DISCLOSURE PROJECT

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

24 september 2019 - STEVEN GREER: HOE DE GEHEIMHOUDING IN STAND WORDT GEHOUDEN Gedurende zo’n elf jaar heb ik onopvallend bestudeerd hoe de echte geheimhouding in stand wordt gehouden en dan vooral die in de laatste helft van de 20e eeuw. Wat ik heb gevonden is verbazingwekkend en ronduit ongelooflijk. Wat u nu gaat lezen is de waarheid, maar ik moet toegeven dat ik het ook niet geloofd zou hebben als iemand het mij tien jaar geleden verteld had. U mag de rest van dit artikel lezen alsof het een gefingeerd verhaal is, misschien voelt u zich iets gemakkelijker om er vanaf een afstandje naar te kijken. Maar laat een deel van u weten dat dit de waarheid is.

24 september 2019 - GORDON COOPER GETUIGENIS DISCLOSURE PROJECT Gordon Cooper was één van de oorspronkelijke Mercury Seven astronauten en de laatste Amerikaan die alleen in de ruimte vloog. In zijn getuigenis verhaalt hij hoe hij UFO’s gadesloeg die in dezelfde formatie door het Duitse luchtruim vlogen als zijn gevechtseenheid. Deze UFO’s haalden manoeuvres uit die niet door conventionele gevechtsvliegtuigen konden worden gedaan. Hij had het idee dat ze wel onder intelligente controle moesten staan en met elkaar communiceerden om de soort manoeuvres die ze uitvoerden voor elkaar te krijgen. Bij een andere gelegenheid, tijdens het filmen van precisielandingen van conventionele vliegtuigen, vloog een schotel over hen heen en landde een eindje bij hen vandaan op de bodem van een droge meerbedding. Het gehele incident werd gefilmd, inclusief gedetailleerde close-ups. De film werd naar Washington gestuurd en kwam nooit meer terug.

24 september 2019 - GRAHAM BETHUNE GETUIGENIS DISCLOSURE PROJECT Graham Bethune is een gepensioneerde marinepiloot met een top-secret clearance (zeer geheime vertrouwensfunctie). Als gezagvoerder van een VIP-vliegtuig vervoerde hij veel hooggeplaatste officieren en burgers vanuit Washington DC. In zijn getuigenis vertelt hij over de waarneming die hij deed toen hij een groep VIP’s en andere piloten naar Argentia in Newfoundland (Canada) vloog. Ze waren allemaal getuige van een 90 meter grote UFO die in een fractie van een seconde op hun vliegtuig afkoerste, op een hoogte van 10.000 voet, en die op de radar te zien was. Bethune heeft deze gebeurtenis uitvoerig gedocumenteerd.

Ga voor meer Disclosure Project getuigenissen naar de oude UFOWIJZER pagina:
DISCLOSURE PROJECT


Share