2012

Door: Paul Harmans

Veel mensen hebben niets met 2012, ze weigeren vaak ook om er wat over te lezen, ze weten het zo wel. Dat gedrag wijkt in niets af van het gedrag dat de meeste mensen tonen als het over UFO’s gaat. Zodra je echter de moeite neemt iets meer over een fenomeen te weten te komen, dan kom je er al snel achter dat je er altijd veel te gemakkelijk over hebt gedacht. Zo is het ook met 2012. Niemand kan echter met zekerheid zeggen wat er nu precies gaat gebeuren, komt er een wereldwijde ramp waarbij de mensheid van het aardoppervlak wordt gevaagd, geen we allemaal over naar de vierde dimensie en zijn onze gedachten daar scheppend? Tussen deze twee uitersten zitten nog wat theorieën en niemand kan met zekerheid zeggen wat er gaat gebeuren. Er zijn wel wat mensen die dat wel voor 100% denken te weten, die verhalen zou ik dus voorlopig even met een korreltje zout nemen.

Wat mij wel de laatste maanden opvalt, is dat er een aantal mensen aan mij heeft gevraagd hoe ik over 2012 denk. Dat waren bijna allemaal mensen die voorheen niets wilden horen over wat de kennis van de Maya’s was, maar nu viel het ze op dat er toch wel heel veel aan het veranderen was, denk aan het klimaat, maar ook aan de financiële crisis, de economische crisis, de enorm toegenomen activiteit van veel vulkanen en een significante stijging van het aantal aardbevingen. Zouden de Maya’s misschien toch gelijk hebben, vroegen ze mij, en wat staat ons dan te wachten?


De kalendersteen van de Maya's

De Maya’s wisten zoveel meer, ze deden een pure wetenschappelijke vaststelling op basis van hun kennis dat in 2012 een nieuwe tijd zou ingaan, het was absoluut niet iets dat ze uit de mouw schudde. Ze wisten alles van het universum (dat zal onze orthodoxe wetenschap nooit toegeven, want volgens hen gaat de menselijke ontwikkeling op aarde in stijgende lijn, dus in die tijd konden de Maya’s dat niet weten. Hoe kortzichtig!). Ze wisten dat op dat moment onze zon met haar planeten op een zeer bijzondere stand ten opzichte van het centrum van het Melkwegstelsel zou staan en bepaalde invloeden vanuit dat centrum grote veranderingen teweeg zouden gaan brengen in de zon en de planeten (maar natuurlijk in alle sterren en planeten in het Melkwegstelsel die op dezelfde positie komen), denk aan de opwarming van elke planeet in ons zonnestelsel, denk aan het afnemen ven de magnetische velden van zowel de zon als de meeste planeten, maar diezelfde onzichtbare krachten/stralingen werken ook in op het menselijke lichaam en kunnen daar dus ook veranderingen in teweeg brengen. Misschien een verhoogd bewustzijn, is het werkelijk alleen maar toeval dat enkele regeringen ertoe over zijn gegaan hun UFO-files vrij te geven, of zijn er inmiddels voldoende mensen met macht gaan inzien (onder invloed van bepaalde energieën) dat iedereen recht heeft op die informatie?

Zie onderstaande YouTube video met uitleg over hoe onze zon met haar planeten in 2012 ten opzichte van het middelpunt van de Melkweg staat, dat komt slechts 1 x in 26.000 jaar voor
en de Maya’s wisten dat!:

http://www.youtube.com/watch?v=cGPcjMe6Qlw

De afwijkingen van de zon zijn gedurende het verleden (een paar honderd jaar) bijgehouden en middels deze statistieken is aangetoond dat als er afwijkingen in en aan onze zon zijn (meer zonnevlekken dan normaal, verzwakking van haar magnetisch veld), zoiets ook op aarde merkbaar is. De statistieken zouden elke wetenschapper kunnen overtuigen, ware het niet dat er zoveel bevooroordeelde weerstand tegen het idee alleen al bestaat, dat men er niet eens naar kijkt. Maar die statistieken tonen onweerlegbaar aan dat als er veranderingen in de zon zijn, het met de economie op aarde behoorlijk slechter gaat en de activiteiten onder het aardse oppervlak toenemen, dus meer vulkaanuitbarstingen, meer aardbevingen. Tevens heeft het zijn weerslag op het aardse klimaat. In het verleden waren die duidelijk aan te tonen veranderingen niet zo groot als nu, maar nu bevinden we ons onder invloed van de echt grote krachten die alleen om de zoveel duizend jaar (op een kosmische klok van 26.000 jaar) optreden.

En wat zien we vandaag de dag? Elk record is al gebroken als we het over de financiële crisis hebben, maar ook in de economische crisis. En wat te denken van al het oorlogsgeweld in de wereld? Records in extreem slecht weer worden bijna dagelijks gebroken. Zou er dan toch niet wat meer aan de hand kunnen zijn? Zouden we er niet verstandig aan doen toch eens wat beter naar de kennis van de Maya’s te kijken? Neem niets onmiddellijk voor waar aan, maar sta wel open voor verandering die je in deze tijd aan den lijve kunt voelen. Laat je niet wijs maken dat er niets aan de hand is, dat het klimaat helemaal niet van slag is, dat het straks wel weer beter gaat op de huizenmarkt en je geld op de bank gewoon zijn waarde houdt. Denk niet dat de veranderingen op klokslag 21 december 2012 zullen plaatsvinden. We zitten er al middenin en wat we nu al zien zal met grote waarschijnlijkheid alleen nog maar toenemen.

Misschien is al dat negatieve niet te stoppen doordat we er meer vanaf weten, maar je zou in ieder geval je blikveld kunnen verruimen en wellicht een paar stappen voor kunnen zijn op zij die denken dat ze het beter weten en 2012 lachend afdoen als onzin.

Nemen daarom ook de UFO-waarnemingen toe? Als het buitenaardsen zijn, hebben zij dan grote belangstelling voor alle komende veranderingen? Een deel van de waarnemingen kan wellicht verklaard worden als nieuwe natuurlijke fenomenen die zich alleen voordoen in een veranderende atmosfeer van een planeet onder invloed van de krachten uit het middelpunt van een sterrenstelsel zoals onze Melkweg.

Het is zonder twijfel een bijzondere tijd en vind ik het fantastisch om de ontwikkelingen van dichtbij te mogen meemaken. Wat het ook wordt, het wordt in ieder geval allemaal anders dan we gewend waren.

In de onderstaande documentaire (2 delen) vertelt Richard Hoagland over hoe bijzonder de verkiezing van en de charismatische persoon Barack Obama is. Is hij de juiste man die Amerika, maar ook de wereld kan leiden door de laatste jaren naar 2012?


The Hyperdimensional Election of Barack Obama and 2012 deel 1

 
The Hyperdimensional Election of Barack Obama and 2012 deel 2

Voor mensen die bittorrentfiles downloaden is de bovenstaande lezing te vinden op deze link:
http://thepiratebay.org/torrent/4638400 (de link is te lang voor hier, dus niet kopiëren en plakken, enkel erop klikken)

Voor meer informatie:
http://www.daanspeak.com/Maya01.html
http://www.seriewoordenaar.nl/seriewoordenaar/content/Lees.asp?InleidingKey=62
http://www.tweeduizendtwaalf.nl

Een boek over 2012:
http://www.amazon.com


UFO PAGINA

Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen