TERUG

HET OPROLLEN VAN DE DEEP STATE IS IN GANG GEZET

Door: David Wilcock

30 april 2018

Vertaling: Paul Harmans

Bron: https://divinecosmos.com/davids-blog/21021-happening


Voorwoord Paul Harmans – ufowijzer
Het onderstaande is een samenvatting van het tientallen pagina’s grote artikel van David Wilcock. Ik hoop dat zodra de corrupte elite (de Deep State) is opgedoekt, ook de UFO-informatie vrijkomt, want dat de Deep State dit soort zaken voor ons verborgen houdt is wel duidelijk.


De Deep State waarschuwde Trump: “Je zult de storm niet doorstaan”
Trump antwoordde simpelweg: “IK BEN DE STORM!”

------------------------

Het Oprollen Van De Deep State Is In Gang Gezet
De oorlog achter de schermen met de bedoeling de Deep State op te rollen, heeft volgens meerdere insiders eindelijk een beslissend moment bereikt. ‘Het’ gebeurt nu.

Ondanks dat nu nog veel dingen behoorlijk verborgen zijn voor de ongeïnteresseerde burger, beweren meerdere onafhankelijke bronnen dat belangrijke, zichtbare stappen tegen de Deep State aanstaande zijn. Dit zal zich niet noodzakelijkerwijs voordoen als het ‘massa-arrestatie’ scenario dat we eerder hebben voorspeld. We zullen echter binnenkort wel op de voorgrond tredende arrestaties en het openbaren van nieuwe gegevens zien.

Niemand kan ontkennen dat er momenteel in de VS meer dan 24.000 verzegelde strafrechtelijke aanklachten te boek staan, het hoogste aantal ooit. Van mijn vriend David Seaman is al zijn informatie van Youtube en sociale media verwijderd, maar hij komt terug met verbazingwekkende, vertrouwelijke mededelingen en nieuwe geheime informatie over de aanstaande arrestaties.

Alex Jones had een Lockheed Skunk Works insider genaamd Zach, die beweert dat we op het punt staan disclosure gebeurtenissen mee te maken welke ons kunnen transformeren tot een multi-planetaire samenleving.

Onvoorstelbaar kwaad wordt systematisch blootgelegd en uitgeroeid. We spreken hier al jaren over en uiteindelijk gebeurt het. Onze eigen directe insiders hebben substantiële en nog voortgaande bedreigingen ondervonden. Deze duidelijke aanvallen en de extreme aard ervan duiden erop dat zich vertwijfeling voordoet. Maar we geven niet op.

Zeer Intense Tijden
Als je eenmaal de ‘schaduw oorlog’ begrijpt die nu zijn hoogtepunt bereikt, dan snap je dat dit tot verwarrende en verontrustende politieke gebeurtenissen kan voeren welke nieuwe en dramatische niveaus kunnen bereiken. Het resultaat dat we zullen zien als de Alliantie slaagt in haar campagne tegen de Deep State, zal echter boven de verbeelding uitstijgen. (De Alliantie bestaat uit een meerderheid van het Amerikaanse leger en de inlichtingendiensten en zij ondersteunen disclosure. Daarover straks meer.)

Zoals je wellicht weet heb ik directe toegang tot insiders die zeer unieke en fascinerende inzichten verschaffen over de revolutie die zich nu in onze wereld voordoet. Als resultaat daarvan weten we dat de Deep State een schat aan verbazingwekkende zaken heeft verborgen, zoals antieke buitenaardse ruines, gecrashte en geborgen buitenaardse technieken, geborgen buitenaardse lichamen en gekopieerde interstellaire voertuigen.

Zij hebben tevens een voortdurend en rechtstreeks contact met meerdere intelligente buitenaardse beschavingen. Het bereik en de mogelijkheden van wat er verborgen ligt in de verschillende ondergrondse opslagplaatsen kan ons letterlijk binnen een dag transformeren naar een Star Trek tijdperk.

Wat Staat Er In De Weg?
Het idee dat dit alles voor ons verborgen is gehouden is onthutsend. Er is nog steeds een wijdverbreid debat of UFO’s daadwerkelijk bestaan.

Ik ontmoette onlangs op een verjaardagsfeestje twee verschillende mensen van middelbare leeftijd, beiden hadden een indrukwekkende UFO-waarneming. Maar de belachelijkheidsfactor was in die tijd, toen zij deze duidelijk intelligent bestuurde voertuigen zagen, zo hoog dat ze er somber gestemd van werden. Elk van deze mannen besloot de waarneming voor zichzelf te houden omdat ze niet één van die UFO-gekkies wilden zijn. Jongere mensen hebben het voordeel van vier generaties van geleidelijke openbaring en zien het niet langer als een onderwerp dat belachelijk en bespottelijk is.

Voor de niet-ingewijden is het moeilijk te geloven dat een regering of een organisatie dergelijke indrukwekkende en wereldveranderende doorbraken kan tegenhouden. De hoofdmacht die ons verhindert om toegang te krijgen tot deze technologie is een elite, een hyperrijke Lucifer sekte helaas. Veel van hun leden zijn betrokken bij wat de meesten zouden noemen kwaadaardige praktijken, zoals pedofilie, offerplechtigheden, mensenhandel en de wens de aardse populatie drastisch te verminderen.

Het Grotere Plaatje Van De Alliantie
Ik heb sinds 1996 tientallen insiders ontmoet die hebben onthuld dat er enorme geheimen voor ons verborgen worden gehouden door ‘de overheid’. De term ‘overheid’ is ontoereikend omdat deze mensen beide politieke partijen in Amerika (democraten en republikeinen Vert.) controleren en daarom nooit een verkiezing hebben verloren. Deze zelfde ‘overheid’ vermoorde op klaarlichte dag John F. Kennedy omdat hij zich tegen hen verzette en verzon daar een belachelijke eenmansactie complottheorie voor.

Deze ‘overheid’ had onbeperkte macht over de media, belangrijke bedrijven, het leger, de landbouw, de farmaceutische industrie, de olie-industrie en de ‘too big to fail’ banken. Dat is allemaal veranderd door de opkomst van wat we noemen de Alliantie. In werkelijkheid is de Alliantie een verbond van meerdere, verschillende pressiegroepen die strijden tegen deze kwaadaardige macht.

Deze kwaadaardige macht wordt nu meer toepasselijk de Deep State genoemd. Andere vaak gehoorde benamingen zijn de Cabal, de New World Order of de Illuminatie.

Veel Van Ons Bevinden Zich Nog In Het Rijk Van De Fantasie
Het zou fantastisch zijn als we een mooie, eenvoudige, goed onderbouwde openbaarmaking van de Deep State voor het complete volk krijgen. Tenminste, zo lijkt het. Er zijn namelijk enkele aanmerkelijke problemen voor iedereen die dat probeert te doen. Ondanks dat het bewijs voor het bestaan van de Deep State overweldigend is, zullen de leden ervan zich doodvechten om het geheim te houden.

De gevestigde media staan nog steeds onder zware controle van de Deep State. Als je dat nog steeds niet door hebt, dan kan veel van wat er nu plaatsvindt mysterieus lijken. De mensen van de Alliantie weten uit de eerste hand dat de Deep State net zo reëel en serieus is als een hartaanval. Zij hoeven zich niet af te vragen of iets van dit alles wel waar is. De Deep State is een vaststaand feit voor hen. Het is een moorddadige groep die vecht tot de dood erop volgt.

Toch is het voor veel mensen nog een fantasie. Het is gemakkelijker om dat zo te houden om zodoende de emotionele pijn te vermijden die het onder ogen zien van de waarheid oproept.

Het Is Eenvoudig Het Bewijs Te Negeren
Het is voor ons heel eenvoudig om de bergen bovenop bergen van aantoonbaar bewijs dat de Deep State echt is te negeren. Waarom? Heel eenvoudig. Het is veel en veel gemakkelijker en comfortabeler om ‘in slaap te blijven’ exact zoals de Deep State dat van je wilt, en in ontkenning te blijven. Op die manier kun je pretenderen dat alles oké is en dat je sowieso toch niets kunt doen om deze problemen op te lossen.

