DE VOLKOMEN ONBETROUWBARE EN ‘GEKOCHTE’ GEVESTIGDE MEDIA

Door: Paul Harmans – ufowijzer.nl

De gevestigde media zijn volkomen onbetrouwbaar en schrijven en roepen slaafs wat de gevestigde elite (al tientallen jaren de eigenaren van de media!) de wereldbevolking aan leugens, verdraaiingen en propaganda wil laten weten. Dat is de laatste jaren onomstotelijk aangetoond, zie de links onderaan deze pagina. Veel mensen weten dat inmiddels gelukkig ook en zeggen hun abonnement op de krant op en kijken met heel andere ogen naar de diverse journaals of kijken er al helemaal niet meer naar. Dat is een zeer positieve ontwikkeling.

Maar als het gaat om het UFO-fenomeen zijn burgers toch vaak nog geneigd dat af te doen als nonsens en betitelen degenen die er wel in geloven als UFO-gekkies, alu-hoedjes (of erger). Die mensen moeten zich realiseren dat de gevestigde elite absoluut niet wil dat de burger het UFO-fenomeen als reëel ziet. Waarom ze dat niet willen? Als UFO’s daadwerkelijk van buitenaardse herkomst zijn, dan vliegen ze niet op stookolie, dan vliegen ze op een energiebron die gegarandeerd de kip die de gouden eieren voor de elite legt (de fossiele brandstoffen) de nek zal omdraaien. Tevens gaat er dan een techniek en kennis achter schuil die al onze (technische) universiteiten degradeert tot kleuterklasjes. En iedereen met gezond verstand kan nog wel een aantal redenen verzinnen waarom de gevestigde orde (wapenindustrie, farmaceutische industrie, politiek, enz.) liever niet heeft dat de mensheid op positieve wijze kennis neemt van het UFO-fenomeen.

Die kennis onder burgers zou de elite dus veel, heel veel geld gaan kosten en dus hebben zij de gevestigde media opgekocht en al tientallen jaren de burger via hun ‘eigendommen’ laten weten dat onder andere (want er zijn veel meer belangrijke zaken van de elite die verborgen dienen te blijven) het UFO-fenomeen belachelijke onzin betreft. Het was in de jaren ’50 ook de CIA die de aanbeveling deed om de media daarvoor in te zetten en naar nu blijkt heeft de CIA ook vandaag de dag nog grote invloed op de media (zie de links).

Dus de mensen die het UFO-fenomeen als nonsens zien, zijn hun gehele leven verkeerd voorgelicht en hebben tientallen jaren voetstoots aangenomen dat, als in de krant staat of op het journaal wordt beweerd dat UFO’s niet bestaan, dat de waarheid is. Helaas zijn dat al die jaren leugens geweest ten voordele van de puisant rijke eigenaren van de media en hun puisant rijke vriendjes in andere zaken.

Bekijk de onderstaande 45 seconden video en je weet hoe de gevestigde media over het UFO-fenomeen denken. Lachen, lachen, lachen en een smoel trekken die iedereen moet laten weten dat het een volkomen gestoord onderwerp is en dat degene die die smoel trekt daar vooral niets mee te maken wil hebben. Eén journalist stelt een vraag over de recente onthulling (december 2017) van het geheime UFO-Pentagon programma, maar laat merken dat hij het ook niet serieus neemt en de rest van de zogenaamde professionele verslaggevers weet niet beter te reageren dan een stelletje idioten, hoe dom!

 


Diverse links die duidelijk maken hoe corrupt de gevestigde media zijn

Janneke Monshouwer – oud-NOS medewerkster: “Het Journaal is een nieuws-fabriek, die niet altijd uitzoekt of iets klopt, maar vaak het nieuws “volgt” en daarbij is het van groot belang dat het leuk ‘kijkvoer’ is: Wie het presenteert. Hoe het wordt gepresenteerd. “Hoe kom ik ‘over’? Het gaat allemaal om indrukwekkend, snel, mooi, veel en groot.” Bron:
https://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/oud-nos-journalist-over-verkrachting-van-al-het-nieuws


