TERUG

TOPGEHEIM METAAL VERKREGEN VAN UFO’s MOET OPENBAAR WORDEN GEMAAKT

Door: Jon Austin

30 december 2017

Vertaling: Paul Harmans

Bron: https://www.express.co.uk/news/weird/897900/UFO-Pentagon-metal-aliens-make-public


De vraag naar het bewijs dat er onbekende metalen van UFO’s zijn verkregen die in het bezit zijn van de Amerikaanse overheid neemt toe.

UFO-auteur Anthony Bragalia tracht de waarheid te achterhalen over de recente beweringen dat er metalen van UFO’s zijn verkregen tijdens een topgeheim UFO-onderzoek van de Amerikaanse overheid en zijn opgeborgen in een gebouw van een ruimtevaart miljardair in Las Vegas. Mr. Bragalia heeft via een Amerikaanse wet op openbaring van informatie documenten opgevraagd betreffende de plek waar de metalen liggen opgeslagen.

Tot nu toe zijn er geen afbeeldingen opgedoken van de beweerde metalen en ook geen details over waar ze zijn gevonden of verslagen van testen die erop zijn uitgevoerd.

Hij zegt dat hij bereid en in staat is, de Amerikaanse overheid voor de rechter te slepen als de informatie niet wordt verstrekt. Meldingen over het metaal doken deze maand (dec. 2017) op nadat de New York Times onthulde dat het Amerikaanse ministerie van defensie vanaf 2007 tot 2012 ten koste van 22 miljoen dollar een topgeheim onderzoek naar het vaststellen van bedreigingen vanuit de ruimte had lopen.

Mr. Bragalia zegt: “Ik heb via de wet op openbaring van informatie bij vijf Amerikaanse agentschappen van het ministerie van defensie de aanvraag ingediend om de testresultaten vrij te geven van de UFO-legeringen die in het bezit zijn van de Amerikaanse overheid zoals gemeld door de New York Times.”

Het verhaal werd eerder deze maand (dec. 2017) via de New York Times bekend, toen de voormalige beambte Luis Elizondo onthulde dat Bigelow Aeropsace door de Amerikaanse overheid was ingehuurd om in ‘aangepaste gebouwen’ vreemde metaalachtige materialen op te slaan die waren geborgen door militair personeel als zijnde overblijfselen of wrakstukken van (gecrashte) UFO’s.

Het bedrijf gerund door Robert Bigelow, kreeg volgens het artikel door het ministerie van defensie grote bedragen betaald om het fenomeen te onderzoeken en beter te kijken naar de ‘metaallegeringen’.

Mr. Bragalia zegt: “Deze bekentenis van het Amerikaanse leger over het verkrijgen van UFO-wrakstukken is historisch. De details over de exacte aard van het materiaal zijn schaars. Om deze details over de wrakstukken helder te krijgen dwing ik verschillende agentschappen alles wat zij weten over deze mogelijke buitenaardse legeringen te onthullen.”

Mr. Bragalia is niet de enige die vragen heeft over de beweringen van metaal dat is gevonden. Jeff Wise schreef op Nymag.com over de bewering: “De oprechte presentatie van deze beweringen duidt erop dat de schrijvers geloven dat ze waar zijn. Maar ze vragen om bevestiging. Zijn de naar voren gebrachte documenten betrouwbaar? En op welke wijze zijn de gebouwen aangepast en waarom was het nodig dat ze aangepast werden om dat materiaal op te slaan?”

Jacob Winding zei op Pastemagazine.com: “Als dit waar is, dan is het het grootste nieuws in de geschiedenis: een overheid die in het bezit is van buitenaards materiaal dat zogezegd in staat is onze fysieke wereld op een hoger plan te brengen. Ik vond het vreemd dat iedereen dit leek te accepteren en eraan voorbij ging, maar dit is 2017.”

Na aandringen vertelde de New York Times journalist Ralph Blumenthal aan MSNBC: “Ze hebben, zoals wij meldden, wat materiaal van deze objecten dat is bestudeerd zodat wetenschappers kunnen uitvinden wat het is dat zorgt voor de verbazingwekkende eigenschappen… het is van een samenstelling die zij niet kennen.”

In mei (2017) verbaasde Mr. Bigelow de wereld door tijdens een interview met CBS ’60 minutes’ te verklaren dat hij gelooft dat intelligente buitenaardsen in het geheim op de aarde zijn en dat de overheid dat weet.

Het UFO-onderzoek werd geleid door een militaire inlichtingenbeambte, Luis Elizondo, op de vijfde verdieping van de C-ring van het Pentagon. Mr. Elizondo, die in oktober ontslag nam en samen met de voormalige zanger van de band Blink 182, Tom DeLonge, de onderzoeksgroepering To The Stars Academy vormde, zei dat het onderzoek in het geheim doorging en dat hij een opvolger had waarvan hij de naam niet wil noemen.


Luis Elizondo

Nick Pope, een voormalige onderzoeker van het UFO-fenomeen voor het Britse ministerie van defensie, zegt: “Er zijn testen die je kunnen vertellen of materiaal wel of niet in de ruimte is geweest, zoals die waarbij naar de isotopenverhoudingen of naar de ionisatie wordt gekeken. Dit soort testen wordt uitgevoerd op meteorieten, om die te onderscheiden van aards gesteente. Als enig materiaal is blootgesteld aan kosmische straling, is dat geen bewijs dat ze buitenaards zijn, ze komen wellicht van een satelliet of raket, maar het verheldert de zaken wel. Deze testen zijn voor scheikundigen en materiaalspecialisten zo voor de hand liggend, dat het onwaarschijnlijk is dat ze die nog niet hebben toegepast. Bigelow Aeropsace moet de resultaten van deze testen kennen en waarschijnlijk zijn hun bevindingen teruggekoppeld aan het Pentagon onderzoek.”

Hij gelooft dat het nog een hele toer wordt om informatie vrij te krijgen. Hij zegt: “Journalisten en UFO-onderzoekers staat nog een onplezierige verrassing te wachten als ze ontdekken dat veel van hun vragen om openbaring van informatie van het Pentagon onderzoek, op basis van de wet op openbaring van informatie, worden afgewezen omdat de informatie niet onder deze wet valt, omdat het in handen is van Bigelow Aerospace en niet in die van een overheidsagentschap. Dat is één van de redenen waarom een overheid bepaalde gevoelige projecten in een particuliere omgeving onderbrengt.”

Er zijn geen officiële verslagen over de beweerde materialen vrijgegeven, maar er wordt beweerd dat er ook onderzoek werd uitgevoerd op mensen die met het materiaal in contact waren geweest om te kijken of het bepaalde effecten op hen had.

Het geheime UFO-project werd in eerste instantie betaald op verzoek van de voormalige senator Harry Reid, welke dit jaar (2017) bij de regering met pensioen ging. Deze democraat voor Nevada stond toe dat het geld naar het bedrijf van zijn vriend Mr. Bigelow ging.

Express.co.uk heeft Mr. Bigelow via Bigelow Aerospace benaderd om uit te vinden wat er met het materiaal is gebeurd, of hij het nog in zijn bezit heeft, of het gefotografeerd kan worden en of verslagen of studies ervan vrijgegeven kunnen worden.

Express.co.uk heeft ook contact opgenomen met Mr. Reid en Mr. Elizondo via de To The Stars Academy, om hen te vragen of zij weten wat er met de materialen is gebeurd.

Alle drie moeten nog reageren.

TERUG


Share