

Denk even aan wat ik hierboven schreef over het oneindige universum, iets waar ook de NASA, het leger, de marine, de luchtmacht en andere agentschappen van op de hoogte zijn en net als mij die ‘EN… vragen’ al jaren geleden hebben gesteld. Is het dan zo vreemd dat de Verenigde Staten (maar ook andere landen!) al tientallen jaren geleden een speciale geheime eenheid heeft samengesteld die meteen op pad wordt gestuurd als er een onbekend toestel is neergestort? Denk je niet dat zij heel graag als eersten en liefst als enigen, over eventuele buitenaardse kennis en techniek willen beschikken en het bestaan en de acties van een dergelijke eenheid dus diep geheim zullen houden?

Al in 2001 kwam Steven Greer met iets van 800 hooggeplaatste getuigen naar buiten en zelfs CNN besteedde daar aandacht aan. Onder hen generaals, astronauten, piloten, wetenschappers, politici, luchtverkeersleiders, enz. die allemaal ONDER EDE hun bevindingen met het UFO- en buitenaardse fenomeen vertelden en in feite vertelden wat we in principe al sinds de jaren ’40 daarover weten, tenminste als je de moeite had genomen verder te kijken dan de gevestigde media. Onder die 800 getuigen zaten ook mensen die getuigden over een speciale en geheime militaire eenheid die 24 uur per dag, alle dagen van het jaar, paraat stond/staat om uit te rukken naar de mogelijke crashsite van een UFO. En het ging/gaat daarbij niet om eens in de 10 jaar, maar om meerdere keren per jaar!

En ja, al deze getuigen van Greer (feitelijk ALLE UFO-getuigen van de laatste 80 jaar), zijn ondanks hun status en ondanks hun bewijs, grondig zwart gemaakt door zowel de media als de politiek, het zouden leugenaars zijn, en het zouden mannen zijn die al gepensioneerd waren en ‘dus’ hun geestelijke vermogens kwijt waren en maar wat raaskalden. Ach, de lijst van verdachtmakingen is lang, maar door veel mensen klakkeloos als waarheid aangenomen.

TERUG


Share