‘Waarom zijn censuur en verdraaiing standaard praktijken geworden? Waarom zijn de BBC en de NOS zo vaak een spreekbuis van de roofzuchtige macht? Waarom hebben de meest gelezen kranten zoals de New York Times en de Washington Post hun lezers zo vaak willens en wetens, regelrecht bedrogen? Wat trouwens ook voor de meest gelezen Nederlandse kranten geldt..!’ Bron:
https://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/waarheen-met-de-betrouwbaarheid-van-de-media


‘Op 10 oktober 1990 zorgt de emotionele getuigenis van het Koeweitse meisje Nayirah voor de start van de eerste Golfoorlog. Nayirah verklaart dat Iraakse soldaten in Koeweit baby’s uit de couveuses halen en ze op de koude ziekenhuisvloer voor dood achterlaten. De getuigenis blijkt achteraf nep. Nayirah is ingehuurd door een pr-agentschap uit de Verenigde Staten.’ Bron:
http://www.universiteitvannederland.nl/college/waarom-moet-je-niet-geloven-wat-in-de-krant-staat


‘Oorlogsverslaggever Arnold Karskens heeft een nieuw boek geschreven. Hij schrijft hierin hoe corrupt de Nederlandse journalistiek feitelijk is. Om tot deze conclusie te komen, deed hij interviews met 21 collega-journalisten, uiteenlopend van Hofland tot Ebru Umar, tot Joris Luyendijk. Het is een boek geworden over hoe corrupt de media in Nederland zijn.’ Bron:
http://www.wanttoknow.nl/nieuws/journalist-te-koop


Nota bene oud-Skepis bestuurslid Marcel Hulspas: ‘70 procent van de Nederlanders vindt journalisten weinig tot niet betrouwbaar. Ze scoren daarmee nauwelijks beter dan geestelijken, die decennialang hebben verzwegen dat er onder kerkelijke hoede kinderen werden misbruikt. Journalisten scoren ook slechter dan ambtenaren, waarvan ‘maar’ 67 procent zegt dat je ze eigenlijk niet kunt vertrouwen.’ Bron:
http://tpo.nl/column/niets-zo-onbetrouwbaar-als-de-nederlandse-journalist


‘Het is duidelijk nu, als je van een dergelijke ‘kwaliteitsjournalist’ hoort hoe de bezem in de steel steekt en je ziet hoe je gemanipuleerd wordt, dan weet je nu ook door wie en waarom. De slotconclusie is duidelijk: de diversiteit van meningen in de publieke opinie wordt nu slechts gesimuleerd en onze nieuwsberichtgeving is een pure hersenspoeling!’ Bron:
http://www.wanttoknow.nl/overige/klokkenluider-elke-dag-vervalste-ik-het-nieuws


‘Algemeen Dagblad, Trouw, NRC Volkskrant en Parool
De Nederlandse kranten hebben vrijwel allemaal geruime tijd geleden hun onafhankelijkheid en eigen identiteit verloren. De zichzelf ‘kwaliteitskranten’ noemende dagbladen Algemeen Dagblad, Trouw, NRC, Volkskrant en het Parool zijn in handen van één schatrijke Belgische familie (Vrij Nederland 15-05-09). De huidige representant van het van oorsprong Brabantse geslacht Van Thillo en bestuurder van De Persgroep corporatie, staat bekend als de ‘Berlusconi van de Lage Landen’, hoewel de door hem opgekochte ‘kwaliteitskranten’ zich tegenwoordig haasten om deze bijnaam en bijbehorende reputatie van geldbelustheid en saneringsdrift te ontkrachten.’
Bron:
http://www.earth-matters.nl/11/9659/verborgen-nieuws/wie-bepalen-het-nieuws-in-nederland.html


Ach, ik kan je hier moeiteloos nog tientallen van dergelijke staaltjes van volksbedrog door de gevestigde media aanbieden, maar als bovenstaande artikelen je er niet van kunnen overtuigen dat de gevestigde media compleet onbetrouwbaar, corrupt, opgekocht en omgekocht zijn, dan zullen nog eens 20 gelijkluidende artikelen dat ook niet doen. Dus is je geloof in de gevestigde media sterker dan je gezonde verstand? Dan wens ik je welterusten.

Tot slot geef ik je ook een link waar je de werkelijke achtergronden van de wereldpolitiek kunt vinden, het is het YouTube videokanaal van Cafe Weltschmerz:
https://www.youtube.com/channel/UClK9f1anqhuSaqDN5YE-wfw/videosShare