DE MARINE GEEFT OFFICIEEL UFO/UAP VIDEO’s VRIJ, NOEMT ZE ‘HISTORISCH’

Door: John Greenewald, Jr.

27 april 2020

Vertaling: Paul Harmans

Bron: https://www.theblackvault.com/documentarchive/navy-officially-releases-ufo-uap-videos-calls-them-historical


In december 2017 postte de New York Times twee video’s die iets toonden dat werd genoemd Unidentified Aerial Phenomena of UAPs. (Ongeïdentificeerd Luchtfenomeen). Het algemene publiek noemt dat UFO’s, Ongeïdentificeerde Vliegende Objecten. De video’s waren gelabeld als ‘FLIR1’ en ‘Gimbal’ en waren vrijgegeven door To The Stars Academy of Arts & Science, zij waren de bron waar de New York Times de video’s vandaan haalde. Sinds de publicatie ervan, en een derde video onder de naam ‘GOFAST’ in maart 2018, waren er veel raadsels betreffende de video’s en hun officiële bron, inclusief het gegeven dat ze niet ‘officieel’ waren vrijgegeven. Maar vandaag is dat raadsel opgelost.

Ondanks dat de media rondom de wereld het verhaal oppakten over het Pentagon dat de video’s had vrijgegeven, bestond er geen bewijs om dat te ondersteunen. Gedurende anderhalf jaar bleef het Amerikaanse leger nagenoeg stil over de video’s, ze gaven alleen toe dat de video’s nooit officieel waren vrijgegeven. Het was in september 2019 dat de Amerikaanse marine toegaf dat alle drie de video’s iets lieten zien dat werd betiteld als UAP’s en dat zij dat niet konden identificeren.

“De marine bestempelt de objecten die te zien zijn in de video’s als Ongeïdentificeerde Luchtfenomenen,” zo zei Joseph Gradisher, een officiële woordvoerder voor de plaatsvervangend commandant voor Naval Operations for Information Warfare. Deze onthulling werd wereldwijd opgepakt en ging viraal.

Ondanks dat het Amerikaanse leger opmerkingen maakte over de afkomst van de video’s, wilden zij ze niet officieel vrijgeven via hun bureau voor publieke zaken. Ze bleven volhouden dat de video’s nooit waren vrijgegeven voor officiële vrijgave en weigerden een ‘officiële’ kopie te verschaffen.

De Black Vault heeft echter via een FOIA verzoek (WOB verzoek) een officiële vrijgave van de video’s verkregen. Op 27 april 2020 bracht het ministerie van defensie een persbericht uit waarin zij zeggen dat ze deze drie video’s officieel hebben vrijgegeven voor het algemene publiek. De titel van de officiële FOIA brief aan de Black Vault luidt:
‘Verklaring Door Het Ministerie Van Defensie Betreffende De Vrijgave Van Historische Marine Video’s.’

In de brief staat oa: ‘Het ministerie van defensie heeft goedkeuring gegeven aan het vrijgeven van drie vertrouwelijke video’s, één genomen in november 2004 en de twee andere in januari 2015 Het ministerie geeft de video’s vrij om daarmee misvattingen bij het volk weg te nemen aangaande of de video’s die rondgaan echt zijn en of er meer rondom de video’s gaande is. Het luchtfenomeen te zien in de video’s blijft gekarakteriseerd als ‘ongeïdentificeerd’. De vrijgegeven video’s kunnen gevonden en gedownload worden op het Naval Air Systems Command FOIA Reading Room:
https://www.navair.navy.mil/foia/documents.’

UFO: Pentagon releases three leaked videos - is the truth finally out there?

Klik op de afbeelding om de video van de drie objecten te bekijken

Als toevoeging op het bovenstaande, als je het ministerie van defensie moet geloven, bestaan er geen video’s met een hogere resolutie. Dus het publiek moet het doen met de resolutie die ze gedurende bijna tweeënhalf jaar hebben gezien.


Opmerking Paul Harmans – ufowijzer
Neem van mij dat deze drie video’s wel degelijk met een fabelachtige resolutie in het bezit zijn van het ministerie van defensie, maar dat ze die niet vrijgeven omdat er waarschijnlijk details in te zien zijn die men niet vrij wil geven. Het ministerie heeft ook absoluut veel meer UFO-video’s in haar bezit, want militaire piloten melden als sinds de jaren 40 van de vorige eeuw dat ze UFO’s achtervolgden en daar in een aantal gevallen video’s van maakten. Helaas moeten we maar hopen dat die ooit worden vrijgegeven. Voor nu is het wel duidelijk dat UFO’s wel degelijk bestaan, maar wat betreft de herkomst weten we officieel niets zeker.

Het heeft er echter alle schijn van (en dat geven de piloten die deze video’s schoten zelf ook toe) dat het geen objecten en techniek van deze aarde zijn. En vergeet daarbij ook niet, dat wat de video’s van 2015 tonen (extreme versnellingen, enz.), ook al werd waargenomen bij objecten gezien in de jaren ’40 en ’50 van de vorige eeuw, dus als het aardse techniek zou zijn (waarvan het Amerikaanse leger zegt het niet te kennen) dan hebben we deze techniek al 70 jaar in ons bezit en dat lijkt mij een beetje sterk!

En waarom denk je dat nu juist in deze tijd, waarin de gevestigde media overuren draaien om op absurde wijze het Coronavirus te hypen als het grootste gevaar voor de mensheid, de Amerikaanse marine de video’s officieel vrijgeeft? Omdat er momenteel geen mediakanaal is dat er aandacht aan zal besteden en dus blijven de kansen zeer beperkt dat meer mensen meer willen weten over het UFO-fenomeen en zullen aandringen op meer openheid en meer video’s.


TERUG


Share