Het Deep State business model vereist dat je onwetend blijft – tenminste tot aan de finalestage van hun plan waar zij alles overnemen. De heroïsche inspanningen van de Alliantie hebben de oeroude droom van een ‘New World Order’ (Eén Wereldregering) absoluut onmogelijk gemaakt voor de Deep State.

Ik Moedig Jullie Aan Een Beetje Beter Te Kijken
Ik snap dat sommige mensen niets anders kunnen zien dan onheil en negativiteit in de huidige Amerikaanse regering. Je wilt mogelijk je vingers al opwarmen om een indrukwekkende stortvloed aan haat uit je toetsenbord te rammelen.

Een naaste vriend zag iemand een heftige ineenstorting ondergaan toen de vergeldingsaanval op Syrië werd aangekondigd. Het is heel eenvoudig de huidige regering te haten. De gevestigde media voeden je constant met reden na reden om boos te zijn.

Ik heb altijd getracht naar de achtergronden van het nieuws te kijken en ik zie de acties van de Deep State die mogelijk niet voor iedereen duidelijk zijn. De waarheid is zelden zo eenvoudig als welke intrige dan ook die we door de media krijgen voorgeschoteld. Dat mag beledigend klinken, in het bijzonder voor de oudere generaties, maar het is niettemin de waarheid.

Je hoeft niet te houden van de huidige regering om te begrijpen dat er een zeer serieuze oorlog gaande is tussen hen en wie het zijn die de gevestigde media in hun macht hebben.


Nawoord Paul Harmans – ufowijzer
Ik heb vanaf dat Trump president werd in hem geloofd. Eindelijk een man die ‘onze’ taal sprak (zie daarvoor onderstaande korte video met NL ondertiteling). Trump betitelde tijdens zijn campagne de gevestigde media al als de brengers van nepnieuws en daar heeft hij groot gelijk in. Geen wonder dat de gevestigde media (met uitzondering van Fox News) uitsluitend negatief nieuws over hem brengen en tot op de dag van vandaag Hillary Clinton ophemelen en haar graag als president hadden gezien. Hillary, het meest corrupte en kwaadaardige kreng ooit en lieveling van de Deep State omdat zij hun misdaden zou hebben verborgen voor het volk.

 

David Wilcock schrijft het ook: kijk naar de achtergronden van het nieuws, haal de feiten niet uit de krant, kijk verder dan je neus lang is. De Clintons zijn corrupt tot op het bot, de Clinton Foundation is een criminele organisatie waar geld wordt witgewassen en voor eigen gewin wordt aangewend. De Clintons waren, samen met veel andere Deep State leden, kind aan huis op het privé eiland van Jeffrey Epstein, alwaar ze seks hadden met kinderen en daar zeer kwaadaardige rituelen mee uithaalden waarna de kinderen werden gedood en de Deep State leden (ook Hillary!) verscheidene organen en klieren opaten. Ik weet het, het is moeilijk te geloven, maar het is maar al te waar!

Al een tijdje volg ik dagelijks de berichten van Q, je vindt ze op youtube en het is frappant hoe deze Q telkens weer van te voren op de hoogte is van gebeurtenissen die daadwerkelijk plaatsvinden. Q moet een insider op hoog niveau zijn om de stappen van Trump en de onderzoeken die lopen naar de Deep State leden van te voren te kennen. Ook Q geeft regelmatig aan dat je niet binnen een paar maanden de Deep State kan oprollen, het moet langzaam en gedegen uitgevoerd worden. Ook om het volk de tijd te geven om al het nieuws dat nu naar buiten komt te verwerken en uiteindelijk te accepteren als de waarheid.

Links naar Q video's en uitleg:
The Patriot Hour
SpaceShot76
McAllisterTV

Op mijn Facebook pagina (zolang ik dat Deep State programma nog heb) besteed ik meer aandacht aan Q:
https://www.facebook.com/paul.harmans.7


TERUG


Share